Επισης, αντι να βγαζουν βιντεο απο την εξοδο απο τη σκηνη του Μπιλυ (και ορισμενω μο***κιων, δεν μπορω να πω :D), δεν μπορουσαν να βγαλουν το Coast To Coast που επαιζε μετα;;; :x
Οι μεγάλοι μουσικοί δε μασάνε από τέτοια8)
Καριολα εξεταστικη ψοφα 
Παιδια ποση ωρα επαιξε ο καθενας τους??
Γτ θα τους δω αποψε Λαρισα
Εγω παντως θα ήθελα να πω ενα μεγαλο μπραβο στους διοργανωτες. Ουτε στην Ακτη Ελεφαντοστου δε γινονται αυτα.
- Υπηρχε ενα ταμειο για να βγαζει εισητηρια για αυτους που ειχαν κλεισει μεσω internet. 1 ΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ! Ακουσα ολα τα κομματια των Spitfire απο τα ταμεια!
2)Ενω ειχα κλεισει θυρα 14, μου δινουν θυρα 1-9 χυμα στο κυμα.
3)Παω να μπω μεσα και χτυποντας το barcode μου λεει ο σεκιουρητας οτι το εισητηριο ειναι ξαναχτυπημενο! Ξαναπηγαινω στα ταμεια και το λεω και μου λενε να πληρωσω τη διαφορα για να παω VIP!!! Με τα χιλια ζορια υποχρεωσα τους υπευθυνους να ερθουν μαζι μου να με βαλουν μεσα. Τελικα μπηκα αφου ειχε ξεκινησει και ο Βασιλης και εννοειται βρηκα θεση στα σκαλακια.
Δε μπορω να καταλαβω πως καταφερανε να τα κανουν τοσο χαλια. Στους AC/DC, σε ενα σταδιο 70000 θεσεων, με αριθμημενα καθισματα σε καθε εισητηριο, δε δημιουργηθηκε το παραμικρο και ο καθενας καθοτανε στη θεση του.
Μετα ομως ηρθαν τα καλα.
Ο Βασιλης πολυ καλος, αλλα μην το παρακανει με το μικροφωνο στον κοσμο.
Για SCORPIONS τι να πω? Απο τη στιγμη που ακουσα ασματα οπως WE 'LL BURN THE SKY και PICTURED LIFE δε μπορω να πω κατι παραπανω. H μ@λακια ηταν οτι οταν παιζοντουσαν αυτοι οι υμνοι, πολλοι-ες πηγαινανε τουαλετα ή για ποπ κορν.
Διαφωνω με το μεγαλύτερο μέρος των ποστ που γράφτηκαν εδω μέσα αλλα δεν θα ήθελα να μπω σε αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε, και ειδικά στο τόπικ μιας μπάντας που δεν είμαι φαν για μια συναυλία που δεν παρακολούθησα. Δεν μπορω όμως να μην σταθώ στο σημείο που αναφέρθηκατε στα μικρά παιδιά και πραγματικά δεν μπορω να φανταστώ ωραιότερη εικόνα απο αυτή. Ένας πατέρας με το πιτσιρίκι του στους ώμους, μια μαμά και το παιδάκι της απο το χέρι και αν πεινάσουν ας φάνε, τι πειράζει, το θέμα είναι ότι βρίσκονται εκεί, ζουν. Θα μπορουσαν να τα έχουν πασάρει καπου ή να τα αφήσουν στο σπίτι να δουνε Fame story, ΟΛΑ, και Ψινάκη και να έχουμε όλοι το κεφάλι μας ήσυχο και να πλακωθούμε όσο θέλουμε. Κάποιοι μεγαλώσαμε κατ αυτό τον τρόπο και γιαυτό έχουμε βγει λίγο άγριοι και τσαμπουκαλεμένοι.
Απο τη μια γκρινιάζουμε κάθε μέρα για το πόσα εισητήρια των AC/DC φύγανε, αν θα γίνει σολντ αουτ και αν θα ρεζιλευτούμε στην Ευρώπή, και απο την άλλη σε ένα γκρούπ που για κάποιο λόγο (όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει, δεν γίνεται) μάζευει πολύ και λογικά ετερόκλητο κόσμο γκρινιάζουμε που οι υπόλοιποι δεν το βιώνουν όπως εμείς ορίζουμαι ότι θα πρέπει.
Και δεν νομίζω ότι είναι και τόσοι πολλοί αυτοί που δίνουν έτσι αβέρτα καθε χρόνο τα 50άρια για να δουν τα 2-3 γλυκανάλατα που τα ξέρουν όλοι…
τι πιο ωραίο από το να εξηγεί ο πατέρας στο 11χρονο παιδί του την ιστορία και τα τραγούδια των Scorpions και γενικά της rock μουσικής.
Γκρινιάξτε όσο θέλετε κ του χρόνου το καλοκαίρι πάλι εκεί θα είμαστε 8)
Κάτι τέτοιο εννοείς??

:thumbup:
σωστός ο συγγραφέας…
φυγαμε για λάρισα??? 8)
Παιδιά σήμερα στην Λάρισα η playlist δεν θα είναι αρκετά διαφορετική; 
Δεν θα υπάρχουν κάποια από τα κομμάτια με Roth και M. Schenker…και πάλι όμως θα χαθεί το τόπι… 8)
Μυτιλήνη παίξανε 1,5 ώρα. Και Λάρισα κάτι τέτοιο να περιμένετε.
Το άνοιγμα του στόματος του ρουντολφ ωσάν να είναι καθυστερημένος μου θυμίζει κάτι ανάλογο που συμβαίνει με ένα παιδί στο σχολείο. Του πε μία γκόμενα ότι έχει πλάκα όταν σηκώνει το φρύδι και έκτοτε δεν υπάρχει φώτο του με το φρύδι χαμηλά.
Εξαιρετικα περασαμε και αυτην την φορα. 8)
Φωνες-κοπανημα-ιδρωτας κι ολα τα ομορφα. 
Ρε, αφηστε τα μιση και πιαστε το γ@μησι. Κατι σαν και αυτο που μας ριξανε οι Γερμανοι το βραδυ της Δευτερας.
7η φορα και καλυτερη για μενα. Σιγουρα. Βασικα ακομα δεν μπορω να βαλω τις σκεψεις μου σε σειρα για αυτο που εζησα 3 μερες πριν. Θα κανω ενα πιο ορθολογικο και αναλυτικο ποστ αλλη φορα.
Τα πες ολα. 
Και φυσικα το υστερογραφο σου ειναι πολυ ευστοχο. Εγω το βλεπω αδυνατον να δωσουν καλυτερη εμφανιση.
Που ρε. Αυτο το συγκροτημα μονο μπαλαντες εχει.
Απαραδεκτα πραγματα που δεν ειχα ιδεα οτι συνεβησαν. Κριμα για την ταλαιπωρια. 
Επειδή δεν έχει νόημα να βάζω τα προηγούμενα posts γι’αυτούς που πάει θα καταλάβουν.Ρε μάγκες “ανοιχτόμυαλοι” πρώτη φορά βρέθηκα σε συναυλία rock και με κοίταγαν σαν τον E.T. όταν κοπανιούμουνα ή όταν τραγούδαγα δυνατά το pictured life και τα άλλα.Ναι ρε μάγκα με χάλασες που ήρθες με το σανδάλι,να πας να δεις Χατζηγιάννη live με το σανδάλι,όχι Scorpions με Roth.Και αν θες να δείξεις κάτι με το να πας σε rock συναυλία,φάε τις μπάτσες σου,φάε τα καπνογόνα μες την μούρη,άκου μας να ξελαρυγγιαζόμαστε τραγουδώντας τους στίχους που γουστάρουμε και άσε τα σχόλια.Αν θα ερχόμουν Χατζηγιάνη π.χ. και κοπανιούμουνα τι θα έκανες?Ότι κι εγω…σε κράζω…
Καλά ο,τι να ναι!
To live ήταν ό,τι καλύτερο έχω δει από Scorpions μέχρι στιγμής,χωρίς αμφιβολία…Από show,από setlist,απ’όλες τις απόψεις.Απολαυστικό το κάθε δευτερόλεπτο
Λίγο πιο πολιτισμένοι να μαστε μόνο και να καταλάβουμε ότι τα live δεν είναι αφορμή να δείξεις πόσο γαμάτος μάγκας μεταλάς είσαι γιατι την πληρώνουν και άλλοι αθώοι…αυτά.
Σε γενικές γραμμές hail Scorps:D
ετσι! οι σκορπιονς ανηκουν στους οπαδους τους :!::!:
μονο με καρφια ,μαλλι μεχρι το γονατο και 4 κιλα λιγδα απο ιδρωτα επρεπε να σε αφηνουν να μπεις