Scorpions Festival 18/6: Scorpions, Joe Cocker, Juliette And The Licks

welcome:wink:

Παιδια εγω δεν ξερω για σας παντως εγω περασα απλως ΤΕΛΕΙΑ!!! Ημουν στις μπροστινες σειρες στην αρενα απο αριστερα. Εκει που επαιζαν ο bassistas και ο Rudolf!!! Οταν ερχοταν ο rudy και εκανε τα κολπα με τη κιθαρα του μπροστα μου εγω βρισκομουν στον 7ο ουρανο!!!:vibrate: Ειναι ο αγαπημενος μου!!! Γενικα η συναυλια ηταν εξαιρετικη!!! Μπορει να το λεω επειδη ηταν η πρωτη μου συναυλια SCORPIONS που ειναι οι αγαπημενοι μου αλλα εγω νομιζω οτι ηταν η καλυτερη που εχουν δωσει στην Ελλαδα! Το setlist ηταν αυτο ακριβως που ζητουσαμε! Τους παλιους κλασσικους Σκορπιους με λιγα καινουργια. Ειναι Αυγουστος μηνας κ ακομα οταν το σκεφτομαι ανατριχιαζω. Ελπιζω να ερθουν κ του χρονου…Μακαρι!!! Αν ερθουν ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΩ!!! Ειναι αρκετα μεγαλοι κ πρεπει να τους βλεπουμε τωρα που μπορουμε…(ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΞΥΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!)…Scorpions forever men!!! Rudolf is the best!!!:smiley:

αυτο παντως ισχυει οχι μονο για τους σκορπς, αλλα και για πολλους ακομα…:wink:

Οντως…:lol:

Αδερφακι, σου βρηκα παρεα!!!:bounce: :yahoo: :bye:
Το κοβω να γινεστε κολλητες…:drunk: :stuck_out_tongue:

???:?: :?: :?: :?: :?:

Αμα πετυχεις καποια OxiOlga στις βολτες που θα κοβεις μεσα στο forum θα καταλαβεις…
Ειναι το αδερφι μου!

Welcome by the way:drunk:

Ναι…μονο που ειμαι αγορι!!!..:evil: :blow:…ο Rudolf ειναι ο αγαπημενος μου κι8αριστας!!!που σου 'ρθε οτι ειμαι κοριτσι!!! :cry: :tomato: :o :-# :-k… ευχαριστω για το καλωσορισμα…

Mε τέτοιο nick θα πρέπει να είσαι πολύ αγαπούλης!!! :lol:

Σκεφηκα να βαλω rudolf αλλα το εχει αλλος!!!

Ωωωωωωχ!!! Ουπς, σορρυ ρε φιλε… :oops: Και μενα βασικα το nickname σου με παραπλανεψε λιγο… επισης καπως ετσι για τους Σκορπιους γραφει και η αδερφη μου και υπεθεσα πως θα εχετε την ιδια παθηση!:stuck_out_tongue:

Πωωωω, βλακεια… και παλι συγγνωμη!!:drunk: (πολυ μ’αρεσει αυτο το ιμοτικον τελικα…)

Welcome:p

Κάποια βρήκε το άλλο της μισό:p

Ποιος αλήτης; :stuck_out_tongue:

και φωνάχτε όλοι μαζί τώρα

ροδόλφε αλήτη
με τη μεγάλη μύτη
ανέβα στη σκηνή
και γαααααααααααααααααααααα…μα τους το σπίτι

δν πειραζει…:wink:

Καλως σας βρηκα!!!:slight_smile: