Scorpions Festival 18/6: Scorpions, Joe Cocker, Juliette And The Licks

apla gia ta mpaza… den prokeitai na pao den pana paixei kai o jesus me tripli kithara…

Πες μου πως κάνεις πλάκα…:frowning: :frowning:

Dystyxws oxi…makari na eixa tetoio humour…:frowning: :frowning: :frowning:

Tους ειδα περσι και δε βρισκω λογο να ξαναπαω!!!

Logos pada yparxei na deis ena terastio group…fysika 8a bgei k o neos diskos,8a einai k o terastios Uli Roth…

E ma einai gia ton poutso. Den paw me tin kammia. Zwa. Oso ka ina thelw na dw ton Uli mazi me tous Scorps yparxoun kapoia pragmata poly pio psila gia mena.

εσύ φίλε μου μένεις μακριά,αλλά για όσους μένουν εδώ,ήρθε επιτέλους η ώρα να δούμε πόσο μα πόσο φανατικοί των scorps μόνο με Uli είναι,όπως λένε κάθε φορά που έρχονται οι scorpions τόσα χρόνια…ιδού το…Καραϊσκάκη…

Θαμώνας ο rudolf λέμε!!! :smiley:

φαντάσου κατάντια,ένα γήπεδο να έχει γίνει ο ιδανικός συναυλιακός χώρος της Αθήνας…

Ρε παιδιά, εγώ δεν τους ξέρω αυτούς, τι είναι; :-k

είναι το πρώτο festival έκπληξη,πώς είναι η kinder έκπληξη??
ένα group δεν το ξέρεις καν,το ανακαλύπτεις εκείνη την ώρα

Μισό λεπτό γιατί δεν κατάλαβα. Θα είναι αυτοί ΚΑΙ ο Cocker ή αυτοί είναι το Support? Αν είναι έτσι να βγάλουμε τον χαρακτηρισμό “festival” να βάλουμε και 30 ευρώ εισιτήριο και όλα καλά…8)

αυτοί,ο Cocker κι ένα ελληνικό group ακόμα και φυσικά οι Scorpions με τον Uli

o cock-er einai kai mamw… ligh istoria den kanei kako…
pantws pws kataferne kai tis ebgaze tis synaulies tou toso kokainismenos einai thauma !!!
eprepe na ta xe tinaksei pro pollou !!!

tespa. empros na doume kai pali - scorps me moustakalidikh kitharoula, kai cockman kai oti allo
breksei as katebasei… an einai j and the licks, basika einai poly kalytero apo opoiodhpote - sygkrothma tou red pou kanei ----- uuuuuhhhhh…

και μην ξεχνάτε ότι θα ακούσουμε και καινούρια τραγούδια ε!!!

αυτο για καλο το λες?:stuck_out_tongue:

άκου το καινούριο!!!δεν το λέω για καλό,το λέω για ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
και φυσικά και 70’s ύμνους με τον μέγιστο Uli Jon Roth

Απο τιμες? Εχετε δει τιποτα, και εχετε ακουσει?..

Το άκουσα κι εγώ το κομμάτι. Καλό ακούγεται, αλλά δεν είχε καλό ήχο (από youtube). Αν παίζει κανά Link με καλύτερη ποιότητα κάντε καμμιά πάσα…

www.scorpions.gr και τα μυαλά στα κάγκελα!!!