[QUOTE=freedomofrock;662542]O nder δε το εννοεί όπως εσύ μοντε νομίζω:p
…με πιανεις…
ε ρε γούστα 8)
[QUOTE=freedomofrock;662542]O nder δε το εννοεί όπως εσύ μοντε νομίζω:p
…με πιανεις…
ε ρε γούστα 8)
lolz
σοφία δεν ξέρω τι γάμησε το δrum solo, αλλά μετά από τόσα χρόνια θα μπορούσε να το είχε αλλάξει τουλάχιστον
γνώμη μου
Σωστός,ίδιο solo από τότε που παίζει στους Scorpions.Πολύ καλοί,καλό setlist που μας έφερε δάκρυα από τα γέλια μιας και λίγοι ήξεραν τα κομμάτια.Όσο για Roth,Shenker,Rarebell δεν ήξεραν τι έβλεπαν…εμείς γι’αυτούς πήγαμε και πιστεύω μας άφησαν ικανοποιημένους.
Καλούνται όλοι οι φιλοΒασιλικοί, όλοι όσοι ήρθαν με τα παιδιά τους, όλα τα 14χρονα πιπινάκια, όλοι οι γιάπηδες, όλοι όσοι φορούσαν σανδάλι, όλοι οι ανάπηροι και γενικώς όλοι όσοι δεν ανήκουν στους σκληροπυρηνικούς των scorps, να ζητήσουν άμεσα δημόσια συγνώμη που κατ’εξακολούθηση χαλάνε τα σχέδια της ελίτ για τη δημιουργία της δικής τους αρείας φιλής. Ελπίζω την επόμενη φορά να μην έχετε τέτοια παρατράγουδα, και να μπορείτε να πάτε και οι 30 μετά για καφέ να τα συζητάτε.
p.s. Συγνώμη που γεμίσαμε το στάδιο
p.s.II Τόσο φασισμό και μάλιστα σχετικά με συναυλία Scorpions, δεν τον φανταζόμουν
p.s.III Κάποιος είπε πριν οτι το σημαντικό είναι οτι 40000 ψυχές έφυγαν χαμογελώντας…προσυπογράφω
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για το κοπάνημα, αν και δε θα αλλάξει κάτι. Το κοπάνημα είναι τέλειο όταν δε γίνεται αυτοσκοπός. Όταν δηλαδή σου βγαίνει αυθόρμητα και εκεί που πραγματικά γουστάρεις. Θέλω δω όλους αυτούς που κοπανιόντουσαν χτες στους Scorpions (όπου κατα τη γνώμη μου δε χωράει ξύλο), τι θα κάνουν στους Cannibal Corpse, που το κοινό δε θα αποτελείται απο παιδάκια με τους πατεράδες τους. Κι εγώ εκεί θα είμαι και θα σκοτωθώ όπως πρόπερσι, αν και χτες δε μου βγήκε να χτυπηθώ πέρα απο ελάχιστες στιγμές ουρλιαχτου όπως το Doctor Doctor…
που βλεπεις το φασισμο?φασιστας επειδη σε καποια τραγουδια ηθελα να χοροπηδηξω απο τη χαρα μου κ δε μπορουσα!!δεν ειπαν να μην ερθουν ειπα να πανε πιο πισω!!!
παγκοσμιοποιηση δεν θελουμε…εεε ας την φαμε τωρα!!!ενα χαρακτηριστικο ειχαμε ως μεταλ κοινοτητα και αυτο σιγα σιγα χανεται…θα γινουμε και εμεις ευρωπη…ευχαριστουμε που γεμησατε το γηπεδο, μας υποχρεωσατε!!!Κατω ο φασισμος
Aντε αυριο παμε ζ’ντ’λαρσα για να δουμε τους Θεους Σκορπιους για 4η φορα !!! :vibrate::yahoo::vibrate:
:band:
Metallicar και mono_maiden να υποθέσω άθροισμα ηλικίας γύρω στα 32-33 ή πολλά είπα?
Monte, γαμάουα ο Τζόρντισον αλλά πρέπει να έπαιξε γύρω στα 45’ λιγότερα από κάποιον που του ρίχνει 13 χρόνια.
Προσωπική άποψη ότι κάθε σόλο σε live είναι βαρετό, αλλά σιγά και πόσο κρατάνε…
εγω ειμαι 6 χρονων παντως…αν θες να ξερεις
Εδώ που τα λέμε τα παιδιά δεν είναι ανάγκη να φάνε γεμιστά
Σαν πιτσιρίκι σε τέτοιες φάσεις κάτι σαντουιτς και πατατάκια θυμάμαι να έτρωγα. Δηλαδή οκ, και στη συναυλία “υγιεινή διατροφή”? 
Δε μου κάνει εντύπωση.
σε αυτό ήλπιζα!!!
Τα δραμ σόλο να πω την αλήθεια τα ψιλοβαριέμαι αν το παρακάνουν σε διαρκεία. (Τα σόλο κιθάρα πάλι, μπορώ να τα ακούω όλη μέρα)!
Όχι ρε Καπα, το Πριν το τέλος είναι μια χαρά τραγούδι
Εγω ήθελα και το Οδός Ελλήνων, αλλά με τόσους δισκους τι να πρωτοπεί ο ανθρωπος.
Και στους Σκόρπιονς πέρασα ομορφα, όπως και τις δυο προηγούμενες φορές, αν και αυτή ήταν πιο ολοκληρώμενη λόγω των guests.
Μόνο προς το τέλος ψιλοκουράστηκα αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την απόδοση του συγκροτήματος.
Φριδομ, ωραίες φωτογραφίες 
Κι εμενα μ’αρεσει το Πριν το τελος αλλα προτιμουσα να ακουσω ολακερο το Καραβι π.χ.
Εδώ συμφωνούμε. =) Αγαπημένο τραγούδι.
Εγώ στον ΒουΠυ βαρέθηκα αρκετά ομολογώ.
Αλλά η εμφάνιση συνολικά ήταν πολύ καλή και ο Κροκίδης θεός όπως πάντα.
O,τι να ναι ομως…ας ερθει οποιος θελει καλε μου ανθρωπε αρκει να καταλαβαινει που παει, αυτο λεμε. Ολοι αυτοι που αναφερθηκαν (εβαλες και μονος σου εσυ τους αναπηρους για δραματικο εφε) προφανεστατα μονο σε συναυλια δεν καταλαβαινουν οτι πανε.
-Το σανδαλι δεν το βαζεις οταν ξερεις οτι ο κοσμος θα χτυπηθει και θα χορεψει σε μια συναυλια και κατα 99% θα σε πατησουν πανω στην ολη φαση.
-Το παιδι δεν το πας οταν ξερεις οτι θα το ταλαιπωρησεις. (εδω υπαρχουν και διαφορετικες αποψεις βεβαια, αλλα οκ)
-Οσοι καθονται ακινητοι, ανεκφραστοι κλπ θα μπορουσαν ανετα να κρατησουν το ιδιο attitude πηγαινοντας καπου αλλου, δεν ειναι αναγκη να πανε σε συναυλια.
Οσο για τα περι φασισμου και αρειας φυλης των απανταχου ροκαδων…ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΜΑΡΤΟΝ (που λεει κι ο φιλτατος ετερος ναζι ροκας Γεωργιου) 8O
To σανδάλι ΟΚ, συμφωνούμε, είναι ατυχής επιλογή για συναυλία, τα παιδιά ενίοτε είναι ένα βάρος, αλλά το πώς γουστάρει να παρακολουθεί ο καθένας, από τη στιγμή που δεν ενοχλεί τον διπλανό του είναι δικό του θέμα και δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει…
Ενοχλουν γιατι βρισκονται σε λαθος σημειο σε λαθος στιγμη.Το παθος και η ενταση σε καθε ροκ συναυλια ειναι παρα πολυ σημαντικο κομματι της!Ο καθενας μπορει να παει οπου θελει, αλλα πρεπει να ξερει που πηγαινει και τι θα “αντιμετωπισει”.Αρα και να πρατει αναλογα!Πραγματικα πρεπει να “εκτιμας” παρα πολυ ενα συγκροτημα το οποιο παιζει κομματια οπως:rock you like a hurricane,dynamite κτλ…και εσυ να καθεσαι ακουνητος και ανεκφραστος…Αυτο ειναι αδιαφορα γιατι δεν εχεις καμια σχεση με την μπαντα!!Το ροκ παντα ετσι ηταν (και για τους οπαδους/fan/θαυμαστες του) για να ενοχλει τους καθως πρεπει!!!Εσυ σαν παλιος και “ανωτερος”(…) θα το ξερεις