Scorpions Festival 18/6: Scorpions, Joe Cocker, Juliette And The Licks

Αύριο θα είμαι στο λάιβ με τον κοκκινομάγουλο… Εκεί θα λογαριαστούμε ! :lightsabre: :lightsabre:

ω καλά,σαν τους γέρους του muppet show θα είστε αύριο εκεί…#-o

:lol: :lol: :lol: :lol:
Έγραψες.

-μμμ…ωχ,το άκουσες αυτό το φάγωμα στο “r” από Meine?χάλια προφορά
-ναι ναι,και ο Matthias δεν μπήκε όπως έπρεπε στο solo
-κοίτα κοίτα,έχασε το μέτρο για λίγο ο Kottak
-μμμμ…σιγά και τον Roth μωρέ,μόνο 6 κομμάτια έπαιξαν…
-ναι…α ρε Cocker ξαναβγές ρεεεεεεεε

ο Roth θα διδαξει μουσικη αυριο!:wink:

και οι υπόλοιποι 5 σκηνική παρουσία:wink:
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

θα ελεγα κακια αλλα κρατεμιαι:p για αυριο!
μην μαλωσουμε απο σημερα εχει μερες μετα…:stuck_out_tongue: :smiley: :lol:

θα βάλω μπράβους να σε πετάξουν πάνω στη σκηνή:p :stuck_out_tongue:

αυτο καλο δεν ειναι?:lol:

για αυτό το είπα…τέσπα…τα ψέματα τελειώνουν…θα δούμε αύριο τι εμφάνιση μας έχουν ετοιμάσει οι Σκορπιοί:)

ελπιζω να ειναι καλοι! γιατι αλλιως! θα γινει του post το καγκελο!:lol:

περασε η ωρα! παω για υπνο αυριο εχει ταξιδακι το πρωι!ολοι θα τα πουμε εκει για χιππικο ερωτα!:hippy:

are you ready??
are you readyyyyyyy??
fly to the rainbooooooooow

Λοιπόν, γύρισα από τη συναυλία και οι Scorpions ήταν άθλιοι… Ο Joe τους πάτησε κάτω. Το playlist ήταν μία από τα ίδια. Τα κλασικά που τα έχουμε ακούσει τόσες φορές. Ευτυχώς που έπαιξαν και 1-2 που δεν είχαν παίξει παλιότερα και έτσι πέρασε λίγο πιο γρήγορα η ώρα.

Δεν αντέχονται. Τελευταία φορά που πάω. Και δεν είμαι ο μόνος. Αυτή τη φορά το Καραϊσκακη δεν είχε ούτε 10,000 κόσμο. Άδειο ήταν. Συμφωνώ με την κριτική του Cozy

Ωχ… βιάστηκα. Αύριο έπρεπε να τα είχα ποστάρει!!! Συγγνώμη Cozy, είμαι μπόμπος και μπέρδεψα τις μέρες!!!:stuck_out_tongue:

η αννούλα τι κάνει?καλά?

roth ρε και τα μυαλα στα μπλεντερ!:band: :rockon:ελπιζω να παιξουν κυριως απο cd μεχρι και το taken by force.αν και δεν το βλεπω:-k

Ωπ, Κωστα, Δημητρη, σορρυ για οσους ξεχασα απλως εγραψα 3-4 ονοματα που ειχα δει στα τελευταια ποστ να εχουν δηλωσει συμμετοχη…:-s

Η μαλακια ειναι οτι εγω με την κωλοδουλεια σχολαω κατα τις 7 και δεν με βλεπω να ειμαι στο γηπεδο πριν τις 8:30-9:00…:frowning: :frowning: :frowning: Ελπιζω να μην χασω πααρα πολλα και να καταφερω να βρω καπου να σταθω για να βλεπω τιποτα:?

Δεν πειραζει μωρε, τα λεμε αυριο!!!

αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχ…:lol3: :lol3:

επος λεμε…:lol:

εγω γραφω μαθημα στις 5. λογικα θα τελειωσω στο τσακ για να παρω τρενο και να κατεβω…:slight_smile:

Λοιπόν… Έχουμε πρόταση !

Αφού κάτσαμε πριν λίγο κ γράψαμε την κριτική για το λάιβ των Σκορπιών με τον Cozy - στην οποία ο Meine ανεβάζει την Αννούλα on stage που αφιερώνει κομμάτι στον Κάρβου κ εκ των υστέρων χορεύουν μαζί ένα “μπλουζ” πάνω στην σκηνή κ πέφτουν τα μπετά, σας προσκαλούμε όλους (συνήθεις υπόπτους και μη)…

[SIZE=“5”]
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ “BLUES” ΣΤΗΝ ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ BLUES ΚΑΙ ΧΙΠΠΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ![/SIZE]

:hippy: :hippy: :hippy: :hippy: :hippy: :hippy: :hippy: :hippy:

ΨΗΝΕΣΤΕ ?

ΟΔΗΓΙΕΣ : Το blues είναι κοντά στην διασταύρωση Πανόρμου κ Αλεξάνδρας, δίπλα δλδ στο μετρό “Αμπελόκηποι”. Αν κατεβείτε/πάτε εκεί και αρχίσετε να ανεβαίνετε την Πανόρμου, θα το δείτε στο δεξί σας χέρι μετά την εκκλησία…

Είμαι σίγουρος πως ο Σάκης είναι ήδη μέσα ! Οι υπόλοιποι;