Ρε παιζουν 8 ημερομηνιες στην Ρωσσια, ξεπουλημα
Αντε, να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα, διεσθανομαι οτι θα ειναι η καλυτερη φορα που τους εχω δει φετος Οποιος βρει κανα σετλιστ το ποσταρει ε!
Ρε παιζουν 8 ημερομηνιες στην Ρωσσια, ξεπουλημα
Αντε, να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα, διεσθανομαι οτι θα ειναι η καλυτερη φορα που τους εχω δει φετος Οποιος βρει κανα σετλιστ το ποσταρει ε!
έχουμε ακόμα…το μόνο που με βάζει σε αναμένα κάρβουνα είναι οτι δν είδα στο επίσημο κάτι για μιχαλάκη και για uli…μπορεί σε λίγες μέρες να το ανεβάσουν και αυτό…
[QUOTE=morgoth;583947]Ρε παιζουν 8 ημερομηνιες στην Ρωσσια, ξεπουλημα
ναι, ναι, αίσχος… ακους εκεί, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Μυτιλήνη… :p:p
για Σαλονικα ακουγεται πολυ πιθανο?τι λετε?
ή παιζει να μην πανε καθολου?
Παντως κρητικος γαρ γουσταρω που θα ρθουν Χανια η γαματη φαση θα ταν να ειχε cooper στα guest…και ετσι ομως μια χαρα θα ειναι
Αντε να κλεισουν και Σαλονικα να γινουμε κομπλε. Φουλ Greek tour, νγκαβλα.
έτσι, έτσι, ούτε στα πιο τρελλά μας όνειρα…
πωωωω αυτα ειναι! τελικα καθε χρονο και διαφορετικοι οι σκορπιοι!
για τιποτα αλλες πολεις ανακοινωθηκε τιποτα?καμια αλλη εκτος απο μυτιληνη χανια?
Εως τώρα Αθήνα (6/7), Λάρισα (8/7) και Χανιά (11/7). Αναμονή για Μυτιλήνη και Θεσσαλονίκη.
Δείτε εδώ, ενδιαφέρον:
http://www.aiolikanea.gr/news/main/detail.php?ID=42405&phrase_id=421025
Μυτιλήνη τελικά είναι στις 4/7.
Στην τελευταία συνάντηση που έγινε στη Νομαρχία μεταξύ του Νομάρχη Παύλου Βογιατζή και του μάνατζερ των “Scorpions” έγινε μία αναλυτική συζήτηση για κάποιες λεπτομέρειες της συναυλίας που θεωρούνται σημαντικές. Από πλευράς Νομαρχίας, τέθηκε ως βασικός όρος, η Μυτιλήνη να είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα όπου θα εμφανιστούν. Και αυτό γιατί θεωρείται ότι ενδεχόμενη εμφάνισή τους σε άλλη πόλη της Ελλάδας πριν από τη Μυτιλήνη μπορεί να ανακόψει το κύμα των ταξιδιωτών που αναμένεται να συρρεύσουν στο νησί για τη συναυλία.
Γελω!
Ε ναι, όντως είναι κάπως… φαιδρό το συγκεκριμένο. :lol:
Λαρισα???8O
Ναί, Λάρισα… Σκορπιοί στον κάμπο…!!!
Larisa there is no one like you…
Μα ποσο αμορφωτοι και βλακες ειναι τα αιρετα πολιτικα προσωπα της χωρας μας???
Λες και αν ειναι καποιος να παει στην Μυτιληνη δεν θα παει. Αφου ρε βλαξ θα μαθει ο αλλος ολες τους τις ημερομηνιες και ασχετως αν παιξουν πρωτα στην Μυτιληνη ή στην Λαρισσα πχ., θα παει εκει που τον βολευει και γουσταρει. Και 'γω που εχω καψα μ’αυτους δεν θα σκεφτω “α, παιζουν δυο μερες νωριτερα στην Μυτιληνη απο οποιανδηπωτε αλλη πολη της Ελλαδας, θα τρεξω να τους δω εκει”.
Απο την αλλη μπορει καποιοι να σκεφτονται αλλιως αλλα μου φαινεται πολυ απιθανο.
Ξέρεις για ποιούς μιλάς? Για ανεύθυνα και απερίγραπτα ανθρωπάκια, που στην πραγματική ζωή δεν θα μπορούσαν να δέσουν ούτε τα κορδόνια μας…Και έχουν και γνώμη για τους Scorpions, αι σιχτιρ…
τι αλλο θα δουμε…
SCORPIONS 10 λεπτα απο το σπιτι μου…(λαρισα)…:!:
αν και δεν ειναι απο τις top αγαπημενες μπαντες μου αυτο δεν χανετε…
Στο επισημο site των Scorpions είναι ανακοινωμένες επίσημα μόνο οι Αθήνα και Χανιά.
Στο site του Ελληνικού Scorpions fan club http://www.scorpions.gr υπάρχει η εξής ανακοίνωση:
"Δευτέρα 6 Ιουλίου, Γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης, Πειραιάς *
Τετάρτη 8 Ιουλίου, Γήπεδο Αλκαζάρ, Λάρισσα
Σάββατο 11 Ιουλίου, Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, Χανιά, Κρήτη
Σύντομα θα έχουμε νεώτερα για το κατά πόσο ισχύουν οι φήμες για συναυλία στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ακριβή ημερομηνία για την εμφάνιση στη Μυτιλήνη."
Φήμες αναφέρουν την 4η Ιουλίου για Μυτιλήνη…
ε ρε γούστα…
αν ανακοινωθεί και Θεσσαλονίκη έπεσε έξω ο προϋπολογισμός.
να δω που θα πρωτοπάμε…
Παντού.Θα παίζουν Ελλάδα και θα κάθομαι να βλέπω dvd ή τι?