Scorpions Festival 18/6: Scorpions, Joe Cocker, Juliette And The Licks

Fetos erxontai k me Roth&xwris Roth:wink: :wink: :wink: …opote opoios den paei,apla ta leei gia na ta leei…

Guys ένα εχω να πω για τα setlist των Scorps που έχς δει μέχρι τώρα μαζί με τον Uli …δεν παίζουν το Sails Of Charon !!!:frowning:

το sails of charon δεν το έπαιζαν ούτε τότε,στην taken by force tour ρε παιδιά…
έλεος πια…είναι δυνατόν να παίξουν τώρα κάτι που δεν έπαιζαν τότε?
full set να έπαιζαν με Uli δηλαδή,πάλι εκτός θα ήταν το the sails of charon…

ο roth ειναι απιστευτος κιθαριστας ετσι απλα…κορυφαιος με ολη την ενοια της λεξεως…τα εχει ολα στο παιξιμο του…απιστευτη τεχνικη,feeling,εντελως προσωπικο χαρακτηριστικο τονο,παιζει το ιδιο ομορφα και με blues και νεοκλασσικο τροπο…το μονο μειονεκτημα του ισως ειναι οτι σαν συνθετης τα κομματια που εγραψε δεν μου λενε και παρα πολλα…αλλα στους scorpions στους υμνους του rudolf απλα εγραψε ιστορια με την κιθαρα του…
απιστευτος απλα και στο live που τον ειδα πριν 3-4 χρονακια δεν με απογοητευσε…:wink: :wink:

τυχεροι οσοι θα τους δειτε live…:wink: 8)

τσιμπισα εισητηριο ποιοι θα ειναι απο αθηνα?

θες να σου απαντήσω?:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

μαζι καγκελο θα ειμαστε κ θα ακουμε fly to the rainbow!
ρε συ ομως δεν μου ειπες το sun in my hand θα το παιξουν?:lol: #-o

1 φορά πριν το Hour 1,1 στη μέσα και 1 στο τέλος,μετά από when the smoke is going down:lol: :lol:

αχα!

το Far Away , night lights, k i ve got to be free? :lol: :lol: :lol:

Ξέχασες το Firewind! :smiley:

το night lights το παίζει ο Uli στην μπανιέρα στο ξενοδοχείο μετά:lol: :lol:

τι λες ρε man θα μας τρελάνεις βραδυνιάτικα ο Uli σαν solo καριέρα από τα πρώτα κομμάτια που παίζει είναι το sails . Έλεοςςςς και δεν το παίζει με το group που το έβγαλε. Μην λέμε και ανακρίβειες .

άλλο το set του Uli,άλλο το set των scorpions…οι scorps δεν το έχουν παίξει ποτέ

9 μερες ακομα…

παιδια περσυ ειχα βαλει 3 ατομα τσαμπα…ασχετα δεν τα ξερα…με το ιδιο εισιτηριο αυτος δεν εβλεπε οτι ειχε ξανακοπει…φετος θα προσπαθησω να βαλω εναν φιλο μου…

:wink:

Εγώ πάντως παίδες θα πάω για τη Juliette και τα lick της!!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
Και του χρόνου σπίτια μας!!!:hippy:

Κι εγω, κι εγω!!! :smiley: :smiley: :smiley:

e fysika kai gw… gia ton kyrio sto avatar. pantws to sails kai gw to thelw. vasika thelw oli tin diskografia ptin to 80 - plin lovedrive - alla auta den ginontai oute stis tsontes…

το sails of sharon το ειχε παιξει ο roth στη συναυλια στη θεσσαλονικη πριν 3 χρονακια support στους ufo που επαιξε…γαματος…:wink: ειχε παει κανεις???:-k :-k

φυσικα και γω!!!