Scorpions fest 2009

χαχαχαχαχαχ…λιώνω με Bleedin…:lol:

πήγα…:stuck_out_tongue:

Ναι ρε γαμωτο…

Και εχει πλακα του χρονου που θα παω (οτι θα 'ρθουν ειναι σιγουρο, οπως και το οτι θα παω) να μας ταραξουν στη μπαλαντα, βλεποντας τα φετινα. :x

Παλι καλα που δεν 'παιξαν Alien Nation, In Trance και γλυτωσα το εγκεφαλικο.

Όσο τα διαβάζω τόσο μου φαίνεται πως έκανα πατατούλα που δεν πήγα τελικά … #-o#-o#-o

από την άλλη σκέφτομαι και αυτό:

• το σκηνικό με το doctor doctor (από τα ποιο αγαπημένα τραγούδια ever8))
    και φορτώνω περισσότερο … :?

βάλε και santana χτες που ακόμα μετράω μελανιές από τις σαβούρες που έφαγα για να πηδήξω τα κάγκελα
το βλέπω όπως είναι για faith για να μην τριτώσει το κακό φέτος …:lol::lol:

free σανδάλι, όχι στο μονοπώλιο του Χατζηγιάννη

Καταρχας καλως σας βρηκα και ως μελος, αφου εως τωρα μονο διαβαζα.

Δεν βλεπω κριτικη για τη συναυλια στη Λαρισα οποτε ας κανω την αρχη.

ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ λοιπον επαιξαν ΚΑΛΑ αλλα μολις 93’ συνολικα (αν βγαλουμε δλδ σολο ντραμπς καο αααα-αααα εεεε-εεεε κλπ μλκιες με τον κοσμο) φτανουμε δεν φτανουμε στη 1 ωρα.
Τα λεφτα της τα αξιζε η συναυλια, αλλα οταν ξερεις οτι στον Πειραια, απαιξαν 2+ ωρες με πολλα χαπενινγκς που δεν ειδαμε ποτε στο Αλκαζαρ, σιγουρα ξενερωνεις.
Ο ηχος της συναυλιας ηταν εξαιρετικος, οι Σκορπιοι φοβεροι, αλλα οπως ειπα και παραπανω αυτα τα αααα-αααα εεεε-εεεε κλπ που κανει ο Ζουγας για να κανει χαβαλε ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ τετοιας αξιας. Τα ντραμ σολος του Κοτακ μια χαρα ηταν αλλα ολα αυτα τα θελω ως θεατης περαν του 2ωρου. Δλδ ας παιζουν ΚΑΘΑΡΟ ενα 2ωρο και ας προσθεσουν σε αυτο οσα ντραμ σολο θελουν.

Ο Βασιλης να πω την αληθεια με απογοητευσε, ισως επειδη περασαν 18 χρονια απο τοτε που πηγαινα σε ολες τις συναυλιες του που τοτε ηταν πραγματικα εκπληκτικες.

Tα παραλες…Δεν ξερω τι γινοταν εκει που ησουν παντως εκει που ημουν εγω ολοι το ξεραμε!! 8)

Οσον αφορα Scorpions και εγω στην λαρισα πηγα κ δεν μπορω να πω το ευχαριστηθηκα.Εννοειται οτι πολυ περισσοτερο θα ηθελα να παω στην Αθηνα…αλλα τι να κανουμε.
Θα διαφωνησω με τον φιλο απο πανω γτ ο βασιλακης ηταν μια χαρα απολαυστικος(βεβαια εγω δεν ειχα την τυχη να τον βλεπω τοτε που ανεφερες γτ ουτε καν μιλαγα τοτε…:lol:)

Iσως ησουν πολυ μπροστα.

Εγω που ημουν λιγο πιο πισω απο το ενδιαμεσο καγκελο, υπηρχε πολυς κοσμος που ακομα και σε κλασικα δεν τραγουδουσε.

Οχι οτι με κοφτει βεβαια.

Οσο για το θεμα του κοσμου σε συναυλιες.

Δεν ειναι ασχημο να ερχονται ατομα που δεν ακουν ροκ σε μια συναυλια των Σκορπιονς. Ισα ισα.

Μονο που δεν μπορει επειδη εσυ ακους ξερω γω Χατζηγιαννη να θες να μεταφερεις τις συνθηκες που επικρατουν εκει σε μια ροκ συναυλια.

Δε λεω να το παιζουν κακοι οι μεταλοροκαδες, αλλα οταν εσυ λογικα θες να χτυπηθεις να ξεσηκωθεις και τα λοιπα (χωρις απαραιτητα να ενοχλησεις καποιον) και σε κοιτανε με μισο ματι, γκρινιαζουν με πατησες με ρανες με κανες, σου λενε καθε λιγο κανε ακρη να βλεπω και να βγαλω βιντεο, ειναι λογικο να στραβωνει καποιος.

Το να μην ξερει τα τραγουδια δε νοιαζει κανενα σοβαρα.

Αλλα οπως δεν πρεπει οι ροκαδες να ενοχλουν τους υπολοιπους με την καφριλα τους, ετσι κι οι υπολοιποι δεν μπορουν με τη μιζερια τους να χαλαν τη διασκεδαση αυτου που παει να δει ενα γκρουπ που αγαπαει.

Πολύ καλό live. Oι Scorpions τα έσπασαν και είχαν super setlist!!
Mας έλειψαν και 2-3 τραγούδια, αλλά δεν πειράζει.
Respect στον μεγάλο Uli Jon Roth και στον Michael Schenker (το έκανε το τρελλό ταξίδι τελικά:D).

Α και ελπίζω να μην υπάρξουν βιασμοί τραγουδιών από παρείσακτους την άλλη φορά.

Καλά μαλάκες σοβαρά ήταν νέκρα στο Doctor Doctor? Πω ρε πούστη μου πόσο άσχημη ξενέρα παίζει να φάγατε εκείνη την ώρα???

Κάθε άλλο, έμεις χτυπιόμασταν και τραγουδούσαμε. Η μεγάλη πλειοψηφία βέβαια ακόυνητα στρατιωτάκια, κάτι αναμενόμενο. Και δεν έγινε μόνο στο Doctor, Doctor αυτό

Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι να σκάει το intro και να πιάνω αγκαλιά τον metal_laws χοροπηδώντας επί 5 λεπτά!:smiley:

δεν υπάρχει άτομο που να μην κατάλαβε το doctor doctor και να μην ταρακουνήθηκε…

θα συμφωνησω…:thumbup:

έτσι! 8)

Πρώτο θέμα στο site των Scorpions η συναυλία στην Αθήνα

ABSOLUTELY a night to remember…

Θα το έχει μαγνητοσκοπήσει πάλι η ΝΕΤ όπως το 2005; Κάτι τέτοιο λέει ο Jabs στο Rock Hard:roll::!:

ας το επιβεβαιώσουν παρακαλώ οι έχοντες και κατέχοντες… 8)

δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, απλά για να φανεί πάλι το Thread…:stuck_out_tongue:

Πω πω καυλαααα… 8O

http://www.youtube.com/watch?v=Sef5TOc0bCE

Πραγματικα λυπαμαι που τους εχασα φετος …τα παλια μελη και το ανεπαναληπτο σετλιστ κανουν τη συναυλια μοναδικη για τα δεδομενα των Σκορπς.

Θα τους δω λογικα του χρονου (αν ερθουν :p), αλλα δε νομιζω να 'ναι το ιδιο.

Τοσα κλασικα κι αγαπημενα κομματια (δεν αναφερομαι φυσικα στο 321 που ποσταρα) δε θα ξαναπαιξουν, ενω αμα βγαλουν και τον καινουριο δισκο θα παιξουν πολυ κι απο κει και δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξος για το δισκο.

Τουλαχιστον ελπιζω στην επομενη συναυλια (στην οποια θα βρισκομαι) να χαλασουν το κεφι πολλων φλωρων και να δωσουν αλλη μια πραγματικη hard rock παρασταση.