μα δεν ειναι αυτο το θεμα…ετυχε και μπηκε τσαμπα…θα μπορουσε να ειναι ο οποιοσδηποτε που να μην ειχε παει στην συνβαυλια η να ταν γυρω απο το καραισκακη η χιλιαδες αλλαες περιπτωσεις ικαι να περιμενε ποως το τελευταιο τρενο θα φυγει 2…εχει καθε δικαιωμα να διαμαρτυρηθει…
monte, ήμουν εξέδρα, και είδα ότι το μισό Καραϊσκάκη στις εξέδρες ήταν γεμάτο… Που σημάινει 15000 κόσμο εκεί + την αρένα που είχε καμιά πεντάρα χιλιάδες λιγότερο κόσμο από πέρυσι…
Anyway, οι Hannibal με εντυπωσιασαν θετικότατα… Πάρα πολύ καλοί, με πολύ καλέσ συνθέσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα τσεκάρω το άλμπουμ τους.
Οι Juliette and the licks ήταν μετριότατοι μουσικά (η φωνή της Juliette πολύ κακή) αλλά είχαν πάρα πολύ καλή σκηνική παρουσία.
Όσο για τον γέρο-Cocker, αν και δεν είναι my cup of tea (copyright) τα έδωσε όλα. Και ο ήχος του, τουλάχιστον εκεί που ήμουν εγώ, ήταν απλά αψεγάδιαστος… Respect
Όσο για τους Scorps και τον αρχοντικό Uli, τα λόγια περιττεύουν. Έδωσαν ρέστα… Ειδικά όταν μπήκε ο θεός και έπαιξαν Pictured Life, τι να λέμε τώρα… Χαμός. ¶κουσαμε και In Trance επιτέλους. Απλά ρε γαμώτο, Meine, γιατί έκανες πάλι την ίδια βλακεία με το Holiday?? Νταξ, είπαμε, δεν μπορούμε να πιάσουμε τις ψηλές σου, δεν είναι ανάγκη να μας το χτυπάς και να χαλάς το ξέσπασμα μιας από τις καλύτερες μπαλάντες ever… Εντάξει, συγχωρείσε όμως επειδή μέχρι το encore δεν έχασες ούτε μία νότα.
Highlight το shut up του Meine στον βλάκα που μιλούσε από το μεγάφωνο
Apo http://www.the-scorpions.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21844
1.Hour 1
2.Game of life
3.The zoo
4.Love em or leave em
5.Deep n dark
6.Coast to Coast
7.Send me an angel
8.Holiday (Full)
9F.Humanity
10.Pictured life + Uli Roth
11.Speedy’s coming + Uli Roth
12.Dark lady + Uli Roth
13.We’ll burn the sky + Uli Roth
14.Fly to the rainbow + Uli Roth
15.I’m leaving you
16.321
17.Tease me please me
18.Bass solo
19.Drum solo
20.Blackout
21.Big city nights
22.Dynamite
23.Wind of change
24.Still loving you
25.In Trance + Uli Roth
26.Rock you like hurricane
27.When the smoke is going down + Uli Roth
Το είχαν πει και πρόπερσι ρε άμπαλε.
εγκο ντεν είχε παει
μικρό,απειροελάχιστο,τόσο δα παραπονάκι,ένα he’s a woman she’s a man…αλλά προτίμησαν speedy’s coming που δεν είχαν παίξει ΠΟΥΘΕΝΑ φέτος…
Εγώ πάντως καραγούσταρα speedy’s coming! Καλύτερα πιστεύω από he’s a woman…
Άντε παίδες και του χρόνου καλά να είμαστε και γεροί να ξαναπάμε.
Εμένα πάντως μου άρεσε η συναυλία. Μου άρεσαν πολύ οι Hannibal, η δυναμική τους, η επικοινωνία και το χιούμορ που έκαναν με/ στο κοινό.
H Juliette δεν με πολυτρέλανε. Ισως γιατί δεν είχα ξανακούσει τα κομμάτια της. Είχε ωραία σκηνική παρουσία και βαθίες επηρροές από Μιg Jagger έτσι όπως χοροπηδούσε σαν κατσίκι αλλά τι να πεις βρε παιδί μου…μέτρια.
Ο Cocker ήταν το απόλυτο respect της βραδιάς. Καλά, δεν πίστευα ότι θα έβγαζε τέτοια φωνη. Κι όμως με διέψευσε και φτου του και μπράβο του.
Για τους Scorpions, τα λόγια είναι περιτττααααααααααααααααααααααα. Σαν την διαφήμιση που έπαιζε κατα την διάρκεια των διαλειμμάτων .Duracel. Aφού έφυγα να προλάβω το τρένο και εκείνοι ακόμα εκεί…
Αχ αυτό το τρένο. Για το Champions Ligue είχε δρομολόγια διαρκή όλο το βράδυ. Για τις συναυλιακές νύχτες δεν μπορούν απλά να παρατείνουν το ωράριο 1-2 ώρες???
Έλεος πια!
Σαν σαρδελες είμασταν οι καψεροί.
Κι όμως όλοι οι καλοί χωρέσαμε και στο δικό μου βαγόνι δεν γκρίνιαξε κανείς.
Ρε παιδια ελεος μ’αυτα που λεει ο Mulder. Δηλαδη επειδη δεν πληρωσε εισητηριο δεν ειναι ανθρωπος και πρεπει να ταλαιπωρειται ετσι και να λεει κι ευχαριστω? Καλα εκανε και δεν ηθελε να πληρωσει για μια συναυλια που δεν καιγοταν να παει, μπραβο του που ηταν τυχερος και μπηκε, αλλα απο κει και περα εχει καθε δικαιωμα ν’ασκει κριτικη. Εσεις δηλαδη πιο μεγαλη την εχετε επειδη δωσατε 40 ευρω και ειστε οι μονοι που δικαιουνται ν’ασκουν κριτικη? Λιγο να σκεφτουμε τι λεμε, δεν ειναι κακο.
Αμα δεν καιγοταν να παει γιατι πηγε??:-s
αντε πεστα επιτελους!ακριβως
Να ελπιζω στο να το εχει τραβηξει κανεις το λαιβ??:-s
Aς τα πω και γω. Βασικα απο περιεργεια και μονο ηθελα να προλαβω την Ιουλιετα αλλα λογω δουλειας ατυχησα… Βεβαια απ’ο,τι μου παν τα παιδια μετα δεν εχασα και τιποτα οποτε ΟΚ, κανενα παραπονο!!
Για Cocker δεν μπορω να πω οτι ειχα και πολλα ακουσματα αλλα μου αρεσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ο τυπος!! Παρ’ολο που δεν ακουω ακριβως τετοια μουσικη σε μερικες στιγμες γουσταρα τρελα. Ειδικα σε καποιες στιγμες που τον εβλεπα τον παππου να ζει τα τραγουδια οσο δεν πηγαινε ειχα ανατριχιασει… Μπραβο ρε μαγκα, :respect: Πολυ δεμενο συνολο και πολυ καλος ηχος.
Scorpions τι να πω, παρα πολυ καλοι. Ισως καλυτεροι απ’οτι περιμενα. Απο τις προηγουμενες 3 συνεχομενες φορες που ειχαν ερθει Ελλαδα τους ειχα δει μονο την πρωτη στο Λυκαβηττο και σιγουρα χθες ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα… Ενταξει τι να λεμε ο Uli ολα τα λεφτα, μας πηρε τα μυαλα ο ημιθεος. Απο pictured life μεχρι Fly to the Rainbow ειχαμε τρελαθει με τον Rychehead!!! Να φωναζουμε σαν βλαμμενα 15χρονα που βλεπαν για πρωτη φορα στη ζωη τους συναυλια!! Ειδικα στο Fly to the Rainbow κοντεψαμε να το παθουμε το καρδιακο (εγω τουλαχιστον)…8O Και στο σημειο αυτο να τελειωνε η συναυλια δεν θα ειχα κανενα παραπονο!!:yes:
Για τον κοσμο εχω ενα μικρο παραπονο, θα μπορουσε να συμμετεχουν περισσοτερο και οχι να οπισθοχωρουν και να βγαζουν το σκασμο με το που βγηκε ο Roth[-X
Τα παιδια που λενε για τον ΗΣΑΠ εχουν 1000 δικια. Πηγα κ γω μετα και μιλησα λιγο στους υπευθυνους και μου λεγανε κατι ακυρα οτι φταινε οι διοργανωτες και τα ραδιοφωνα που σας παραπληροφορουν, οτι ειστε χαζα και πιστευετε ο,τι σας λενε, οτι βγαλαμε ανακοινωση στο γηπεδο (εδω τους ειπα πως η ανακοινωση οταν τελειωσε η συναυλια “επαιζε” ακομα στις οθονες ενω ποτε δεν γραφτηκε ωρα αναχωρησης τελευταιου συρμου) μου λεγανε ο,τι το πρωι εχουνε δουλεια και πρεπει να καθαρησουν τα τρενακια (!!!8O 8O !!!) και γενικα εμεις δεν φταιμε σε τιποτα οι μαλακες ειστε εσεις οι οπαδοι και οι διοργανωτες…:x
Δεν πειραζει, μια χαρα περασε 5000 κοσμος στις 2 το πρωι στην Ποσειδωνος ψαχνοντας τροπο να παει σπιτι του…
Γαμω τον πολιτισμο σας.
ενας φιλος μου ειχε τραβηξει το περσινο κ το χω σε dvd !!
Εγώ γενικά όλην την ταλαιπωρία σε κάθε συναυλία την εντάσσω στο γενικό τζέρτζελο και μου αρέσει κιόλας…
Νταξ, μη βαράτε, τη γνώμη μου λέω
Δεν θα πω πολλά…Απλά όταν ο Uli ανέβηκε στην σκηνή το μυαλό και οι αισθήσεις βρίσκονταν σε ένα υπέροχο ταξίδι(ειδικά στο Fly to the rainbow και στο In trance)…Kατα τα άλλα άψογο setlist (εντύπωση μου έκανε στο Blackout που υπήρχε άγνοια,πάντως ισοπέδωσα 5-6 εκεί εγώ…:lol: ) ο Joe αξιοπρεπέστατος (ενα ωραίο ταξίδι στον χρόνο θα χαρακτήριζα την εμφάνιση του),η Juliette καλύτερα να παίξει στο sequel του Natural Born killers και για τους Hannibal δηλώνω άγνοια καθότιν δεν τους πρόλαβα…Αυτά…Καλό Rockwave να χουμε…
Ε, λοιπόν χθες έγινε το άκρον άωτον…
Πήγε η αδερφή μου στη συναυλία και όχι εγώ… #-o
Ποιά; Η αδερφή μου που δεν έχει ξαναπάει σε συναυλία! :?
Τι σου είναι οι συγκυρίες όμως ε; :roll:
Anyway, λέγοντας μου σήμερα εντυπώσεις: “Τελικά Πάνο είχες δίκιο, οι συναυλίες είναι άλλη αίσθηση!”
Και το καλύτερο;
“Πάνο, πότε αρχίζει αγώνες πάλι ο Ολυμπιακός; Λες να πάρουμε διαρκείας;;;”
Μαγεύτηκε από το Καραϊσκάκη λέμε!!! :lol:
Kαι έλεγα να σκάσω με μπλούζα ΑΕΚ χθες…:lol:
εγώ φόραγα μαύρη βερμούδα και κίτρινη μπλούζα
ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ
τότε όσοι δεν είχαν φράγκα και δεν πήγαν ενώ το ήθελαν είναι μαλάκες?