Scorpions fest 2009

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα που έχουν μερικοί με τον κόσμο. Αν είναι λίγος γκρίνια, αν είναι πολύς - είναι άσχετος, πάλι γκρίνια, έλεος. Πέρνα καλά άνθρωπέ μου εσύ και τι σε νοιάζει για ποιον λόγο ήρθε ο ένας και ο άλλος. Τώρα το μάθαμε ότι ως κοινό δεν έχουμε μουσική παιδεία και πάμε κυρίως για τα hits; Ή μήπως απ’ την άλλη, σε κάθε συναυλία θα πρέπει να πηγαίνουν μόνο τα μέλη του fan club δείχνοντας τις ταυτοτητούλες τους; Αλλά ξέχασα, έχουμε και το σπρωξίδι, αν δεν φάμε/ρίξουμε σπρωξίδι, είπαμε, δεν περνάμε καλά #-o

Πέρα απ’ αυτά, μη όντας die-hard fan των Scorpions, εγώ ψιλοβαρέθηκα χτες, προσωπική άποψη και καθόλου αντικειμενική, το ξεκαθαρίζω για να μην αρχίσετε να βαράτε. :stuck_out_tongue: Και το Doctor Doctor το ήξερα :lol: Ωραίες και οι φάσεις με Uli John Roth κλπ., όμως κάποια πράγματα με ξενερώσαν άγρια και μου φάνηκαν κάπως, όπως οι μπακέτες που φεύγανε με το κιλό, μη μείνει κανείς παραπονεμένος.

γκρινιάξτε όσο θέλετε, χτες είδαμε ιστορία 35 ετών στο σανίδι και 60άρηδες να παραδίδουν μαθήματα επαγγελματισμού. 2 ώρες και 10 λεπτά μουσικής πανδαισίας… έως τώρα οι 2 καλύτερες συναυλίες της χρονιάς AC/DC και Scorpions

:thumbup::thumbup::yahoo:

εγω παντως εβγαλα συμπερασμα,λιγοι κ καλοι να γουσταρουνε,οχι να ξρουν απο τα 20 τραγουδια 2 κ στα αλλα να στεκονται ακινητοι!!!

ρε δεν ε[ιτρεπεται ο κοσμος που πηγε απο νωρις να στυθει εκει για να τους δει να μην εχει κατι για ανθυμιο και ο καθε ενας ποθ ηρθε στισ 9 9+ να εχει πιασε μπαγγετες πενες και ολα τα υπολοιπα…ελεος…

εμεις εκει στο καγγελο δεν πιασαμε πολλοι μπαγγετα η πενες ειδικα κανεις…και πισω αλλοι ειχανε πιασει 4-6…οτι να ναι…

+1

K αυτο με τις μπαγκετες το κανουν παντα…τισ ριχνουν μπολικες…αφου μετα κ εγω δεν ξερω ποσους ειδα με μπαγκετες:p Εγω δεν επιασα αλλα εχω να θυμαμαι τη συναυλια…κατι ειναι κ αυτο:D

παιδιά πουλάγανε και μπαγκέτες υπογεγραμένες και ίσως γι αυτο να είδατε πολλους να έχουν.

πες μ οτι δεν το λες στα σοβαρα αυτο…

σοβαρα???..χαχα…και εμεις γιατι φαγαμε τοσο ξυλο εκει μπροστα…:lol::p:lol::p:lol::p:lol::p:lol::p…δεν το ξερα αυτο…

Μέχρι και το Doctor Doctor (15ο τραγούδι) ήταν καταπληκτική η συναυλία. Μετά όμως μια από τα ίδια. Κρίμα που αντί για τα In Trance, Life’s like a river και When the smoke is going down ακούσαμε τα Tease me please me & Big city nights. Περίμενα πως ο Uli θα έπαιζε περισσότερο. Επίσης κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει πως είναι προτιμότερο η ένταση να είναι λίγο πιο χαμηλά, αρκεί ο ήχος να είναι πιο καθαρός. Τέλος είναι κρίμα να βγαίνουν τόσο αργά (22.30) με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της συναυλίας πολλοί να έχουν αποχωρήσει (προφανώς γιατί εργάζονται την επομένη)…

σορρυ κιολας αλλα αν συνεβη αυτο ειναι μεγαλη μ***κια…
δεν πας στη συναυλια για να αγορασεισ την μπαγκετα η την πενα. ποιο το νοημα τοτε να λες “επιασα μπαγκετα σκορπιονς??” οταν μπορουσες εσυ κ αλλοι 1000 να πανε να την αγορασετε? οποιος πιανει μπαγκετα η πενα υποτιθεται ειναι ο τυχερος και απο τους λιγους που πιανουν οχι να καυχιεται οτι πηγε και αγορασε…ημαρτον…

σε τοσες συναυλιες εχω παει μονο μια φορα εχω καταφερει να πιασω πεννα και επαιξα πολυ ξυλο να την κρατησω…αλλα δεν θα αγοραζα ποτε ακομα και αν μ το ελεγαν οτι μπορουσα…ποιο το νοημα…[-X

ναι παιδία αγώρασα με υπογραφή σε καθε μπαγκέτα πάνω κ στο χαρτόνι που κρατάει τις 2 μπαγκέτες εχει υπογραφή δλδ 3 σύνολο 20 ευρώ εκεί που πουλάγανε και μπλούζες:wink:

Cause we are living in a material world… :lol:

νταξει τουλαχιστον περασα καλα στη συναυλια οποτε δεν θα ανοιξω το στομα μ…ακους εκει να πουλανε και τις μπαγκετες…#-o

Δυστυχως στην Ελλαδα καλη συναυλια ειναι μονο αυτη που μαζευει 2000 και καλους που ξερουν και τα τραγουδια και το ευχαριστιουνται. Η πλειοψηφια σ’αυτη τη χωρα θελοντας και μη τη βρισκει με σκυλαδικα και με ο,τι πλασαρουν τα ραδιοφωνα. Για μενα καλυτερα να πανε αποκλειστικα σε μπουζουκια ολοι αυτοι και να μην πατανε καν σε συναυλιες αμα ξερουν μονο 2 τραγουδια και μετα καθονται σαν τα αγγουρια ή αρχιζουν και αγκομαχουν και μουρμουρανε “πω πω πω που ηρθαμε εδω πανω και πως θα φυγουμε με τοσο κοσμο” κλπ. κλπ.

Για να μην πω για το απολυτο που βιωσα στη συναυλια της Μαντονα που ηταν μπροστα μια κυρατσα που ειχε κουβαλησει τα παιδακια της τα τριχρονα. Σε μια φαση την ωρα της συναυλιας βγαζει απο την τσαντα-ψυγειακι ενα ταπερ με γεμιστα κι αρχιζει να ταιζει τα παιδακια υπο τους ηχους του Like A Prayer και τα οποια παιδακια μολις εφαγαν ξαραθηκαν στον υπνο. Και δεν ανεφερα καν τους γιαπηδες στα γυρω καθισματα που δεν ηξεραν κανενα τραγουδι ομως και ειχαν μπαστακωθει κατω χωρις καν να σηκωθουν να χορεψουν ουτε μια στιγμη. Δικαιως μας ειπε και η Μαντονα “Fuck you” σε καποια φαση και σιγα μην ξαναρθει ποτε.

Κι επειδη εφυγα ελαφρως οff topic, αμα γινοταν αυτο στη Μαdonna καταλαβαινω απολυτα το ξενερωμα σε μια αποκλειστικα ροκ συναυλια οπως η χθεσινη. Καλυτερα γεματοι μικροι χωροι με κοινο που αγαπαει το εκαστοτε συγκροτημα παρα γεματα σταδια απο ασχετους. [-X

Όταν εσύ θα έχεις παιδιά λοιπόν και έρθει κάποιο από τα αγαπημένα σου συγκροτήματα, να μην πας.

μαζι σου deb!!!oσοι ειμαστε,εγινα κουραστικος εδω μεσα αλλα χθες εκνευριστηκα παρα πολυ!!!

να πας με το ταπερακι? και τι την θες την αρενα κυρια μ αν εβγαλες βολτα τα παιδια για να φανε την κρεμουλα τους?

κ σε μενα χθες ηταν μια διπλα μ που οποτε επεφτε νερο πανω της εκανε σαν τρελη και φωναζε να σταματησουν…ασε που θα ειχε και προβλημα με το πεδιλακι αν την παταγε κανεις χαχαχα (εγω παντως δεν πατησα θα την ειχε ακουσει ολο το σταδιο με τις μποτες που φοραγα χαχα)

να πας κερκιδα!!!οχι εκει,κ αυτα ταλαιπωριουνται κ εσυ!!!αστα σε καποιον,πιτσιρικια κατω?επικινδυνο!!

Δε διαφωνώ με την κερκίδα. Κι εγώ κερκίδα ήμουν. Όταν όμως η συναυλία ξεκινάει στις 7 και τελειώνει γύρω στη 1, είναι αυτονόητο ότι το μικρό παιδί θα πεινάσει και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να έχω το φαγητό του μαζί. Συγγνώμη αν προσέβαλα την αισθητική κάποιων, αλλά σε μία χώρα που κατακλύζεται από το σκυλάδικο, θεωρώ μάθημα ζωής για ένα εξάχρονο να δεi τους Scorpions (ίσως για μοναδική φορά στη ζωή του).