Scorpions Festival 18/6: Scorpions, Joe Cocker, Juliette And The Licks

φυσικα και γω!!!οχι μονο για ροθ αλλα απλα γιατι οι σκορπιοι ειναι ενα απο τα καλυτερα συγκροτηματα ολων των εποχων!!!:respect: :band: :band: :band:

ενοητε ημασταν εκει!
κ περισι που το ξαναεπαιξε κανονικα με φωνη!

ωραια οσοι παμε να βρεθουμεε!!

ασε ρε bluezlick και περσι θα πηγαινα αλλα μου ετυχε κατι και δεν μπορεσα γαμω τη πουτανα μου…#-o #-o #-o :frowning: :frowning:

scorps+uli= :band:

μηπως ξερουμε τι ωρα βγαινει η καθε μπαντα???

για να βάλουμε και τα πράγματα στη θέση τους,αν έμεναν χωρίς την εποχή από lovedrive και μετά οι scorps,σήμερα δε θα υπήρχαν,ούτε θα τους ήξερε και κανείς…

…xm…briskw akraia tin topo8etisi su,pws mporeis na to 3ereis ayto?Mporei na itan kalyteroi,mporei k na eixan dialy8ei…

αν έμεναν με Uli?καλύτεροι ή όχι δεν ξέρω,αλλά δεν νομίζω να είχαν τις απαραίτητες επιτυχίες για να άντεχαν ακόμα…

Γεια σου ρε Mattias με τις riff-αρες σου…:smiley: :smiley: :smiley:

Για πες ρε Rudolf, επειδη θελω να ερθω με το OxiOlga αν παρουμε εισιτηριο για αρενα θα βλεπει τιποτα ή θα με πρηξει???:oops: Δεν εχω ξαναπαει σε συναυλια σάυτο το &#!!@%γηπεδο για να ξερω πως ειναι… Αν και φανταζομαι δεν θα ειναι και πολυ δυσκολο να χωθουμε μπροστα:wink:
10 ευρωπουλα διαφορα δεν εχουν?

τα solίδια γράφει:p

ναι,10…ε,καλύτερα αρένα…καλύτερος ήχος…το πολύ πολύ πάτε πίσω και θα βλέπει…:smiley:

Cheers!!:wink:

Πέρυσι στη συναυλία οι 2 κοπέλες της παρέας μας που δεν ήταν και πρώτο μπόι είχαν πρόβλημα στην αρένα πάντως… Προειδοποίησέ τες8)

…again&again&again…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:
Με χαρά ποστάρω την παρακάτω “δήλωση” των διοργανωτών του Scorpio Fest! :

"Όλα δείχνουν ότι και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι Scorpions θα γεμίσουν το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!!
Είναι πραγματικά φαινόμενο! Η λατρεία του ελληνικού κοινού τους κρατάει ακόμα πρώτους στις προτιμήσεις για τις καλοκαιρινές συνευλίες…
Σας ευχαριστούμε και το 2007, την χρονιά που ανακοινώθηκε η ίδρυση του πρώτου φεστιβάλ τους…
Μια εβδομάδα έμεινε. Και θα ξαναβρεθούμε μαζί, αυτή την φορά με τον θρύλο της ροκ Joe Cocker αλλά και το συγκρότημα Juliette and the licks…
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007, ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!! (ενώ είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα-το 2004 έκαναν και έναν Λυκαβηττό!)…
Δεν έχουν άδικο, όταν λένε ότι “Θα τραγουδάνε, μέχρι να βγει ο ήλιος νυχτιάτικα!!!”

Χαχα, το γεμίσαμε και πάλι!!!

Το SCORPIONS FESTIVAL που γίνεται την Δευτέρα 18 ιουνίου στο στάδιο Καραισκάκη, θα ξεκινήσει στις 19.00 αλλά οι πόρτες για το κοινό ανοίγουν από τις 17.00.
Ωστόσο, από το πρωϊ θα πωλούνται εισιτήρια σε όλα τα ταμεία του σταδίου για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν έχουν προαγοράσει το χαρτάκι εισόδου τις προηγούμενες μέρες. Η σκηνή στήνεται έτσι ώστε να μπορεί να μπει ακόμα περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και να γίνει η μεγαλύτερη γιορτή του φετινού καλοκαιριού!!!
*Η ΕΜΥ μιλάει για ζεστή και γλυκιά βραδιά. Ντυθήτε ελαφριά, ο καιρός θα είναι άκρως καλοκαιρινός και η βραδιά…καυτή!
*Στις 19.00 θα εμφανιστούν για 20 περίπου λεπτά οι δικοί μας Hannibal που τους επέλαξαν οι ίδιοι οι Scorpions μετά από διαγωνισμό.
*Στις 19.30, σειρά έχει η Juliette lewis με το συγρότημά της The licks!
*Στις 21.00 στην σκηνή θα ανέβει ο θρύλος Joe Cocker με δυνατή ροκ μπάντα και τρεις γυναίκες στα φωνητικά…

• Στις 22.45, το φετινό φεστιβάλ θα κλείσουν οι Scorpions. Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι εδώ κοντά μας για να τραγουδήσουμε όσα αγαπάμε…
    *Ο Ηλεκτρικός, ακριβώς για να εξηπηρετηθεί όλος αυτός ο κόσμος που θα βρίσκεται στο στάδιο, θα λειτουργήσει, ειδικά αυτή την βραδιά, μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.
    *Να κρατήσετε το απόκομμα του εισιτηρίου σας. Έτσι για να θυμάστε μια μαγική βραδιά στην οποία τα περισσότερα τραγούδια, ήταν πασίγνωστα

Το διάβασα κι εγώ αλλά δεν είδα κάπου να αναφέρεται σε sold-out και μου φάνηκε ύποπτο. Για την ακρίβεια δεν ξεκαθαρίζει εάν έχουν τελειώσει τα εισιτήρια, αν όχι πόσα έχουν μείνει, και αφού το “γεμίσαμε” πως γίνεται να βρίσκει κανείς στο Καραϊσκάκη τη μέρα της συναυλίας από το πρωί;

:-k :-k :-k

Μολις πηρα δυο για αρενα πριν μιση ωριτσα, νουμερα 5396 και 5397 και το “μπλοκακι” ειχε αρκετα ακομα αν αυτο μπορει να βοηθησει…

Αλλα γιατι ειναι κοκκινα γαμωτο, γκρρρρ:x :x :x

ακριβως…γιατι δεν αναφερουν ποσα εισιτηρια εχουν πουληθει…μας δουλευουν?:-k :evil:

Ρε πρεπει να χαιρεσαι που ειναι στο τηγανι, εγω καθε χρονο καω ζημιες!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ενταξει ρε παιδια,θα εχει σιγουρα εισιτηρια κ την μερα της συναυλιας,απ’εξω.Τρελοι ειναι να τα τελειωσουν;Αν δουν οτι τελειωνουν τυπωνουν κ αλλα!Απλα,θελουν να δειξουν οτι η προπωληση ειναι παρα πολυ καλη.Νομιζω οτι ειναι κατανοητο αυτο…σιγουρα οταν ερχεται καποιος 4η φορα κ μεσα σε ενα φοβερο συναυλιακο καλοκαιρι,ΟΛΟΙ τους ειχαν αγχος για το πως θα παει…