Scorpions Festival 18/6: Scorpions, Joe Cocker, Juliette And The Licks

ehm kaloi. mia hara, o uli apla, adeiazei th skhnh otan ebgene, jabs kai o ruds, kaloi agioi, alla sth thesh tous tha phgena gia kafe. apla kapoios na tous pei na bgaloun ta kaommatia tou unbreakable kai oti to humanity einai metrio. kia oti tha mporousan na paiksoun ki alla kommatakia. only a man, robot man, don’t stop at the top, rthm of love, yellow raven - sou pa mou pes… polla asmata milame … kata ta alla kala. o kokas kalos. ta alla den ta prolaba. i julieta, kalh prepei na tan fantazomai

1000;; Τα άτομα πού περίμεναν να μπούν τσάμπα δεν ήταν ούτε 100. Νομίζεις ότι αν ήταν 1000 τα άτομα δεν θα μασαγαν οι securitάδες;
Τέλος πάντων, αν θές να μπαίνεις τσάμπα σε συναυλίες Scorpions, να γραφτείς στο fan club για να έχεις πάσο :wink: και μετά να τη λές στους άλλους ότι τους φαίνονται πολλά τα 40 ευρώ ενώ εσύ δεν θα σκάσεις ούτε σεντ. :wink:
Για το live να πώ ότι πήγα μόνο και μόνο για τον Uli! και μόνο πού (επιτέλους) άκουσα Speedy’s Coming, Pictured Life, Dark Lady, Fly to the Rainbow σε live των Scorpions μου φτάνει. Πλέον και ο ίδιος ο Θεός να τζαμάρει μαζί τους δεν τους ξαναβλέπω ούτε με σφαίρες!

Η συναυλία ήταν καταπληκτική (για τους SCORPIONS μιλάμε πάντα). Κρίμα που για μια ακόμη φορά δείξαμε το επίπεδό μας ως λαός. Θεωρώ πως το Υπουργείο Πολιτισμού είναι υπόλογο για τη γελοιότητά με τον ηλεκτρικό. Γίνεται στη χώρα μας η τιμή από ένα συγκρότημα του βεληνεκούς των SCORPIONS να διοργανωθεί το πρώτο του φεστιβάλ εδώ και όχι μόνο αδυνατεί ο ΗΣΑΠ να εξυπηρετήσει το κοινό αλλά το προτρέπει να εγκαταλείψει το συναυλιακό χώρο τουλάχιστον μισή ώρα πριν τη λήξη της συναυλίας για να προλάβει το τελευταίο τρένο; Το ότι διέκοψαν τον Meine την ώρα που μιλούσε το αφήνω ασχολίαστο. Greek hospitality for ever!!!

πω,πω.τι ηταν αυτο?τρομερη συναυλια.τα δωσαν ολα.αυτο που με χαλασε ηταν οι πολυ trendotrendydes.ειχαν παει να ακουσουν ενα δυο γνωστα κομματια κει επειδη εβλεπαν οτι τραβαει σε μακρος η συναυλια ειχαν βαρεθει τη ζωη τους.8O .εναν γερο που τα εδινε ολα σε cocker τον ειδε κανεις?τρομερος ο τυπος:D

καλά… είπα να “χώσω” άσχημα για το παραπάνω κείμενο … αλλά δε πάει στο διάολο καλύτερα… δημοκρατία έχουμε και ο κάθε ένας μπορεί να λέει και να γράφει ότι του καπνίσει…

Πες γνώμη ρε sirjim. Αν δεν μιλάτε κ εσείς που ξέρετε… Εγώ πάντως δεν είδα/έμαθα τπτ τέτοιο.

Για τον ΗΣΑΠ ο φίλος έχει χίλια δίκια πάντως

Οι Σκορπιοί στο Σεφ το 2001 (?) ήταν καλύτεροι πάντως…

πλάκα, πλακα…ο cocker οντως εσπειρε τρελα! προφητικός ο rudolf.

παω στον rudolf οταν τελειωσε ο cocker και περιμεναμε τους scorpions. του κάνω “νταξ. ο cocker έσκισε!”

η απάντηση: “από τωρα το ετοιμάζεις εσυ ε;;”:lol: :lol: :lol: :lol:

πάντως εκτελεστικά μαλλον ο cocker ήταν καλύτερος. δε κανω πλάκα. οι scorpions, οκ, σπειρανε, αλλά αυτα τα ρημαδια τα drums…αφου εκανε μπαμ ότι αργούσε να μπει στο μέτρο και το έπαιζαν το σημείο άλλη μία φορά. αυτό έγινε συνολικά 3 φορές.

ο roth παντως οταν εβγαινε στη σκηνη…νταξ…εκρυβε ήλιο, φεγγάρι, ότι θες. εννοειται πως κάλυπτε και τους υπόλοιπους από το γκρουπ. :smiley:

πολύ ωραίο λαιβ σε γενικές γραμμές. το μόνο παράπονό μου ήταν το drumming. δεν ήταν και στις καλύτερες μέρες τους σε αυτό το θέμα. το 2005 που τους είχα δει εκτελεστικά ήταν μάλλον καλύτεροι. γουσταρα όμως περισσότερο τώρα λόγω roth.

Λοιπον: Οι Scorpions χτες δωσανε την καλυτερη εμφανιση τους στην Ελλαδα τα τελευταια 4 χρονια οπου εχουν ερθει ισαριθμες φορες. 2μιση ωρες περιπου και το σετ με τον Uli ηταν απλα θεϊκο οπου ο μαγος Uli εστειλε εμας για βρουβες και τον Jabs στην γωνια να παιζει συνοδευτικα ακορντα. Ειδικα στο “Fly To The Rainbow” εμεινα…
Γενικα ολη η μπαντα τα εδωσε ολα χτες με αρκετα καλο set-list (ακουσαμε και το I’m Leaving You). Γενικα χτες δεν βαρεθηκα ουτε μια στιγμη θα εβλεπα ανετα και αλλο σε αντιθεση με την περσινη οπου στο τελος βαριομουνα. Απο τις φετινες συναυλιες που εχω δει χαλαρα η καλυτερη. Scorpions για παντα!!!

Ο Cocker ηταν απλα απολαυστικος, τα εδωσε ολα ο Παππους και ειχε και πολλη καλη μπαντα στη σκηνη. Η Julliete απλα μας εφαγε το χρονο, ελεος γιατι βαλανε αυτην την κωμωδια ???
Οι Hanibal συμπαθητικοι αν και δεν ειναι του γουστου μου δεν ηταν και ασχημοι αλλα παλι μου τη σπαει να βλεπω τετοια συγκροτηματα κατω απο τους Scorpions δεν κολαει καθολου, ας βαζανε Kingdragon οπως τοτε στους Gotthard.

Υ.Γ.: Οσο για τον ΗΣΑΠ ας μας πει καποιος ποιος φταει, η εταιρια της συναυλιας οπους ανακοινωσε οτι θα λειτουργει μεχρι τις 2 ή ο ΗΣΑΠ που δεν τηρησε τη συμφωνια ??? Φαγαμε τρελη ταλαιπωρια μετα απο την ανοργανωσια τους. Ελεος καντε κατι επιτελους!

αρε κωλοφαρδοι ειδατε roth με scorpions…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

μια ερωτηση…το καραισκακη ηταν γεματο???:-k :-k

όχι. 15,000 πρέπει να είχε

για τον ΗΣΑΠ μπορεί να έχει δίκιο, αλλά τύπος που γουστάρει να μπαίνει τσάμπα ή με ντου σε συναυλίες, να μιλάει για ανοργανωσιά και να την λέει στους διοργανωτές ή στον οποιοδήποτε;;; ε… οκ… παραπάει το κακό πια…

αυτοί που κάνουν συναυλίες φταίνε…

Mαζί σου 100% σε αυτό

Ντροπή και μόνο που το γράφει…
Report με photos σε λίγη ώρα στην κεντρική.

SCORPIONS,απεδειξαν για αλλη μια φορα οτι ειναι μια τοοοσο καταπληκτικη μπαντα!!!
Αψογη σκηνικη παρουσια, πολυ καλοσ ηχος και τραγουδια που σε ξεσηκωναν!!! ευγε, σκορπιοι για π α ν τ ααααααααααααααααααα!!!:thumbup: :metal: :metal: :metal:

οσο για τον ηλεκτρικο…τα σχολια περιτευουν…
Ε Σ Χ Ο Σ!!!:? :-k :evil:

Όχι 15.000 ρε. Πάνω από 20.000 σίγουρα. Εγώ νομίζω 25.000 είχε.

Σιγά μην μας εβλόγησε και ο Ιησούς και πολλαπλασιαστήκαμε σαν τα ψάρια στον γάμο της Κανά…

Στο sold out πόσα είχε ρε ψηλέ?

Ακόμα να ποστάρει ο ρούδολφ? Μπαν ρε μπαν

Loipon kalo einai na mi grafontai anakriveies. To Karaiskaki eixe 25.000 kosmo k vale,apla mathimatika einai.H skini metaferthike sto petalo,i arena megalwse ,i kerkida pou kalyptotan apo kosmo megalwse.To Karaiskaki xwraei 33.000 kosmo.Vgalte 10.000 to pisw petalo k tis 2 thyres deksia - aristera.H arena eixe toulaxiston 7.000 kosmo,gia na min mpw parapanw…Epeidi exw dei k ta 8 live twn Scorpions stin Athina (90,93,96,01,04,05,06,07) mporw na pw oti itan apo tis kalyteres synaulies tous.
1.To kalytero setlist apo pote
2.To kalytero tous performance

καμιά 25άρα είχε…
λυπάμαι όσους έχασαν αυτό το χθεσινό…κατάθεση ψυχής…ναι,ο Matthias κρύφτηκε από τον τεράστιο Uli αλλά όχι και ο Rudy…μη λέμε ό,τι θέλουμε…ανατριχίλα νούμερο 2,μετά από wacken σε in trance και we’ll burn the sky…
για fly to the rainbow δε μιλάω καν…τα καινούρια κομμάτια είναι καλύτερα live…
οι scorps στα 60,παίζουν humanity με τα παιδάκια της Αφρικής από πίσω και εικόνες της ανθρωπότητας…και fly to the rainbow…και 2μιση ώρες σετ…
δεν υπάρχουν λόγια…δεν υπάρχει τίποτα…μας πήραν από το χεράκι και μας πήγαν στο ουράνιο τόξο…
μαγκιά τους και μαγκιά μας που τους στηρίζουμε και τους ακουλουθούμε…ΔΕΝ πρέπει να σταματήσουν γιατί έχουν να δώσουν ακόμα…ελπίζω να τους φύγει κάθε σκέψη για κάτι τέτοιο…

περαστικά σε όσους πήγαν και το έζησαν,οι υπόλοιποι μπορούν να αισθάνονται πιο “άδειοι”…

Καλά εγώ επιμένω για 20.000 με πολύ ζόρι, αλλά δεν είχα κ την καλύτερη οπτική, οπότε πάσο με 3 άσσους…

Πάντως πίσω από τον ηχολήπτη ήταν σκόρπια διαδήλωση και μέχρι κάποιες σειρές μπροστά του ήταν πολύ άνετα. Ο κόσμος είχε απλωθεί, αλλά δεν είχε τόση πυκνότητα.

Είμαι όμως κ πολέμιος να μην το ξεχνάμε - θέλω να βλάψω τους σκορπιούς