Λες βλακείες.
Προτεινω την επομενη φορα να τοποθετηθουν 4 ελευθεροι σκοπευτες στις κερκιδες που θα χτυπανε οποιον πιανεται να χασμουριεται, να μην χειροκροταει στο τελος καθε τραγουδιου, να μην χτυπαει τον μπροστινο του, να μην πεταει νερο, να μην κανει χεδβανγινγ και γενικα να ειναι ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ. Επισης, τις γκομενες που φορανε σανδαλια, τα παιδακια και οποιον εχει φερει σαντουιτς απο το σπιτι.
Καταλαβαινω,ειναι δικαιωμα σου να εισαι ξενερωτος,συγνωμη που σε “πιεσα”…
Θα σταματησω να λεω βλακειες και θα σε αφησω να συνεχισεις τα posts σου!!!Ασταματητα…εισαι πολυ ροκ τυπος με γνωσεις, με το καλο και 15000 χιλιαδες το εχεις!!!
Κι εσένα δικαίωμά σου να είσαι χαζός.
αν εσυ περνιεσαι για εξυπνος,τοτε εχεις προβλημα…τα πολλα post σε ενα forum δεν σε κανουν εξυπνο…για αυτο μην λιωνεις τοσο…κανε την αυτοκριτικη σου,χαλαρωσε λιγο και ολα καλα…no problem
Nταξ’ είναι απίστευτο!
άκυρο κι εδώ.
Καλά ρε μονομέηδεν ΠΑΣ ΚΑΛΑ?
Βλήδιν χαλάρωσε γιατί τα πολλά ποστ δεν σε κάνουν έξυπνο.
φιλε μ αυτο νομιζω ηταν λιγο αστοχο με τα post και την εξυπναδα…δεν νομιζω κανεις εδω μεσα να κρινει τον αλλο αναλογα με τα ποσα ποστ κανει…
αλλα ρε παιδια γτ να τσακωνομαστε μεταξυ μας. ας κανουμε μια συζητηση να πουμε τη γνωμη μας και η γνωμη του καθενος ειναι σεβαστη…για ποιο λογο να μπαινουμε στο τρυπακι και να τσακωνομαστε???
Εγώ τσακώνομαι επειδή βαριέμαι και για να κάνω πολλά ποστς και να είμαι ΕΚΣΥΠΝΟΣ!
χμμμ πασο τοτε:D κ εγω βαριεμαι…λες να τσακωθω κ εγω? θα εχω και περισσοτερα ποστς ετσι:lol:
Τωρα αν θα γινω εξυπνοτερος δεν ξερω γτ ηδη ειμαι πανεξυπνος:lol::lol:
Συγνώμη αλλά σε τσακωμούς έχω τα πρωτεία.Και πέρνω το μέρος του mono_maiden γιατί του την πέσατε όλοι.
Bring it on μουν##ανα!! :lol:
Συμφωνω απολυτα μου ερχοταν ο καθε φλωρος να ακουσει Σκορπιονς μονο το Holiday κ εβλεπα ατομα που χασμουριοτουσαν βαριοτουσαν κ αλλα πολλα…
Τεσπα για να πας σε μια συναυλια καλο ειναι να ξερεις κ λιγο απο την μπαντα που παιζει…
Καλα τσακωθειτε εσεις να πω εγω δυο λογια για χτες γιατι τωρα αξιωθηκα να μπω φορουμ…
Λοιπον οι Spitfire πολυ καλοι…Δεμενη μπαντα αν και εχει να παιξει καποια χρονια…Με το νεο δισκο εχει προοπτικες να επανελθει εκει που της αξιζει…Lead Me On & Macedonia και τα μυαλα στα καγκελα…
Ο Βασιλακης ο Παπακωνσταντινου κλασικη αξια για τα ελληνικα δεδομενα…Πιστευω οτι οσα χρονια και να περασουν παντα το ελληνικο ροκ κοινο θα τον στηριζει οτι κι αν ακουει ο καθενας…Μπορει πολλοι να τον σνομπαρουν αλλα ολοι μας εχουμε γουσταρει κατα καιρους με τα κομματια του…Ισως να μην ταιριαζε χτες αλλα θα παραμεινει για παντα ενα απο τα καλυτερα acts που εχουμε να επιδειξουμε ως ελληνικο ροκ, αν αυτος ο ορος υπαρχει…Εγω πιστευω οτι υπαρχει anyway…
Οι Scorpions τωρα…Πολυ καλη εμφανιση θα ελεγα…
Απο τις 3 που τους εχω δει ως τωρα ηταν η δευτερη καλυτερη εμφανιση μετα απο αυτη του 2005 κατα την προσωπικη μου αποψη…Ειχαν επιτελους γεματο show…Guests να τρελενεσαι να τους βλεπεις, ειδικα ο Roth, και γενικα μια εμφανιση που τα ειχε ολα…Απο γκομενακια στο Tease Me, Please Me μεχρι και τον Βασιλη να τραγουδαει το Holiday…
Το τελευταιο δεν θα το σχολιασω…Εμενα παντως με εκανε να γελασω ο Βασιλης να τραγουδαει στα Αγγλικα αν και δεν το πηγε λαθος το κομματι…Τελοσπαντων…
Μου λειψανε καποια απο το set οπως τα Alien Nation, Speedy’s Coming, In Trance, When The Smoke Is Going Down, Dynamite, Rythm Of Love, Passion Rules The Game και καποια αλλα, ομως με 25 κομματια set, ε τι να ζηταμε τωρα αλλο…??..Ειπαν και αλλα που δεν περιμενα και μπραβο τους…
Ομορφα γενικα…Αντε και του χρονου…
από χασμουρητά άλλο τίποτα… πρέπει νά 'μαι φλώρος 
Λιγο ξενερουα που χει ολο το σταδιο σηκωμενες ψηφιακες και κινητα ε…
Νταξ ρε pump, δεν επαιζαν και το Dynamite…
Μωρε πλεον το κανουν πολλοι και σε ολα τα τραγουδια…Εδω βρηκα βιντεακι Saxon στο Princess of The Night,απαραδεκτο[-X (Η στους Down στο Lifer σηκωνω σε μια φαση το κεφαλι και βλεπω τυπαδες να προσπαθησουν να τραβηξουν βιδεο.Ε.)
Νταξει φωτος βγαλε ρε αδερφε,αλλα ειδικα αυτοι με το κινητο τι καθονται και τραβανε ολοκληρα τραγουδια,ουτως η αλλως ολοι ξερουμε οτι και που τα ανεβαζουν μετα,το 99% εχει για το πουτσο ποιοτητα:lol:
Ο,τι θελει κανει ο καθενας αλλα ακομα και σε μπαλαντες προτιμω να τραγουδησω η ν’αναψω καναν αναπτηρα:p
Παντως ο Μπιλυς δεν την πολυπαλεψε στο Holiday. 
Επισης, δειχνει αρκετα τρακαρισμενος διπλα στον Klaus.
YΓ.: Ρε Rudi που πηγε το γυαλι;;; 
Μια χαρά το είπε. Ο άνθρωπος έχει πει από Λοίζο μέχρι Θεοδωράκη, στον Schenker θα κώλωνε?