Σωστος ο αποπανω (monte εννοω, μεχρι να το γραψω το ποστ, εγραψαν αλλοι 2)
Ελεος με τα drum solos ειτε ειναι των Scorpions, ειτε των Mazoo And The Zoo… ακομη και οι αγαπημενοι μου Pearl Jam εβαλαν drum solo στο Even Flow…
such α ροκ κλισε
Σωστος ο αποπανω (monte εννοω, μεχρι να το γραψω το ποστ, εγραψαν αλλοι 2)
Ελεος με τα drum solos ειτε ειναι των Scorpions, ειτε των Mazoo And The Zoo… ακομη και οι αγαπημενοι μου Pearl Jam εβαλαν drum solo στο Even Flow…
such α ροκ κλισε
Κι εγώ τους σκορπιούς τους γνώρισα από τα μεγάλα σουξέ τους και δεν είναι ντροπή να λες ότι τη βρίσκεις με αυτά. Και τις μπαλάντες γούσταρα και το Big city nights κλπ. Ότι μετά την έψαξα και έπεσα πάνω στην Uli-era, δε σημαίνει ότι αποκηρύσσω τα μετέπειτα, που σε τελευταία ανάλυση, με μύησαν στο σκληρό ήχο πριν είκοσι και χρόνια. Δε μου άρεσε η εικόνα της απάθειας στο doctor doctor, αλλά δε μπορώ να καταδικάζω όσους πήγανε για τρία κομμάτια, εν τέλει. Μπράβο τους που το κάνανε κιόλας. Και όσο και αν εγώ ο “ψαγμένος” (μη χέσω) έχω τις ενστάσεις μου, δε μπορώ να παραβλέψω ότι καμιά 40αριά χιλιάδες κόσμος έφυγε χαμογελώντας…
κ ειδικά όταν έχουμε δει πολλούς χειρούργους (με τελευταίο τον jordison) στο κιτ, το νταπα ντουπα για να ξεκουραστούν οι υπόλοιποι σκορπιοι, δεν έχει κ τόσο νόημα
ΤΙΜΙΟΣ πάντως ο κοττακ, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να του πει κάποιος ότι δεν έχει νόημα το σόλο του
με τρόπο όμως μην πάθει τπτ
Όχι. Είναι ωραία τα drum solos.
Αλλά όταν παίζεις το ΙΔΙΟ solo τοοοοοοοοοοοοσα χρόνια, και δε κάνεις το κόπο ούτε τις αξίες να αλλάξεις, ε οχι. Μάθε κάτι άλλο, ήμαρτον πια. Ευτυχώς βγήκε το μωρό πάνω και είχαμε κάτι extra.
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Πάλι καλά εννοείς. 
Κατι που θυμηθηκα τωρα…στο τελος οταν βγηκαν ολοι να χαιρετησουν και ο klaus τους φωναζε ολους στη σκηνη και φωναξε και το βασιλακη αυτος τους εγραψε λιγο?
Μπα, απλώς είχε φύγει:lol:
…κ σήμερα να έπαιζαν πάλι, εκεί θα ήμουν… 
setlist από βασίλη έχουμε?
Ακριβώς αυτές οι δυο περιπτώσεις υπάρχουν και ανάλογα με τη δημοτικότητα συμβαίνει η πρώτη ή η δεύτερη. Βέβαια στην Ελλάδα υπάρχει η εξής ιδιομορφία. Θέλουμε να γίνονται συναυλίες δημοτικότητας Scorpions ή ACDC, με τις ανάλογες συνθήκες - προσέλευση κόσμου κτλ, αλλά με πελάτες μόνο σκληροπυρηνικούς οπαδούς… Ε δεν γίνονται αυτά. Δηλαδή σε αντίστοιχα live στο εξωτερικό δεν πάνε “άσχετοι”? Στη Σουηδία για παράδειγμα που τα live μαζεύουν πολύ κόσμο πηγαίνουν μόνο βαμμένοι τύποι με καρφιά? Για να ξεκολλήσουμε λίγο.
Ότι θυμάμαι:
Πόρτο Ρίκο
Σ’ ακολουθώ
Ελλας
Χρόνια Πολλά
Χαιρετίσματα
Πριν Το Τέλος
Βράδυ Σαββάτου
Να Κοιμηθούμε Αγκαλιά
Ο Γάτος
Ψυχές και οι Αγάπες
Βικτώρια
Ευτυχώς
Ένα Καράβι
Γεράκια
Κουρσάρος
Κρύψου
Δεν Υπάρχω
Γουίλι
συν την καπαρντινα
moderator μας διέλυσες τώρα…
ναι ρε mod, kάνε ένα resize στο imageshack, τσάμπα είναι
O nder δε το εννοεί όπως εσύ μοντε νομίζω:p
Έπρεπε να το κάνω από το photobucket, ξεχάστηκα 
:thumbup::thumbup::thumbup:
Επισης το δραμ σολο γαμησε, οπως ολα τα δραμ σολος παντου και παντα.
Στον Παπακων/νου σε ενα σημειο βαρεθηκα γιατι ειπε 4-5 μπαλαντες σερι και μαλιστα ολακερες(ειδικα στο Πριν το τελος ειχα σκυλοβαρεθει)και τα καλα, δυνατα κομματια τα κουτσουρεψε λιγο αλλα συγχωρειται γιατι συγκινηθηκε ο ερμος με τοσο κοσμο.