νοτ μπαντ. εξαρταται απο το τι ωρα θα τελειωσει το λαιβ. επισης, δε παιζουν πολλα φραγκα αρα θα κριθει στη στιγμη…
He’s a woman, she’s a man, Picture Life, We’ll burn the sky, Fly to the rainbow kai In Trance.
Mallon tha paixei mazi tous kai to When the smoke is going down.
To programma tus perilambanei 26-28 kommatia…einai etoimoi na ta dwsun OLA!!!
Αντώνη, δεν τα λένε έτσι αυτά! 8O
Βάλε μια προειδοποίηση πρώτα!
Άντε, τα λέμε το απόγευμα στην μπάρα! :drunk: :yahoo:
Nomizw oti i enimerwsi tis symmetoxis tu Uli,itan apo moni tis mia proeidipoiisi…
Καλα να περασετε παιδες σημερα… (Αυτο ειναι σιγουρο!!!)8)
πηρα εισητηριο!!:yahoo:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!
ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!
Βρε oxiolga θα σε κυνηγάω στα θρεντ? Δες το πμ κ κόψε τα κεφαλαία σε παρακαλώ!
Μ Π Ρ Α Α Α Β Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ρ Ε!!!
ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΣΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΥΤΗ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ROKING…
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!1:D
Και εγώ σε καμιά ωρίτσα την κάνω σιγά-σιγά για νότια…
Μπρίζα έχει στο Καραϊσκάκη? Γιατί το λάπτοπ μου δεν έχει και πολύ μεγάλη αυτονομία
Manos έλα blues να σε γνωρίσουμε! Εκεί έχει μπρίζα στάνταρδ !
Χλωμό το κόβω γιατί πρέπει να ξυπνήσω 7 αύριο για σχολή:( Αν το ψήσει η παρέα μπορεί να περάσω για ελάχιστα… Anyway, στο επόμενο meeting θα έρθω στάνταρ οπότε μη μου αγχώνεστε8)
αντε καλα να περασετε…σνιφ:(
Πωπω, καμία σχέση με πέρσι… Ένα θα πω και τα υπόλοιπα αύριο:
[SIZE=“7”]ULI[/SIZE]
+1 σε Μάνο…
Πολύ καλοί, αν κ έχω κ γκρίνιες…
Θα τα πω αύριο…
Ρε ρούδολφ το τελευταίο κομμάτι στο bass solo του μήτσου ποιο ήταν? Κάτι μου θύμησε αλλά δεν μπορώ να το βρω…:lol: :lol: :lol:
Οι καλύτεροι Scorpions που έχω δει. Ονειρεμένο και άκρως “οπαδικό” setlist διάρκειας δύο ωρών και εικοσιπέντε λεπτών!!!..όπως και έπρεπε μετά από τρεις συνεχείς φορές στην ίδια πόλη.
[SIZE=“5”]Uli Fuckin’ Roth…[/SIZE]
ανέβηκε στη σκηνή, οι άλλοι έκαναν στην άκρη, και αυτός μας έκανε να συνομιλήσουμε με το Θεό. Άντε Γεια λέμε.
Setilist:
Hour 1
The Game Of Life
Love Em Or Leave Em
Zoo
Deep n’ Dark
Coast To Coast
Send Me An Angel (Ακουστικό!!! Πρέπει να είχαν να το παίξουν 6 χρόνια)
Holiday (Full)
Humanity
Pictured Life
Speedy’s Coming
Dark Lady
We’ll Burn The Sky
Fly To The Rainbow
I’m Leaving You
Tease Me Please Me
321
Solo Bass
Solo Drums
Blackout
Big City Nights
Dynamite
Encore:
Wind Of Change
Still Loving You
In Trance
Rock You Like A Hurricane
2ο encore:
When The Smoke Is Going Down
Επίσης: Joe Cocker…:respect:
Τα 'σπασε ο παππούς!!!
Νομιζω οτι σημερα,πηραμε μια μικρη γευση για το πως ηταν οι rock συναυλιες την δεκαετια το 70.Σαφως η καλυτερη τους εμφανιση νομιζω.Οταν ακους το Fly To The Rainbow ζωντανα,τι αλλο μπορει να ζητησεις?Ο Roth εκλεψε την παρασταση κανονικα.
Φοβερό live. Αλλά πρώτα, επιτρέψτε μου μια αφήγηση…
Περίμενα με την κοπέλα μου απ’έξω χωρίς να έχουμε εισιτήρια. Προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπο να μπούμε τσάμπα αλλά οι σεκιουριτάδες δε μάσαγαν και πολύ. “Μπορεί να ανοίξουμε μισή ώρα πριν το τέλος, για τώρα δε γίνεται τίποτα, είναι μεγάλη παραγωγή.” Κάτσαμε λοιπόν στην είσοδο για την αρένα μήπως γίνει κανα ντου και επωφεληθούμε (μαζί με 1000 άλλους που περίμεναν το ίδιο). Σε κάποια φάση λοιπόν, ενώ οι Scorpions είχαν μπει και ήταν στο 3ο κομμάτι, μας πλησιάζει ένας τύπος. Ιδού ο διάλογος…
-
Παιδιά θέλετε εισιτήρια;
-
Οχι φίλε , ευχαριστούμε (σκεπτόμενος ότι θα τα πουλούσε και επειδή δεν είχα λεφτά)
-
Τσάμπα παιδιά.
-
Ε;;;
-
Ναι παιδιά, τσάμπα, πάρτε τα και μπείτε.
Ανέφερε και την ιδιότητα του αλλά δε θα την αναφέρω μη τυχόν και βρει το μπελά του.
Κάγκελο εγώ. Και η κόπελα μου. Παίρνω τα εισιτήρια, τα κοιτάζω, όντως ήταν κανονικότατα. Σε χρόνο ρεκορ μπήκαμε και γυρ΄νώντας να του πω ευχαριστώ είχε φύγει.
Φιλαράκο, αν το διαβάζεις αυτό, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.
Όσο για το live, φοβερό. Οι καλύτεροι Scorpions που έχω δει. Ο Uli μάγος, ο ήχος απίστευτος. Ήταν λες και ΄γυρίσαμε το χρόνο πίσω και παρακολουθήσαμε live του 70-80.
Αυτά περί live, θα τα πουν κι άλλοι. Θα ήθελα να αναφερθώ και σε κάτι άλλο.
Αναρωτιέμαι τι θα έπρεπε να γίνει ώστε οι "υπεύθυνοι" να βάλουν λίγο μυαλό... Από την πρώτη στιγμή ακούγαμε ότι ο ηλεκτρικός , ειδικά για απόψε, θα λειτουργήσει μέχρι τις 2. Ιδού και η ανακοίνωση από τη σελίδα του διοργανωτή, η οποία αναμεταδόθηκε από όλα τα ΜΜΕ:
"Ο Ηλεκτρικός, ακριβώς για να εξυπηρετηθεί όλος αυτός ο κόσμος που θα βρίσκεται στο στάδιο, θα λειτουργήσει, ειδικά αυτή την βραδιά, μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. "
Μέσα στο γήπεδο λοιπόν, προς το τέλος της συναυλίας, έβγαζαν κάποιες ανακοινώσεις ώστε αυτοί που σκοπεύουν να φύγουν με τον ηλεκτρικό να ξεκινήσουν σιγά σιγά. Οι περισσότεροι όμως δε το έκαναν, απλούστατα γιατί είχαν πολύ ώρα μέχρι τις 2 που θα υπήρχε ο τελευταίος συρμός και βέβαια η συναυλία δεν είχε καν φτάσει στο encore.
Τελειώνοντας, η ώρα είχε πάει 1.10 και βρέθηκα έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ. Εκατοντάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί εκεί ενώ βέβαια και άλλοι τόσοι δεν είχαν βγει από το γήπεδο. Στις 1.10 λοιπόν βγαίνει μια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ανακοίνωση στο σταθμό : “Ο συρμός που ακολουθεί είναι ο τελευταίος”
Αποτ΄λεσμα; Χίλια άτομα και βάλε πάλευαν να στριμωχτούν σε ένα συρμό, με την ατμ΄’οσφαιρα αποπνικτική στα βαγόνια και με άλλα χίλια - δυο χιλιάδες άτομα να μένουν απ’έξω, χωρίς να ξέρουν πως να γυρίσουν σπίτια τους.
Κύριοι του ΗΣΑΠ,
Αν θέλατε όντως να βοηθήσετε και να εξυπηρετήσετε, θα κρατούσατε την υπόσχεση σας για τις 2 η ώρα. Αν πάλι για οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν ήταν εφικτό, θα βγάζατε ανακοίνωση μέσα στο γήπεδο στην οποία θα αναφέρατε ρητά τι ώρα θα περνούσε ο τελευταίος συρμός. Δε θα βάζατε τόσο κόσμο να στριμωχτεί και να έχουμε παρόμοια με Θύρα 7 γεγονότα, ούτε θα αφήαντε τόσους απέξω να σας παρακαλάνε να βάλετε ένα τρένο για να φύγουν. Παίξατε με τις ζωές δεκάδων ανθρώπων απόψε ενώ αδιαφορήσατε πλήρως για την εξυπηρέτηση του κόσμου.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
Ωραίος και στο τζάμπα και ζητάς και τα ρέστα.
:lol: