δεν ειχε intrance αλλα robot man,pictured life,backstage queen,long tall sally!!!,doctor doctor,NOONE LIKE YOU, HOLIDAY ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ,WELL BURN THE SKY,ANOTHER PIECE OF MEAT ,LOVEDRIVE ,MAKE IT REAL…
Έπαιξε ο Μιχαλάκης τελικά και με την δικιά του μπάντα ??? 8O8O8O
οχι ρε ,με τους σκρπιους ανεβηκε!!!
νταξ γλίτωσα το 1ο εγκεφαλικό …
τώρα το doctor doctor που κολλάει … ?
το ειπαν οι σκορπιοι με μιχαλακη μεσα!!!8)
E, καλα, δεν συμβαινει πρωτη φορα κατι τετοιο σε συναυλια Scorpions…:roll:
[QUOTE=Thorgal;662081]E, καλα, δεν συμβαινει πρωτη φορα κατι τετοιο σε συναυλια Scorpions…:roll:[/Qξερεις τι?αργησα να μπω κ περικυκλωθηκα απο τυπους που ηταν βιδωμενοι στο πατωμα κ δε μπορουσα να κουνηθω,με κοιτουσαν σα ζομπι!!!
[quote="“metallicar,post:527,topic:8674”]
Σπρώχνεις και πας μπροστά … 

πάντα πιάνει … :p:p
ηταν δυσκολο,προχωρησα αρκετα αλλα…
Ναι αλλά όχι σε τέτοιες hardcore συναυλίες με τόσο φανατικό κοινό παντού. 
Ε,κι εγω αργησα να παω.Φτασαμε οταν ειχε ηδη αρχισει ο Παπακωνσταντινου αλλα σιγα-σιγα καταφεραμε και φτασαμε αρκετα μπροστα.Καλα ηταν παντως.
Ολα τελεια απιστευτη συναυλια κ τα γκομενακια λεγαν πολλα χαχαχ!!
Παντως πιο ξενερωτο κοινο δν εχω δι κ τουλαχιστον στην αρενα συναντησα πολλους τετοιυς…
Τελειοι καταπληκτικοι τρισμεγιστοι!!!
μια συναυλια που περιμενα 5 χρονια και επιτελους την εζησα σε ολο της το μεγαλειο! και καβατζωσα και πενουλα Mąciwoda:D:D:D
Όποιος μπορεί ας βγάλει ένα πρόχειρο setlist για να δούμε τι θα παίξουν στη Λάρισα…
Γυρισα κ εγω με μια μεση ΚΟΜΜΑΤΙΑ
Ας τα παρω απο την αρχη.
Σημερα επαιζαν αυτοι οι spitfire η οι hannibal? οταν εφτασα ειχαν ηδη βγει και ο τραγουδιστης μ φανηκε με αυτον των hannibal:p τεσπα δεν εχω αποψη γι αυτους οποιοι κ αν ηταν γτ προλαβα μονο τα 2 τελευταια κομματια.
ο Βασιλης βγηκε και ΤΑ ΣΠΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! 1 ωρα και 20 λεπτα με φοβερο σετ λιστ και ειδικα στο τελος με 5-6 συνεχομενα ρεφραιν απο απιστευτα τραγουδια μας εφτιαξε για τα καλα.
Οι σκορπιοι βγηκαν κατα τισ 10:30.
Ο ηχος μ φανηκε αρκετα καλος. μονο προβληματακι ηταν οτι για κανα 5 λεπτο δεν δουλευε η δεξια γιγαντοοθονη (και κατα τη γνωμη μ επρεπε να τις εχουν πολυ ψηλοτερα…οχι στο υψος της σκηνης…τι να βλεπεις εκει κατω…[-X
Πολυ καλοι οι σκορπιονς. ο ροθ τρισμεγιστος, πολυ πλακα με τον βασιλη να τραγουδαει “let me take you far away”. shenker και rarebell δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασαν.
Επαιξαν 2 ωρες αλλα κατα τη γνωμη μ μπορουσαν (κ επρεπε) να χωρεσουν ενα in trance, always somewhere, can’t get enough και φυσικα το dynamite που δεν τα επαιξαν.
Επισης το κοινο πολυ ξενερωτο γενικα…μονο στ ακλασσικα φωναζαν ολοι η εβγαζαν φοτογραφιεσ και βιντεο αντι να χτυπηθουν. Ημουν μονος μ και χτυπιομουν και αισθανομουν λες και ημουν σε λαθος συναυλια. Τελικα δεν επαιζαν οι Slayer στο καραισκακη?
Μια κοπελιτσα απο πισω μ με κοιταζε σαν φρικιο με τετοιο χτυπημα που εριχνα και κατι μικρα μ ρωταγαν και τα ρεστα που τα ακουμπαω αποτομα οταν χτυπιομουν χαχαχα
Εγινε και crowd surfing αλλα ο καημενος ο τυπος εσκασε με το κεφαλι διπλα μ γτ ο μπροστινος δεν τον επιασε:p
Γενικα καλες εντυπωσεις και καλη συναυλια αν και πολλα μπορουσαν να ειναι καλυτερα.
EDIT: Στη μεση του ντραμ σολο του κοτακ βγηκε μια γυναικα και επαιξε…ξερει κανεις ποια ηταν?:lol:
EDIT 2: Οι χορευτριες στο tease me please me ηταν ολα τα λεφτα χαχαχα
χωρις να τα θυμαμαι με τη σειρα και ισως να ξεχναω και μερικα
Coming home
loving you sunday morning
rock you like a hurricane
holiday
is there anybody there?
backstage queen
long tall sally
wind of change
still loving you
noone like you
another piece of meat
the zoo
make it real
send me an angel
321
pictured life
lovedrive
coast to coast
blackout
big city nights
tease me please me
doctor doctor
we’ll burn the sky
Ε, να τα λέμε όμως όλα παίδες.
Εχω το σετλιστ μπροστά μου, 25 κομμάτια έπαιξαν. 2 παράπονα μόνο, Rhytm of Love και Alien Nation. Γιατί ρε γκαιζ? Επισης εκεί που ήμουνα (δεξια τέρμα κάγκελο, αρκετά μπροστά ο ήχος θα μπορούσε να ήταν λιγάκι καλύτερος. Όχι σε όλη τη διάρκεια του λαιβ, κυρίως προς το τέλος.
Αλλά όμως είδαμε Scorpions. Μαζί με όλα τα μέλη (σχεδόν). Το μενού πέρα από τις κλασικές κομματάρες, είχε γκόμενες να χωρεύουν στη σκηνή, φωτιές, πυροτεχνήματα, κομφετί, Doctor Doctor. ΧΑΜΟΣ! 4 φορά για μένα και χαλαρά η καλύτερη!
Για Βασίλη δε χρειάζεται να πω κάτι, τα είχα φτύσει τελείως γύρω στο 70λεπτο που έπαιξε, ο άνθρωπος στην Ελλάδα είναι τοπ. Τέλος.
Φώτος θα ανέβουν απο αύριο γιατί είμαι πτώμα.
Α και κάτι άλλο: Οι αφοι Schenker είναι τεράστιες μορφές της μουσικής μας.
οι scorpions για αλλη μια φορα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλοι!!!4η φορα και παλι με αφησαν ενθουσιασμενο και σε μερικα μερη αφωνο.οσοι ειμασταν, ειδαμε ενα παρα πολυ σημαντικο μερος της ροκ ιστοριας να στεκεται χαμογελαστο μπροστα μας.Εξηγουμαι για να μην παραξηγουμαι:για εμενα ηταν η ολοκληρωση της “φαντασιωσης” μου να δω scorpions με uli και michael αλλα και herman!!αν καθησουμε να σκεφτουμαι ποσο επιδραστικοι ειναι ολοι αυτοι οι μουσικοι τοτε πρεπει να νιωθουμε το λιγοτερο ευτηχεις που τους ειδαμε ολους μαζι!!!Φερανε μαζι τους πολυ ωραιο σοου,με “βεγαλικα”,φωτιες,χορευτριες,τραγουδι με τον παπακωνσταντινου(ο οποιος ηταν και αυτος εξαιρετικος και ειναι πραγματικα ο τοπ ελληνας ροκας μακραν) και παλι ο προσωπικος μου θεος rudolf ηταν ΦΟΒΕΡΟΣ!Για το κοινο τωρα τα εχουμε πει απο προηγουμενη φορα…κριμα μου εχει μαζευτει τετοιο σκληλολοι σε ενα τετοιο μεγαλο συγκροτημα!!!οι scorpions για αλλη μια φορα αποδειξαν την τεραστια μουσικη τους αξια και ειμαι χαρουμενος που το εζησα!
η γυναικα του κοτακ ηταν!!!