παιδα βοηθεια!
μολις φτασω αθηνα σταθμο λαρισης πως παω καραισκακι?:roll:
μπορει καποιος πως παω με το μετρο? ευχαριστω!
παιδα βοηθεια!
μολις φτασω αθηνα σταθμο λαρισης πως παω καραισκακι?:roll:
μπορει καποιος πως παω με το μετρο? ευχαριστω!
Παίρνεις το μετρό και κατεβαίνεις Ομόνοια. Από’κει τον ηλεκτρικό προς Πειραιά και κατεβαίνεις Φάληρο. Αν ρωτήσεις τους περαστικούς θα σε διαφωτίσουν για το πώς πρεπει να κατευθυνθείς για το μετρό και τον ηλεκτρικό.
Χτυπάς τηλέφωνα στο ρόκιν τιμ κ σε περιμαζεύουμε ρε φίλος ! Μην τα ξαναλέμε !
πιο συγκεκριμενα : παιρνεις το μετρο απο το σταθμο λαρισης προς αγιο δημητριο και σε δυο στασεις εισαι ομονεια…στη συνεχεια θα παρεις τον ηλεκτρικο προς πειραια και θα κατεβεις στην σταση φαληρο (μετα απο 6-7 στασεις αν θυμαμαι καλα)…μετα θα βγεις απο τον σταθμο και θα βρεθεις μπροστα στο μπουρδελο του γαυρου…!
ευχαριστω πολυ παιδια!
:hippy:
Ναι, όντως! Δεν ξέρω όμως ποιος ειπε για sold out! Δε νομίζω ότι η εταιρία έβγαλε κάτι τετοιο. Μάλλον θα πήγε καποιος να παρει εισιτήρι, θα χε τελειώσει το μπλοκάκι και θα του είπαν οτι “δεν έχουμε”. Αλλά όχι και sold out, δε νομίζω!
Δεν εχει sold-out φετος…[-X [-X [-X
οι scorps έχουν ήδη καταφέρει το ακατόρθωτο και πάνε για κάτι παραπάνω…να θυμήσω μόνο το καυτό 2005 και ότι μάζεψαν μόνοι τους 25.000 κόσμο,ενώ ερχόντουσαν για 2η συνεχόμενη φορά.
και φυσικά,να θυμήσουμε ότι δε μας θυμήθηκαν στα γεράματα,αλλά στο ζενίθ της καριέρας τους,το 90 με το crazy world:wink:
Δεν μενουν και πολλες μερες… :yahoo: :dance:
ta group den mas agapane opos nomizete exoyn prosfores apo promoters kai erxontai .apla ta pramata
O Roth θα παίξει σε όλο το set list των σκορπιών?:-k
Ε rudolf ???:roll:
1ον,φυσικά και όχι…μόνο σε 4-5 (εδώ ίσως πιο πολλά) κομμάτια από 70’s,αν και στη Σουηδία έπαιξε και στο τέλος στο when the smoke is going down…
2ον,ποιος είπε για αγάπη κλπ κλπ?εγώ είπα ότι δεν ήρθαν στα γεράματα,αλλά είχαν έρθει στο ζενίθ τους…:-k
3-2-1…are you ready to rock???
:band: =D>
Ρε παιδιά δεν διάβασα όλο το thread. Για πείτε τιμές εισιτηρίων
Thanx
Ναι 'σαι καλά φιλαράκο
έχει αφίσει η Αθήνα αφίσες,ειδικά στο Μετρό…αυτό θα πει promotion:wink:
εεεε! κανουμε κανα meeting? ποιοι θα ειμαστε?
Καμποσοι, εσυ, εγω, το OxiOlga, Banette, rock, Astria, Sentient_No…6, Zed_Ryder κλπ…
Α, μπορει να ερθει και ο Rudolf!!!