Scorpions Festival 18/6: Scorpions, Joe Cocker, Juliette And The Licks

…Υποθέτω θα το είδες στα νέα…

40 ευρω για αρενα καλα ειναι, αλλα νταξ δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να τους δω αυτους πακετο με scorpions. ότι πιο ακυρο. το κυριως πιατο με Uli θα τραβηξει κοσμο, και λενε ‘δε φερνουμε και δυο ασχετα να τσιμπισουμε και καναν παραπανω;’

ο cocker δε λεω αντε. βαλε ομως το ολο πακετο και σου φαινεται αχταρμας.κριμα, γιατι ειχα αρχικα καλα προαισθηματα που ομως δεν επιβεβαιωθηκαν. ο μονος λογος που αν ειναι θα το χασω ειναι επειδη εχει πολλα λαιβ κοντα, και αν εχω να διαλεξω αναμεσα σε αυτο και κατι που θελω περισσοτερο, οι σκορπιοι μαλλον θα χασουν και παιζει τιποτα jethro tull πχ να κερδισουν τα φραγκα μου.

η τιμη ειναι λογικοτατη. αλλα το κινητρο μικρο εως μηδαμινο για ατομα σαν και μενα που δεν ειναι τοσο οπαδοι, επειδη αν το θεωρησεις φεστιβαλ μονο λογω Uli θα πανε οι περισσοτεροι…και φεστιβαλ αυτο δεν ειναι με την καμια…

χιλιες φορες να εδινα 5 φραγκα παραπανω και να εβλεπα ενα πακετο Scorpions με Uli, Deep Purple και The Cult. διπλα ειναι. φερτε τους. αλλα μπα…καλυτερα ρε παιδια να χαμε μια απο τα ιδια, παρα αυτο. και δε ξερω αληθεια κανεναν που να ειναι ικανοπιημενος απο την τροπη των πραγματων…

Couldn’t agree more…:wink:

To mono kalo se sxesh me to gtp-ato fest einai h foto tis Julliet pou valate sta news, bravo paidia, tis eixa ksanadei kai se alles fotos alla se aytin einai fovero g@ylomou.o…8) Dwste ena link gia megalyterh re!

http://images.google.gr/images?q=Juliette%20And%20The%20Licks&ie=UTF-8&oe=UTF-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi :wink: :-- :naughty:

Πάρτες με τη σειρά! :stuck_out_tongue: :lol:

Λες να γίνει της μόδας; Στους Maiden η κόρη του Harris, στο MMD η τραγουδίστρια των Epica και τώρα αυτή η Juliette… Να φέρουμε και cheerleaders!!!
Δεν την ξέρω την κοπέλα τι παίζει αλλά με την στάση που έχει στην φωτογραφία και το “and the licks” πάει ο νους μου στην ανωμαλία… :naughty: :naughty: :naughty:

άντε,από νωρίς 1η σειρά όλοι

Auti i tipissa pou tragoudaei ithopoios den einai???

Nai. Kai symfwnw ka iepivrayevw tous prolalisantes…:naughty:

http://www.scorpionsfestival.gr/

αυτα ειναι με 40 ευρο! πολυ καλη τιμη!

αν και ειναι λιγο ασχετο:

“Mercury Records was totally behind us and they believed in us. They wanted us to keep making albums. They wanted us to grow and do better each time out. ‘Lovedrive’ went gold. ‘Animal Magnetism’ went gold and then ‘Blackout’ was the first one to go platinum. Schenker/ Meine/ Rarebell was a great songwriting team. You can see that from how many successful albums we had. After I left the band, they didn’t have any more hits.”

κάτι τέτοια βλέπω και γελάω. προσφατες δηλωσεις του Herman Rarebell. ντροπη να μιλαει ετσι για αυτους, με υποννοουμενο οτι ηταν ο συνδετικος κρικος. αν ημουν οπαδος θα ειχα ριξει γερο κραξιμο. τωρα απλά λέω πως απλά δε σέβεται τους παλιούς bandmates.

οντως τα 90’ς για τους σκορπιους βεβαια δεν ηταν οτι το καλυτερο, αλλα δεν ειναι αυτο που λεει αλλα ο τροπος του.

απλά δεν ηθελα να ανοιξω νέο τοπικ μιας και δεν ειναι σημαντικό θεμα κατ εμε…

…eisai yperbolikos…8a su trabi3w to ayti…:lol: :lol: :lol:

Παιδιά σόρυ αλλά δε μπορεσα να διαβάσω όλες τις σελίδες, μιας και τώρα πήρα χαμπάρι το τόπικ:p

Θα είναι σούπερ που θα παίξει και ο Uli κάποια κομμάτια μαζί τους! Μακάρι να καλέσουν και τον Χερμαν μπας και ακούσουμε κανα τραγούδι παιγμένο όπως τις παλιές καλές εποχές (τις οποίες δεν πρόλαβα-λόγω ηλικίας- να ζήσω, αλλα έχω ακούσει σε bootlegs:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8) )! ΝΜπορεί ο Χέρμαν να το είπε λίγο “χοντρά” βρε Γιάννη, αλλά δεν πρέπει να πέσει κραξιμο, ειδικά από τη στιγμή που έχει δίκιο! Το win team των Scorps ήταν Klaus-Rudi-Matthias- Herman-Francis! Από τη στιγμη που διαλύθηκε η 5άδα, έχουν βγάλει αλμπουμάρες, οι οποίες και πάλι όμως δεν ξεπερνούν εκείνες τις δισκάρες που χαν βγάλει με το συγκεκριμένο line up. Πιστεύω ότι ο Χέρμαν δεν ήθελε να το πει έτσι “χοντρά”, απλά δεν τον βοηθούν τα αγγλικά του και δ εβρήκε άλλο τροπο να το εκφράσει πιο κομψά, γιατί έχω την ενύπωση ότι δε μιλάει τόσο καλά όσο πχ ο Κλάους. :slight_smile:

Α! Ξέχασα να πω τη γνώμη μου για Cocker και Juliette&Licks! Απογοήτευση… Τους θεωρώ κακή επιλογή

Αγαπητοί Σκορπιονάδες, σας έχω νέα (εάν δεν τα ξέρετε ήδη, οπότε τότε πάω πάσο) και με συγχωρείτε που ποστάρω εδώ, αλλά μιας και δεν υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες είπα να μην ανοίξω νέο thread.

Ο Herman έρχεται για συναυλία στην Ελλάδα το Μάιο (κλεισμένο απ’ ότι κατάλαβα). Μόλις υπάρξουν λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν και από την αρχική σελίδα.

Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε kourou:) Η αλήθεια είναι ότι τα γνωρίζουμε:D :stuck_out_tongue: Αλλά δεν έχει σημασία, ευχαριστούμε πάρα πολύ! Πολύ καλά έκανες και το πόσταρες γιατί μπορεί σε οποιονδήποτε να διαφύγει κάτι, είτε είναι φαν ενος γκρουπ είτε όχι:wink: Θα κλείσει τη συναυλία όταν θα ρθει το Μάιο για συνεντεύξεις

Επομένως καλά έκανες και απάντησες, μιας και είχα την εντύπωση ότι το Μάιο είναι και η συναυλία, αλλά απ’ ότι φαίνεται θα δώσει μόνο συνεντεύξεις. Thanks for the info :slight_smile:

…nai k ayto exei kleisei edw k para poly kairo(arxes Martiu) k yparxei ws neo k sto site tu fan club,opws k 8a ginei k party tu fan club me ton Herman stis 18/5…pu 8a einai k epaitiako gia ta 10 xronia tu fan club…:thumbup: :thumbup: :thumbup: …alla otan er8ei o kairos 8a anakoinw8un ola ayta…thanx anyway…

Αχ, ναι, μακάρι να πάνε όλα καλά και να χουμε και τον Χέρμαν στον πάρτι! :slight_smile: