Ψαξ’τε για τον δευτερο. Ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες.
ρε θα μας τρελάνετε???
πηγαίνετε σε μια συναυλία για να δείτε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι ή για να περάσετε καλά???
προσωπικά και 800.000 να είχε χτές και οι 799.999 καθόντουσαν ακίνητοι στο doctor doctor,εγώ πάλι θα ούρλιαζα και θα χοροπήδαγα!!!
τι σας νοιάζει αν ξέρουν όλα τα τραγούδια με όλους τους στίχους???
είδατε μπροστά στα μάτια σας ροκ ιστορία κι εσείς ψάχνατε ποιός χορεύει και ποιός τρώει και ποιός αγόρασε μπαγκέτες και δεν τις έπιασε???
δεν ξέρω τι να πω…ίσως να είμαι εγώ λάθος…
εμένα πάντως άλλος είναι ο προβληματισμός μου…
χτες το μεσημέρι είχαμε καταιγίδα για κανα μισάωρο…
πως τα κατάφεραν να κάνουν τι συναυλία οι άτιμοι???
:lol: :lol:
Τι ώρα βγήκαν οι spitfire?
Αν εχω παιδια, αγαπητε, σιγα μην τα κουβαλησω στη συναυλια να τα ταλαιπωρησω αδικως ποσο μαλλον οταν πεινανε και νυσταζουν κιολας. Αν δεν μπορεις να αφησεις καπου τα παιδια σου, δεν πας στη συναυλια. Τοσο απλο. Εκτος αν η ιδιοτητα του concert-goer προηγειται αυτης του γονιου κατα τη γνωμη σου.
“Βοηθεια βοηθεια με μπουγελωνουν κατι αξεστοι!!” :lol3:
Που πας μαρη με το πεδιλακι σε ροκ συναυλια…αλλα τι λεω αφου κοντευουν να καταληξουν κοσμικα events οι συναυλιες σ’αυτη τη χωρα… 
Επρεπε να της πατησεις καμια με τη μποτα παντως for the lolz!! :lol:
Ειπα κι εγω…δεν θα γκρινιαξουμε ΚΑΙ γι’αυτο το λαηβ;
Αυτος ηταν θεουλης, απιστευτη ενεργεια στη σκηνη!
+1000000
Ενα in trance κι ενα alien nation να παιζανε και θα ημουν σουπερ.
Α, κι οι spitfire πολυ καλοι.!~
Ο υπόλοιπος κόσμος δηλαδή ούτε πείνασε ούτε δίψασε στις 6 ώρες που βρισκόταν στο στάδιο; Θα συμφωνήσω με αυτόν που έγραψε ότι σε μία συναυλία δεν πας για να δεις τι κάνουν οι γύρω σου. Α, τουλάχιστον το δικό μου παιδί ήξερε το Doctor Doctor…
Σοφι και Γιαννη σας ειδα στη γιγαντοοθονη νομιζω :lol: καγκελο δεν ησασταν;
Το σετλιστ του '07 μου ειχε αρεσει περισσοτερο (ειχε και fly to the rainbow…) αλλα φετος ημουν πιο ξεκουραστη και την απολαυσα περισσοτερο!
Σε μερικα οπως backstage queen, doctor doctor, pictured life χοροπηδουσα μονη μου σαν το κατσικι αλλα δε βαριεσαι 
Ο Βασιλης μου αρεσε πολυ, πρωτη φορα τον εβλεπα :thumbup:
Ο τραγουδιστης των spitfire δεν ηταν ιδιος ο dickinson στη φωνη; :Ρ
Ροθ ΓΑΜΩ
Πράγματι, έπρεπε, γιατί στις συναυλίες πρέπει κανείς να πηγαίνει με στολή και να είναι έτοιμος για όλα - απ’ το απλό μπουγέλο μέχρι το ξύλο.
Ότι και να λέτε, ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να καταλάβω γιατί σε (ορισμένες) συναυλίες το “περνάω καλά” είναι συνώνυμο της “καφρίλας” και το “δεν γουστάρω να ξεσπάει πάνω μου την καταπίεσή του ο κάθε μαντράχαλος” ισοδυναμεί με το “είμαι ξενέρωτος”.
Eννοειται οτι παω για να περασω εγω καλα. Οταν ομως βλεπω γυρω μου 1000 ξενερωτους συγχυζομαι προς στιγμην αλλα μετα τους αγνοω. Νομιζετε ομως οτι ο εκαστοτε καλλιτεχνης αν εχει απο κατω ενα ξενερωτο κοινο δεν χαλιεται ελαφρως ο ιδιος?? Δεν εχει λιγοτερη ορεξη να αποδωσει τα μεγιστα οταν απο κατω καθονται σαν αγγουρια και κοιτανε σαν χανοι?? Δεν ειναι θεατρικη παρασταση, συναυλια ειναι.
εμένα πάντως άλλος είναι ο προβληματισμός μου…
χτες το μεσημέρι είχαμε καταιγίδα για κανα μισάωρο…
πως τα κατάφεραν να κάνουν τι συναυλία οι άτιμοι???![]()
![]()
:lol: :lol:
Ειχε καθαρισει ο Κοκκαλης. Τι να πιασει ο Λωρης με το χωραφακι μπροστα στην αντιπλημμυρικη υποδομη του Καραισκακη?? 
O υπολοιπος κοσμος ειναι σε ηλικια που ξεροντας οτι θα παει σε συναυλια εχει φροντισει να φαει απο πριν και να κανει και υπομονη. Οσο για τα υπολοιπα, προτιμω να μη σου απαντησω γιατι οι αποψεις μας περι διαπαιδαγωγησης προφανως διαφερουν παρα πολυ και δεν θα ηθελα να το συνεχισω.
οταν πας σε συναυλια πας για να γουσταρεις!!εγω δεν ηθελα να κωνα πιτ κ να σκοτωσω κοσμο ηθελα να χοροπηδηξω,να γουσταρω!!οταν ολοι τριγυρω σου οι καμεραμαν(γαμω τα κινητα)σε κοιτανε περιεργα,σου λενε μη το ενα μη το αλλο δεν θα τους προσεξεις?δεν θα σου την σπασουν?
[QUOTE=sofi-k;662423]Αυτος ηταν θεουλης, απιστευτη ενεργεια στη σκηνη!:)QUOTE]
με 2 συγχορδιες σε καθε κομματι και ενα μιουτ αραια και που και εγω εχω απιστευτη ενεργεια και με τοσα καπνογονα κατω και αλλα τοσα γκομενακια που με γουσταρουνε λογω σωματος…ετσι εγω χορευω στην σκηνη παιζοντας κιολας…
Δεν ειμαι φαν, πρωτη και πιθανοτατα τελευταια φορα που τους ειδα και περασα αρκετα καλα και στους Scorpions και στον Παπακωνσταντινου. Οταν επαιζαν τα δυνατα τους κομματια ηταν φοβερα, οταν επαιζαν τις μπαλαντες τους βαριομουν ανελεητα. Στο Holiday παντως η συμπραξη με τον Παπακωνσταντινου ηταν πολυ ωραια στιγμη.
Μπραβο στους Scorpions, μεγαλη μαγκια που μαζευουν τοσο κοσμο, αλλα πολυ θα ηθελα να δω το χθεσινο κοινο και σε καμμια αλλη ροκ συναυλια, οχι μονο Scorpions:)
1)Τότε εγώ βρισκόμουν μπροστά σε μία οφθαλμαπάτη βλέποντας τον κόσμο να συνωστίζεται στα κυλικεία…
2)Ο.Κ., δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει το θέμα. Αρκεί που περάσαμε καλά…
Εγω ημανε πιο πισω, δυσκολο να με ειδες.
Οκ, ποζέρι ο Ρουσέτος αλλά ξέρει πολλά κιλά κιθάρα, και είναι και μέταλο.8) Για Κροκίδη δε χρειάζεται να ειπωθεί κάτι. Περίμενα Χαμένες Αγάπες και Νιώθω Μεγάλη Μοναξιά αλλά έμεινα με την προσμονή:(
Χαιρετίσματα με τη κ@υλωτική εισαγωγή, Πόρτο Ρίκο (ε ρε καύλες!!), Ψυχές και οι Αγάπες, Γεράκια, Χρόνια Πολλά, Ευτυχώς, Βικτώρια, έλειπε Για Μένα Τραγουδώ, το Στρατιώτη που ήθελα πολύ να ακούσω, αλλα σε μια ώρα τι να πρωτοπαίξεις. Και ευτυχώς ο Βασίλης είχε το δικό του κοινό, και αυτό φάνηκε8).
σε καθε ροκ συναυλια η ατμοσφαιρα,ο παλμος και η ενεργεια που δημιουργει το κοινο ειναι παρα πολυ σημαντικο μερος της!!!Τα επιχειρηματα “εσεις κοιτατε τους διπλανους κτλ…” δεν στεκουν σε τετοιο ειδος συναυλιων γιατι πολυ απλα ειναι εκτος τοπου(και χρονου ισως).Οσοι ηταν το 2005 ξερουν τι αντιδρασεις υπηρχαν,και πως αυτες εκαναν την συναυλια ακομα καλυτερη δινοντας extra οθωση και στην μπαντα!!!Ειναι κριμα για χτες,με τετοια αποδοση που ειχαν οι scorpions,με τετοιο σοου και με αυτους τους guests,το κοινο απο κατω να ειναι ψυχρο!Οι scorpions ειναι Ροκ, Hard rock και οτι αλλο γουσταρουν και οχι μονο μπαλαντες!Αν το μεγαλυτερο ποσοστο του κοσμου πηγαινει να δει scorpions μονο για δυο μπαλαντες(αυτο εγεινε χτες και στην προηγουμενη τους συναυλια εδω μην το ξεχναμε) τοτε ειναι σαν να πηγαινει στην πιο ομορφη παραλια για να ευχαριστηθει την αμμο…αν δεν θελετε να σας βρεχουν,να ειστε ορθιοι,να σας πατανε,να τραγουδανε διπλα σας,να σας σπρωχνουν τοτε βρειτε ενα ωραιο τραπεζακι στα μπουζουκια,καθηστε,μην καπνιζεται λογω νομου και αφηστε τους scorpions ησυχους!!!
Περίμενε λίγο…
Πώς συμβαδίζει αυτό:
με αυτό:
Αλλά για να μη πιανόμαστε από τις λέξεις, εντάξει, είναι γνωστό ότι στις συναυλίες γνωστών ονομάτων δεν θα είναι μόνο οι σκληροπυρηνικοί fans αλλά και μεγάλη μερίδα που πάει για ν’ ακούσει ένα hit, άλλοι που πάνε απλά για να πάνε κλπ. Αυτό είναι γενικό φαινόμενο, δεν συνέβη μόνο στους Scorpions.
Και καλώς ή κακώς, μη ξεχνάμε πως όσο και αν σε κάποιον αρέσουν οι Scorpions (και το σέβομαι απόλυτα), αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, η top περίοδός τους έχει περάσει και την μεγάλη επιτυχία με το ευρύτερο κοινό την κάνανε, καλώς ή κακώς, με τις μπαλάντες τους… Οπότε ο Χ casual ακροατής που έρχεται στη συναυλία τους εν έτει 2009 είναι κάπου αναμενόμενο να μένει κάγκελο και άπραγος με τα τριλεπτα και τετράλεπτα σολαρίσματα.
Άσχετο: γιατί κανείς δεν αναφέρεται στον Kottak; Πολύ το χάρηκα το drum solo του και γενικά ωραίος τύπος 
γιατί προσπαθούμε να ξεχάσουμε το ανέμπνευστο κ βαρετό σόλο από ένα drummer που δίνει μεν δυναμική στη μπάντα, αλλά μέχρι εκεί
ίσως γι αυτό
Εμενα μου την εσπασαν καποια ατομα που καθοντουσαν κατω οταν οι Σκορπιονς ειχαν βγει ηδη…Αντι ν παρουνε εισητηρια στην κερκιδα ερχονται αρενα να κατσουν κιολας…#-o
Καποια ατομα ειναι τελειως ξενερωτα…Ολοι καθοντουσαν λες κ ηταν στο μεγαρο απο την 5η σειρα κ πισω…
Αυτη η χωρα παιδεια στην μουσικη δν θα εχει ποτε οπως κ στα υπολοιπα πραγματα…
Χμμμ… :-k
Εμένα μ’ άρεσε πάντως