[quote="“Zed_Ryder,post:79,topic:8674”]
Η ποια;;; :-k[/QUOTE]
Στο πού ???
[quote="“Zed_Ryder,post:79,topic:8674”]
Η ποια;;; :-k[/QUOTE]
Στο πού ???
http://tvradio.ert.gr/radio/lesvos.asp
18/02/2009
Θετική η απόφαση του ΚΑΣ (To γνωστο ΚΑΣ?:lol:) για την συναυλία των Scorpions στο Κάστρο Μυτιλήνης
Θετική ήταν η απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για την διοργάνωση συναυλίας των Scorpions στο Κάστρο Μυτιλήνης στις 4 Σεπτεμβρίου μετά την απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά να παραπέμψει το θέμα σε νέα συνεδρίαση του ΚΑΣ που πραγματοποιήθηκε χθες. Η συναυλία των Scorpions θα δοθεί στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας παγκόσμιας περιοδείας του γερμανικού ροκ συγκροτήματος, ενώ και άλλες χώρες παραχωρούν μνημεία τους για χάρη τους, όπως, για παράδειγμα, η Πορτογαλία, όπου η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε μεσαιωνικό μοναστήρι.
Αυτο ακουσα
αρε φουστη μου!
ακομα μια φορα θα με κανετε να τρεξω τους σκορπιους!
αλλα περα ααπο τον θεο(ακα ουλι) θα ειναι κ μιχαλακης!
ποπο διπλο θα το φαω…
χαλαλη στα παιδια!
Παιδιά, δεν ξέρω αν πρόσεξε κανείς το “στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας”
Επίσης, το να γίνει στη Μυτιλήνη, εκτός από καλή αφορμή για βόλτα, δε νομίζω ότι αποκλείει και τη συναυλία στην Αθήνα…
Για να μην σας πω για την ανακοίνωση στο blabbermouth: “Scorpions announce farewell lesbian show !!!” Ωραία πράματα…
4 Σεπτεμβρίου πέφτει Παρασκευή, πάλι άδεια πρέπει να πάρω την τρέλλα μου μέσα…
Τσπ τουλάχιστον το μαζέψαμε το θέμα σαν χώρα, αφού βέβαια δείξαμε πάλι το κακό μας πρόσωπο…
Ποιά αποχαιρετιστήρια περιοδεία??? Αφού ετοιμάζουν νέο δίσκο…
λέμε και καμια μαλακία να περάσει η ώρα…
Δεν προκειται για αποχαιρετιστηρια περιοδεια.Πανε για νεο δισκο.Και ο κοντος εχει ΠΟΛΥ ΦΩΝΗ ακομα.Εδω οταν πεθανε ο πληκτρας των Pink Floyd πριν κατι μηνες λεγανε στην τηλεοραση οτι πεθανε ο τραγουδιστης τους.Ή μια φορα στο ραδιο ελεγε “Σημερα κλεινει τα 50 κατι ο Rory Gallagher” και ο ανθρωπος εχει πεθανει εδω και 10τοσα χρονια.
Ρε μαγκες τι σχεση εχει η Λεσβος με την Αθηνα;;
Το ενα ειναι 6/7 και το αλλο 4/9.
ξενέρωσα τρελά τώρα…
Αν τόσοι και τόσοι που γράφεται ότι θα πάτε λόγω Michael,γιατί στο gagarin είχε 300 άτομα ω ρε αδέρφια
Γιατί δεν έπαιζε το Nightmare
Πλάκα πλάκα…ο Michael θα βγάλει καινούριο ακουστικό με τον Barden,δεν αποκλείεται αφού θα πιάσει ακουστική να χτυπήσει κάνα Nightmare,Positive Forward…
Ναι, το είδα! Αλλά δεν πολυτραβάει ρε γμτ ο Barden πλέον :?
Εμένα μ’αρέσει καλύτερα τώρα που δεν κάνει τσιρίδες και έχει πιο βραχνή-βαριά φωνή γιατί οι τσιρίδες του και οι ψηλές του δε μου άρεσαν ποτέ[-X
οχι και 300 ατομα ρε !!!σχεδον γεματο ηταν απ οτι 8υμαμαι:-k
MSG?όχι ρε,άντε καμιά 500αρα.Δε θυμάμαι και καλά,ήμουν νινί τότε
Γεμάτο με τίποτε δεν ήταν…