Απλά γελοίοι!
Γελοίοι φίλε μου είναι αυτοί που δε μπορούν να καταλάβουν που βρίσκονται. Οι Scorpions έπαιζαν, όχι οι Dying Fetus (καλή τους ώρα). Έπρεπε να το ξέρεις οτι θα είναι εκεί και η κουτσή Μαρία απο τη στιγμή που μιλάμε για mainstreamάρα του κερατά. Και στο κάτω κάτω θες να χτυπηθείς; Ευχαρίστως… Χτύπα τους φίλους και τους γνωστούς σου που σε ακολούθησαν στη συναυλία, όχι όποιον τυχαίνει να είναι δίπλα σου. Και δε μιλάμε για ανοιχτομυαλιές, αλλά για απλή λογική…
Όποιος βρει κανα bootleg ή τίποτα τέτοιο ας ρίξει ένα σφύριγμα
kανεις λαθος,αυτοι νομιζαν οτι πηγαν μεγαρο κ μας ηθελαν ακινητους!οχι δε γινεται ετσι,σε ροκ συναυλια πας,αμα θες κατσε πισω!!αμα ειναι να παω στα μπουζουκια κ να μην κουνειμαι!!
δικιο!!! και εγω ξενερωσα οταν με κοιτουσαν που τραγουδουσα…και κοιτουσαν υποτιμητικα. να σημειωθει αυτο. :thumbdown::thumbdown:
Παιδιά τραγουδήστε όσο θέλετε δεν είπε κανείς τίποτα. Ίσα ίσα είναι όμορφο για τον καλλιτέχνη υποθέτω. Αλλά όχι να χτυπιέσαι μες στη μούρη του άλλου μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρει τους στίχους…
δεν νομιζω οτι κανεις χτυπιεται επειδη ο διπλα δεν ξερει τους στιχους…εγω παντως χτυπιομουν επειδη γουσταρα οχι για να "“την πω” στους διπλα…αλλα οτι με κοιταζαν περιεργα ειναι αληθεια και μ την εδωσε καπως…δεν ημασταν σοτ μεγαρο μουσικης σε ροκ συναυλια ημασταν αν δεν ξεσπασεις εκει τοτε που?
Μιλάμε για πολύ γέλιο…
Εγώ στην έναρξη τόλμησα να φωνάξω “COMING HOME” στο refrain και γύρισαν όλοι και με κοιτούσαν λες και θα τους 'ετρωγα ζωντανούς χαχαχα
Μετά απ αυτό κατάλαβα τι παίζεται και ψιλοάραξα χαχαχα
Εκεί που ήμουνα ζήτημα να ξέραμε/γουστάραμε και τα “φασαριόζικα κομμάτια” 10 άτομα (!) αλλά δε μας ενδιέφερε καν. Who cares?
:thumbup: σε μια κοπελίτσα γύρω στα 15-16 που ήξερε όλους τους στίχους του Another Piece of Meat απ’ έξω!
Ρε έχουν πλάκα αυτοί.Ρε μάγκα μου δεν με νοιάζει που ήταν και η κουτσή και η στραβή Μαρία όπως λές,καλά έκανε και ήρθε.Μπροστά μπροστά μου λές τι δουλειά έχει?Και εφόσον ήθελε να τους δεί από κόντα,δεν ήξερε ότι ήταν rock η συναυλία?Δεν θα υπάρχουν άτομα που θα κοπανηθούν μπροστά?Τι δε καταλαβαίνεται ρε?
Καλά δεν έχει και πολύ νόημα να τσακωνόμαστε γι’αυτό. Δε θα αλλάξει κάτι. Σημασία έχει οτι ήταν μια πετυχημένη συναυλία κατα τη γνώμη μου. Ο καθένας τη βιώνει όπως θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλο. Αυτό… Άρα καλά να περνάμε:wink:
Σωστός.
και εγώ τα ήξερα…
και προσωπικά μου άρεσε η συναυλία…
και ακόμα…εγώ χτυπιόμουν γιατί πολύ απλά,είτε κάποια κομμάτια τα ήξερα είτε όχι,χέστηκατι λένε οι άλλοι για μένα…8)
Και συ ρε Βρουτε;; [-X
Ναι αλλά είσαι 15-16?
Η μόνη ξενέρα πραγματικά ήταν στο Doctor Doctor, αλλά δε μπορούμε να θέλουμε και γήπεδο γεμάτο, και να ξέρουν όλοι τα πάντα.
Εδιτ: Είμαι μέσα στη 10αδα iron:p
2 σελίδες μια άποψη για το live δεν έχω διαβάσει
Και γω στους AC/DC εκει που ημουν ο μοναδικος που ηξερε Dog Eat Dog. 8)
Aλλα και παλι ρε συ…
Εσυ απο οσο θυμαμαι ησουν καγκελο ή σχεδον καγκελο.
Δικαιολογειται τοσο λιγοι;; :-k
5-10 μέτρα απ΄το κάγκελο.
Από τις 4 φορές που τους έχω δει, νομίζω πως αυτή ήταν με το πιο ξενέρωτο κοινό ever. Ντάξει, άλλα κομμάτια περίμεναν να ακούσουν, άλλα μας πετάξανε στη μούρη οι σκορπιοί!
χαχαχαχαχ…όχι…18…αλλά δεν μας νοιάζει!!!
ΤΟ ΛΑΙΒ ΓΑΜΗΣΕ! ![]()
Δεν πήγα. :p:p