Οι scorpions για αλλη μια φορα δεν σεβονται την ιστορια τουs.
Τουs ακουω απο το 1987 οταν ηταν super group.
Tωρα ολα εχουν αλλαξει.Αν τουs πληρωνα θα επαιζαν και στο καφενειο του χωριου μου.
Για εμενα τελειωσαν.
Ολα αυτα δεν τα λεω με ευχαριστηση,εμπαθεια η’ κατι αλλο.Ο κολλητοs μου,ιδρυσε το f. club
των scorpions επειδη ειχαμε τρελα με το συγκροτημα.Φαινεται τουs σεβομασταν,
παντα,περισσοτερο απ’οτι οι ιδιοι τoν εαυτo τουs.
ποιο πολύ ξενέρα ήταν
(καθώς και σκέψη επιπλέον χρηματικών εξόδων …)
φίλτατε, super group ήταν από το '70. Για άκου λίγο tokyo tapes (που μάλλον έχεις ακούσει…) κ τα λέμε
Φυσικά και το οικονομικό είναι αναπόσταστο μέρος της όλης εξίσωσης των συναυλιών…δηλαδή δουλεύει κανείς μας τσάμπα, δεν το καταλαβαίνω? Όμως πιστεύεις πραγματικά ότι έχουν τόσο ανάγκη χρημάτων για να παίξουν πχ στη Μυτιλήνη ή unplugged σε καστρο στην Πορτογαλία?? Σχετικά δε με τα διάφορα που έχουν ακουστεί για τη διάρκεια των συναυλιών, θα θυμίσω ότι η συναυλία τους το 07 στο Κααισκάκη ήταν 2:45’… Αυτά από τους 60άρηδες σκορπιούς…
Στο site των Scorpions:
July, 6th Athens Greece
July, 8th Larisa Greece
July, 11th Chania (Perivolia), Crete Greece Municipal stadium of Perivolia Support: Firewind
Εν αναμονή για Μυτιλήνη (μάλλον 4 Ιουλίου) και Θεσσαλονίκη
πλάκα πλάκα ουτε στο site τους λέει κατι για καραισκακη… :o
Καραισκάκη φίλε μου θα γίνει…
αντε ρε γαμωτο να ανακοινωσουν σαλονικα να δουμε και τι support θα εχει…
φερε κανα alice cooper ρεεεε να τρελαθουμε
Μόλις μπήκα στα site Alice Cooper και Scorpions. Οι ημερομηνίες στο site του A.C. για Ρωσία συμπίπτουν ακριβώς με πόλεις - ημερομηνίες των Scorpions για Ρωσία…
ΜΑΚΑΡΙ να γίνει το μπαμ και να έρθει από εδω…
Βλεπω ενα πανεμορφο 4 Ιουλιου-Μυτιληνη και ενα 9 Ιουλιου Θεσσαλονικη και κλεισαμε.
Τρελη ραδιο αρβυλα λεμε αυτο με το να παιξουν μαζι με τον Παπακωσταντινου απο 1 ωρα και 10 λεπτα ο καθενας. Ημαρτον.
γτ ρε???μπορει οι Σκορπιονσ να πουνε και κανα τραγουδι του Βασιλη…Grave Digger Style…
Ρωσια θα παιξουν μαζι ρε:wink:
το θεμα ειναι να τον φερει και εδω:p καλα καλα dream on βεβαια,αλλα δεν βαριεσαι?δν νομιζω και στις 5 πολεις να φερνουν διαφορετικο μεγαλο ονομα guest.Ειδωμεν
αργεί η ανακοίνωση για Μυτιλήνη όμως…
Μωρε εγω την Θεσσαλονικη φοβαμαι μονο, η Μυτιληνη μου φαινεται σιγουρακι.
οκ, αν δεν γίνει Θεσσαλονίκη θα πας Λάρισα (αν μπορείς βέβαια)
Ναι μωρε, δεν τιθεται θεμα αλλα 'νταξει, η Θεσσαλονικη θα βολευε περισσοτερο σαν πρωτη επιλογη. Δεν υπαρχει περιπτωση ουτως ή αλλως να μην τους δω φετος…
Ετσι πιστευω/ελπιζω και εγω…
Καλα καταλαβαίνουμε γιατί μιλάμε? Μίνι Scorpions Greek Tour… Ούτε στα μακρινά μας όνειρα…
Μεταλοζ θα τσακιστείς να έρθεις και Αθήνα όπως και να έχει.
ΜΕ ΤΟΣΕς ΣΥΝΑΥΛΙΕς Ο ΚΑΘΕΝΑς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΔΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!!
Μ’επεισες κουφαλα!