Scorpions Festival 18/6: Scorpions, Joe Cocker, Juliette And The Licks

'Oh… Shut up!" :lol: :lol:
Περασα τε-λει-α!!! Ηταν απιστευτοι, οπως παντα δηλαδη! Ειχα ενα πολυ ωραιο βαπτισμα του πυρος…:smiley:

Μην ξεχνας οτι φετος χρησιμποποιηθηκε σχεδον ολος ο αγωνιστικος χωρος του τηγανιου ενω τις προηγουμενες φορες δεν ειχε χρησιμοποιηθει τοσο, γαι την ακριβεια καθε χρονο χρησιμοποιοιυν και πιο πολη χωρο. Οντως τα κομματια του Humanity στη σκηνη ακουγονται πολυ καλυτερα ειδικα το 321 που ειναι καθαρα κομματι για συναυλιες. Οταν ο Uli ηταν στη σκηνη εβλεπα πολυ κοσμο να οπισθοχωρει ο οποιος δεν μου φανηκε σχετκιος με τον καλιτεχνη. Ξενερα φαγαν μερικοι.:lol:
Ατακα απο trendy ασχετο(μαλλον): Ξενερωσα δεν επαιξαν το “Always Somewhere”:lol:

είδες τι καλός που είναι ο Maciwoda??:roll:

ROTH! ROTH! ROTH! ROTH! ROTH!!!
Το Speedy is coming βουίζει ακόμα στα αυτιά μου

Σήμερα το άκουσα τουλάχιστον πέντε φορές

Μου φυγε η ψυχή το fly to the rainbow, το dark lady και το in trance!!!

Εγινα ξανά 18χρονών!!

ROTH! ROTH! ROTH! ROTH!

Ο Meine ήταν και παραμένει καραφωνάρα!!!

Παρ’ όλ’ αυτά μου κανε πολύ άσχημη εντύπωση το ότι εκτός από τους τρελλαμένους τους μπροστινούς, το κοινό δεν πολυσυμμετείχε στο εκπληκτικό σόου και άλλοι αποχωρούσαν κατά την διάρκεια του live.

Θα ήταν αυτοί που ήρθαν για το wind of change και το rock you like a hurricane και τις υπόλοιπες … μετά την αποχώρηση του Uli.

Ποιος ΛΑΚΑΜΑΣ είχε την ιδέα για τις ανακοινώσεις για ΗΣΑΠ κατά την διάρκεια της συναυλίας;;;

Ημουν κερκιδα, και οντως ακουσα αρκετους να λενε καλα δεν θα πουνε το wind of change, nο one like you… Ελεος… Οπως και αυτο με την ανακοινωση… Ηταν καπως αγενες…:-k

η συναυλια ηταν απλα θεικη!!!δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειδα τον Uli να μαγευει live…ο τυπος ειναι θεος…

του είπε ο Klaus να σκάσει:lol: :lol:

Και ένα μπράβο στον Κόκερ.

(Ρε παιδιά η γκόμενα που βγήκε πριν απ’ αυτόν δεν ήταν ολόιδια μ’ αυτήν που έπαιξε στο Natural Born Killers και στο Dusk till Dawn του Ταραντίνο;:wink:

Ε αυτη ειναι…:wink:

Τι λες τώρα;!;!;!

Μπράβο στο κορίτσι!!

Θυμαται καποιος ολο το playlist???:roll:

Που 'σαι ρε maiden1979 με τα review σου???:smiley: :smiley:

maiden1979. οεο???:roll: :smiley:

το έχει γράψει ο Cozάκος,μερικές σελίδες πριν

Ο αμουσος και κομπλεξικος ντραμμερ??:stuck_out_tongue:

Εγω θελω απο τον maiden…8)

Αν κάνεις ενα κόπο να πας 3-4 σελίδες πίσω…
Όσο για την κριτική σε λίγο θα είναι στο site

Σας αγαπω!:lol:

Αντε και τoυ χρονου παλι με Roth αλλα και με Michael Schenker και κανα Jack Bruce suppοrt να παιξει παλι με ο Roth κανα spoonful!!!

[SIZE=“1”]και μετα ξυπνησα[/SIZE]

για τον ΗΣΑΠ μπορεί να έχει δίκιο, αλλά τύπος που γουστάρει να μπαίνει τσάμπα ή με ντου σε συναυλίες, να μιλάει για ανοργανωσιά και να την λέει στους διοργανωτές ή στον οποιοδήποτε;;; ε… οκ… παραπάει το κακό πια…

Ρε φιλαράκι, χωρίς παρεξήγηση και με καλή διάθεση πάντα… Είναι πολύ εύκολο να κρίνεις χωρίς να ξέρεις. Πώς ξέρεις ότι εγώ γουστάρω να μπαίνω τσάμπα σε συναυλίες; Νομίζεις ότι είμαι κανας κάγκουρας που κάθεται έξω από κάθε συναυλία και περιμένει να γίνει ντου για να μπει; Όχι ρε φίλε, έλεος. Ποτέ δε το έκανα αυτό. Έχω πάει σε δεκάδες συναυλίες και πάντα πλήρωνα ή εμπαινα με πάσο , γιατί έγραφα κάπου.

Στο κείμενο μου πουθενά δεν ανέφερα κάτι αρνητικό για τους διοργανωτές ή τη συναυλία. Μπορεί εσύ να έχεις να πληρώσεις , αλλά εγώ δεν είχα 40 + 40 , 80 ευρώ και άλλα 200-300 για συναυλίες το καλοκαίρι. Άλλωστε τουςScorpions τους έχω ξαναδει. Έτυχε λοιπόν μια στο εκατομμύριο και μπήκα τσάμπα με αυτόν τον τρόπο. Δε πρόκειται να ξαναγίνει.

Για τον ΗΣΑΠ έχω κάθε δικαίωμα να μιλήσω φίλε μου. Μήπως για να μπεις στο τρένο σου ζητάγανε την απόδειξη από τα ΄λεφτά που έδωσες για τη συναυλία; Δηλαδή με τον ΗΣΑΠ εξυπηρετούνται μόνο αυτοί που πληρώσανε; 

Η αξία του ανθρώπου, η αξιοπρέπεια του και τα δικαιώματα του δεν μετριούνται με 40, 400 ή 4000 ευρώ. Είναι ανεκτίμητα. Ας ήσουνα κι εσύ στριμωγμένος ως το κόκκαλο, σε ένα βαγόνι παλεύοντας να γυρίσεις σπίτι σου, χωρίς να μπορείς να πάρεις ανάσα και ας μου έλεγες μετά. Δηλαδή αμα τώρα, χτυπα ξύλο, είχαν πάθει ασφυξία δυο-τρία άτομα, τι θα έλεγες ρε φίλε; ότι δεν πρέπει να μιλάω γιατί δεν πλήρωσα;

Ντροπή και μόνο που το γράφει…

Όχι φίλε. Η ντροπή είναι όλη δική τους. Έξω από το χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν. Μιλάτε και κρίνετε χωρίς να ξέρετε. Επαναλαμβάνω, η διοργάνωση ήταν άψογη. Ο ΗΣΑΠ ήταν για τα πανηγύρια. Αν εσύ πιστεύεις ότι είναι ντροπή να εκφέρω γνώμη επειδή δεν πλήρωσα, μάλλον δεν εχεις καταλάβει το πολίτευμα που έχουμε στη χώρα εδώ και 2500 χρόνια. Και να σου πω κάτι, εγώ παράνομος δεν ήμουνα, Ούτε έπρηζα τους σεκιουριτάδες να μπω τσάμπα, ούτε έκανα ντου. Απλά περίμενα να μπω στο τέλος ή να γίνει ντου και να μπούνε όλοι και μετά να πάω στο σεκιουριτά να του πω “Τόσοι μπήκανε, να μπούνε κι εμείς;”. Πες μου που ήμουνα παράνομος και θα σε παραδεχτώ.

Εφόσον ταλαιπωρήθηκα, έχω κάθε μα κάθε δικαίωμα να μιλήσω. Ούτε λέω αερολογίες, ούτε ανούσια πράγματα. Μιλάω με επιχειρήματα για το μπουρδέλο που επικράτησε το οποίο μόνο αν ήσουνα μπροστά μπορείς να καταλάβεις. Αν δεν ήσουνα μπροστά και δεν ταλαιπβρήθηκες, τότε δεν έχεις δικαίωμα να μιλήσεις.

Βαρέθηκα πια με την ανοργανωσιά και την ανοχή που δείχνυμε. Ήταν θαύμα που δεν είχαμε θύματα χθες. Και αν είχαμε , τότε θα έλεγες διαφορετικά πράγματα.

αν ήταν όσοι τους είχαν ξαναδεί,να έμπαιναν τζάμπα…