Μυτιλήνη???Ποιός θα πάει να τους δεί τα ψάρια???10000000 άθρωποι είμαστε 6 συναυλίες???
υγιής τρόπος σκέψης…!!!
Θα πάμε όπου αντέχουν οι τσέπες μας…
Μυτιλήνη θα γούσταρα την φάση αλλά:
κανείς από την παρέα δεν παίζει να γουστάρει …
θέλω να πάω και σε άλλες τόσες συναυλίες και το ταμείο είναι ήδη μείον … :S:S
χμ… καλη φαση η μυτιληνη, εχω φιλους εκει και δεν με χαλαει να δω και τους σκορπιους μαζι μια χαρα πακετο
http://troktiko.blogspot.com/2009/03/6_15.html
8O:-k:?
Στις 6/7 στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί κοινή συναυλία που θα πέσουν και τα τσιμέντα!
Ένα συγκρότημα και ένας άνθρωπος που είναι από μόνος του συγκρότημα. Θα έχουν ίσο χρόνο στην σκηνή. Από 1ωρα και 10λεπτά ο καθένας!
Μιλάμε…για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τους Scorpions! Ο Παπακωσταντίνου θα τραγουδήσει για τα 35 του χρόνια στο τραγούδι!
http://vasilisp.com/blogs/asimonis/index.php/2009/03/15/i-sinavlia-tis-chronias-vasilis-papakonstantinou-ke-scorpions-mazi/
:thumbdown:[-X
Θα είναι και ο Νταλάρας;
…και διάλεξε εκείνο το βράδυ??? Δεν είναι του γούστου μου ο συγκεκριμένος, αλλά είναι τρελή ευκαρία για αυτόν…
Ντάξει, πόσο πιο ξεκάθαρο να γίνει πια το κοινό στο οποίο στοχεύουν?
Sorry αλλα πως θα παιξουν με Μιχαλακη και Ροθ και με την σημερινη τους μπαντα και ολα αυτα σε 1 ωρα και 10 λεπτα? Ψιλομουφα μου ακουγεται εκτος αν δεν ερθουν με τους guests…
Ξενερα.
Aπ’ οσο θυμαμαι οι Σκορπιοι 'παιζαν 2ωρα.
(Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.)
Εγω για μιση συναυλια των Σκορπιων και τον Παπακωνσταντινου Αθηνα δεν ερχομαι.
Μακαρι να ανακοινωσουν μια Θεσσαλονικη που μπορω να παω ή να μπορεσω στη Λαρισα.
Με την προυποθεση οτι εκει θα ειναι οι Σκορπιοι και να μην κανουν απλως μια βολτα.
υγ.:Δεν υποτιθεται οτι support θα ηταν ο Michael με τους MSG και οι Uli Jon Roth, Herman Rarebell;;
Προφανως αμα ειναι να παιξουν 1 ωρα χωρις τους guests για να παιξει αλλο τοσο ο Παπακωνσταντινου δεν προκειται να παω, μαλλον θα προτιμησω καμια Λαρισσα, δεν ειναι και πολυ μακρια
Ωχ!!! Το μόνο που ελπίζω είναι μην κουβαληθεί ο Φαπακωνσταντίνου και στην συναυλία της Μυτιλήνης, γιατί σε αυτήν σκοπεύω να πάω, επειδή η Μυτιλήνη είναι πάρα πολύ κοντά μου. Αν μας φορτωθεί και ο Φαπακωνσταντίνου, καήκαμε. [-X [-X
πω να πάρει την Βασίλω τι την ήθελαν …
και ούτε μιάμιση ώρα οι scorpion και ο mr.kne και χωρίς Μιχαλάκι support ???#-o#-o
αναμένω τα επίσημα να δω μήπως πάω καμιά Λάρισα ή τπτ τέτοιο …
Παιδια χαλαρωστε πολυ μουφα μου φαινεται αυτη η φημη…Σκεφτειτε λιγο ποσο απιθανο ειναι…
Στην απειροελαχιστη περιπτωση που ισχυει το τηγανι δεν θα με δει φετος και ισως προτιμησω καμια Λαρισα…
Ειδωμεν…
Το ίδιο.
Είναι άκυρο από κάθε πλευρά.
Αν γίνει όπως με βλέπω κρήτη που τουλάχιστον θα δω support Firewind.
Now playing: Shinedown - Simple Man
via FoxyTunes
Με guest,δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν τόσο λίγο.
Για support κάτω από MSG μια χαρά ο Βασίλης,εμένα δε με χαλάει.
Ένας παρανταης κάτι,να ποστάρει και την πηγή του κόπι πέηστ του παρακαλώ.
Το καταλάβαμε ότι αν παίξει ο Β.Π. support θα σας χαλάσει τη σούπα με σκορπιό. :lol::lol::lol:
αν ισχύουν τα link από ποιο πάνω δηλ. 1.10 ο καθένας και πιθανόν χωρίς msg support κλπ.
εγώ προσωπικά θα χαλαστώ γιατί θα πήγαινα να δω msg και ~ 2ωρω setlist από σκορπιούς
οπότε άμα γίνει πολύ απλά δεν πηγαίνω και ανάλογα τα οικονομικά μου και αν σε καμιά Λάρισα παίξουν 2 ώρες msg κλπ πάω εκεί
so simple …
(οπότε από μία άποψη μπορείς να πεις ότι χαλάστηκα γιατί πιθανόν να χρειαστεί αν δώσω παραπάνω φράγκα )
Οι Michael Schenker kai Rarebell, Roth προφανώς θα παίξουν μαζί με τους Scorpions και όχι χώρια. Ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε πριν επιβεβαιωθεί το όλο πακέτο…
Έχετε δει ποτέ Scorpions να παίζουν 1κ10’ ? Ψυχραιμία…
Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν τόσο λίγο,σκάει μια φήμη και τη γκρίνια στο τσεπάκι ε.