Scorpions fest 2009

Πολύ καλό λάιβ, εξαιρετικοι και οι 2 αλλά ο κόσμος για τα μπάζα. Χτυπιόμασταν 2 εδω, 2 παρα πέρα… Μην πω για το πως έκαναν μόλις έσκαγαν τα καπνογόνα. Ήμαρτον #-o#-o#-o#-o#-o#-o

Και αδερφή του Tommy Lee παράλληλα. Αθηνά το λένε το κορίτσι μας!

Επίσης thumbsup για τα καπνογόνα. Έλεγα να φέρω κι εγώ, αλλά 20 ευρώ η 6άδα είναι too much:p

γαμάτα περάσαμε!! τρομεροί οι scorpions,οταν βγηκε ο uli και o bother schenker (μιχαλιος) κόλαση!!!
αν και δεν είμαι απο τους μεγαλύτερους οπαδούς του βασίλη μπορώ να πω πως μάμισε η εμφανισή του…ήταν εξαιρετική!!
μου την έσπασε που το κάθε μλκιστίρι αγάμητο μαλακιζόταν χωρίς να ξέρει το γιατί.
το συγκρότημα που βγήκε στην αρχή μου θύμησε η φωνή λίγο iron maiden :stuck_out_tongue: τεσπα σε γενικες γραμμές ήταν μια εξαιρετική βραδιά!

αφού ακούσαμε another piece of meat, δεν χρειάζεται να ξαναδούμε σκορπς

καλοί ήταν, φοβερό σετλιστ, ωραίος κ ο μπίλαρος, αλλά μετά την τρίτη ή τέταρτη φορά που τους βλέπω, νομίζω ότι δε χρειάζεται άλλο

πολύς κ άσχετος κόσμος κ πάλι, κατά τα γνωστά

Ίσως η μοναδική μπάντα που πραγματικά κάνει ξεχωριστά και μοναδικά πράγματα στη χώρα μας

Εκπληκτικό set list , full heavy, απίστευτη αβάντα και σεβασμός από τη μπάντα στα παλιά μέλη (ειδικά σε Roth - Shenker) , Doctor-Doctor & Zeppelin αυτοσχεδιασμοί, ο Βασίλης με 25 κιθαρίστες στη σκηνή + Κροκίδη, το Χαιρετίσματα ΜΕ την εισαγωγή και όχι πετσoκομμένο, Βασλιλη ζούμε για να σ’ ακούμε (κι όσοι δεν σε ακούνε να πά να γαμηθούνε), Lovedrive / No One Like You/ Another Piece Of Meat & πολλές άλλες στιγμές… ΜΠΡΑΒΟ

Υ.Γ. Μόνο θέμα είναι πως θα έιναι η επόμενη συναυλία, πως να δώσουν κάτι καλύτερο δηλαδή μετά από αυτό…

Α ρε τιμημένοι 60άρηδες… Χάθηκε το τόπι χτες, μας διέλυσαν οι Scorpions… 2 ώρες και 10 λεπτά, τι άλλο να πω…

Οι αδερφοι Schenker είναι απίστευτοι, Ο RUdolf μας επέδειξε ακόμα μια φορά τι εστί να είσαι πραγματικός μουσικός, καλλιτέχνης και performer… Ονειρικό set list, βέβαια αν έπαιζαν αυτά που θέλουμε όλοι μας θα είμασταν ακόμα εκεί.

Χαλαρά τους ξαναβλέπω, I cant get enough …8)

φοβερή συναυλία! εκεί που κοροϊδευα ότι θα είναι μία απο τα ίδια με εξέπληξαν ευχάριστα! και ο βασίλης ήταν πάρα πολύ καλός.

Robot man, Doctor Doctor, Another Piece of Meat και Long Tall Sally ήταν τα κερασάκια στην τούρτα. Μαζί με τις γκόμενες στο Tease me Please me.
:D:D:D

και τα πυροτεχνήματα έδιναν και έπαιρναν!! :metal:
από τις φορές που τους έχω δει στην Αθήνα, αυτή ήταν η καλύτερη.
το κοινό μόνο ήταν λίγο περίεργο.:-k φαντάζομαι επειδή πολλοί είχαν έρθει για τον Βασίλη.

Αν είναι οι Scorpions να δίνουν τέτοιες συναυλίες τότε ναι, να τους φέρνουν κάθε χρόνο! 8)

το κοινο ηταν απο 3 ετων εως χαλαρα 80 …καθομουνα κερκιδα (σκαλες δηλαδη γιατι αργησα να παω και δεν επαιζε θεση ουτε για δειγμα) και στα μεσα της συναυλιας αρχισαν και εφευγαν οι ομαδες υψηλου κινδυνου, κατι μπαμπαδες με τα πιτσιρικια και πολλοι ηλικιωμενοι!!! respect! δε λεω,καλα εκαναν οι ανθρωποι και ηρθαν, αλλα ηταν λιγο εκνευριστικο να περνανε απο μπροστα σου για κανενα 40 λεπτο ασταματητα…και πιστευων λογω ανομοιογενειας του κοινου δεν υπηρχε παλμος και ενεργεια. τουλαχιστον για τις κερκιδες. κατα τα αλλα τελεια!!! o coast to coast ηταν ολα τα λεφτα…:thumbup:

Δεν πρόλαβα Spitfire και το μετάνιωσα, αν κρίνω από αυτά που άκουσα όσο ήμουνα έξω.
Ο Βασίλης, μου φάνηκε λίγο κουρασμένος, λίγο ‘γερασμένος’, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου, αφού στα παλιά, κλασικά του κομμάτια δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά. Τα έσπασε άνετα…
Σκορπιοί. Η τρίτη φορά που τους βλέπω στο Καραϊσκάκη και μπορώ να πω ότι τους συνήθισα εδώ. Σταθερή αξία, τίποτα περισσότερο, αλλά και τίποτα λιγότερο από ότι περίμενα. Μου έλειψε το In Trance, αλλά και το μεγάλο μου απωθημένο από τους Σκορπιούς, το απόλυτο Sails of Charon, που ξέρω ότι θα το ακούω μόνο στα προσωπικά σώου του Uli.
Μεγάλη στιγμή, ως συνήθως, η εμφάνιση του Uli (Ο θεός) αλλά και του Μιχαλάκη.
Ήμουνα σε μία κερκίδα μετά τα ΒΙΠ με ελάχιστο κόσμο στην ευθεία της σκηνής με ένα φίλο και πολλές μπύρες. Δε χαλάστηκα καθόλου. Και ας χτυπιόμουνα μόνος μου στο Robot man και στο Doctor doctor. Χάζεψα με την απραξία του κόσμου στο Doctor doctor. Ρε μπαγλαμάδες, έπαιζαν την ιστορία του ροκ και εσείς κοιμόσαστε. Aλλά αυτά είναι τα παρεπόμενα μίας συναυλίας με 40 χιλιάδες κόσμο, η οποία εν τέλει πέτυχε.
Και κάτι για το Καραϊσκάκη. Το έχω ξαναποστάρει και κάπου αλλού. Εϊναι ο ιδανικός χώρος για τέτοιου είδους φάσεις. Ας ψαχτούνε λίγο στην SU να δικτυωθούν και δε θα χάσουν.

[SIZE=“5”]We 'll burn the sky[/SIZE]

:roll::roll::roll::roll:

Για μια πρώτη φορά σε live ένιωσα κι εγώ λίγο Ευρωπαίος…

Ρε παιδια ειδα we’ll burn the sky με roth επι σκηνης χτες η μ φανηκε??? Μπαινει χαλαρα στο hall of fame των συναυλιακων μου στιγμων…

το πιο ξενερωτο κοινο δε συναυλια ηταν χθες!!το doctor doctor αναθεμα αν το ηξερε κανεις!!

Πέστα, πέστα…

'Ασε, δεν είχε και mosh-pits! Ξενέρα…

Τελικά δεν καταλαβαίνω πότε μια συναυλία είναι καλή. Οταν μαζευεται κάθε καρυδιάς καρύδι αλλα φυσικά υπαρχει γκρίνια που όλοι αυτοί οι ξενέρωτοι σκυλάδες δεν έχουν ιδέα ποιος είναι ο Ουλι αλλα μόνο το Holiiday και το Wind of change που το πάιζει το ράδιο, ή να μαζευτούν 800 γνωστοί - άγνωστοι και να αποψιλώσουν το χόρτο και να λένε ε ρε τι χάνουν οι μαλ…κες που πατάνε μόνο μόνο Scorpions και Placebo όταν έχει ρεπό η Βανδή?

καπιοι εχτες δωσανε 35e για να δουνε βασιλη!!!για αυτο ηταν ξενερα.

Να τους ρίξουμε στην πυρά!!

By the way, το σέτλιστ χτες ήταν ότι πρέπει για να προκαλέσει εγκεφαλικά στους σκυλάδες που πήγανε για τις μπαλάντες…

Και τωρα πειτε μου…

Ειναι δικαιο να πηγαινει καθε σκυλας στους Scorps, θεωρωντας τους αναλογο το Χατζηγιαννη στην ξενη μουσικη (της θειας σας ρε ακου Χατζηγιαννης οι θεοι) και να λειπω εγω;;; :x

Πουτανα ζωη…

δεν ξερω για το κοινο πισω απο το καγγελο…ημουνα στο καγγελο…οι spitfire θεοι!!!..ο βασιλης χαλια οπως και τον τελευταιο χρονο!!!..το κοινο εμενα μου φανηκε αρκετα ενεργο σε αναλογια με το γυναικειο πλυθησμο που ηπηρχε μεσα στο σταδιο!!!ολο βγαζανε εκει μπροστα λυποθημες γυναικες…ε κοριτσακια για μαζευτειτε λιγο ρε σεις…που πατε χωρις μπλουζες εκει μεσα???:p:p:p:p

οι scorpions μου φανηκανε παρα πολυ καλοι και σε σχεση και με το 2006…απο τοτε ειχα να τους δω…ωραιο intro…γνωστο αλλωστε…γενικως ολα πολυ προσεγμενα…τα κοριτσια που βγηκανε στην σκηνη ειχανε το κατι διαφορεικο μπορω να πω…:lol::lol::lol:…μπραβο στα κοριτσια…

α!το doctor doctor δεν το ξερε κανεις οντως…και επισης φανηκε πως οι κιθαριστες των scorpions ειναι αστο καλυτερα…ο michael ειναι θεοςςςςςς…οχι αστεια τωρα…ο καλυτερος κιθαριστας που ανεβηκε εκει πανω χθες και τεραστιο respect στον uli!!!..
Τσημπησα και μια μπαγγετα scorps και 2 πενες spitfire…ολα πολυ καλα…δεν περιμενα τοσο καλη εμφανιση…

Α!και 2 τελευταια πραγματα…1)ο james ΠΥΡΟΒΟΛΛΟΥΣΕ…ΜΠΡΑΒΟ!!!

2)ο κιθαριστας του παπακωσταντινου με τους κοιλιακους…εν μερει χαλια σαν κιθαριστας και ποζερι του κερατα!!!