αν γράψει κάτι ο nihilist για αυτά που ακούει,και τα εξυμνεί,γιατί δε θα πεταχτώ εγώ?οεο…
Δεκτή και θεμιτή η κάθε κριτική.
Στηρίζω τον νίχιλιστ ενάντια στην σκορπιολατρεία!
Εγώ που έχω γκρίνια για το λάιβ να την γράψω ή είναι δεδομένη?
Nα τηνε γραψεις, θελω να εχω εναν λογο να χαιρομαι που δεν πηγα.
Ειναι ΟΛΑ γτπ!
Οχι κι ολα! Το 95%… Τα αλλα μ’αρεσουν.
είναι σαφές ότι σ’αγγίζει κάτι που δεν μ’αγγίζει εμένα και τούμπαλιν…οπότε δεν υπάρχει λόγος για κριτική:)
Για κράξιμο όμως;
για το πρωτο εινια μια εντελως προσωπικη αποψη
οσο για το δευτερο απλος ξεχασα να πω για klaus k rudy οτι ηταν αρκετα καλοι οχι κ Tokyo Tapes! ουτε ο Uli δεν επιασε τετοιο επιπεδο!
σκατα δεν βρεθηκαμε αλλα κ εγω εφυγα απο την μερια που ηταν ολα τα παιδια κ για να παω κοντα στον uli!
επισης Κωτσο πολυ καλα τα λες! συμφωνο σχεδων σε ολα με την κριτικη!
Καλα…εγραψες παλι!!!Επιασες σωστα πιστευω το τι παιχτικε με τον Ματιας κ κανενας δεν ανεφερε τις δισολιες που ακουγαμε…
Η μονη μου ενσταση,στο οτι σκεφτοσουν να μην πας,εαν δεν ερχοταν ο Uli…αλλα θα μου πεις…τους ειδα κ στο Μιλανο …
πρέπει να ήταν ο καλύτερος Matthias στην Ελλάδα ever…ας με διορθώσει κάποιος παλιός:-k
Ti εννοεις ο καλυτερος Matthias?Παντα ειναι καλος…ομως επιτελους ακουσαμε το πιο αντιπροσωπευτικο σετ λιστ απο αυτο το γκρουπ!!Δεν αποδεχομαι τον χαρακτηρισμο’οπαδικο σετ λιστ’!Ακουσαμε αλλα κ ειδαμε τους σκορπιους του χθες κ του σημερα κ μας επετρεψαν να παρουμε κ μια τζουρα απο Tokyo Tapes!!
Ακομα προσπαθω να συνελθω απο αυτη την συναυλια,αν κ προσπαθω αρκετα,αφου εχουμε κ τον Alice…
ναι,πάντα καλός είναι,αλλά προχθες μάλλον ήταν πιο κεφάτος από ποτέ στη χώρα μας…
απο τα αριστερα που ημουν δεν ακουγα καλα τον Jabs. δλδ ακουγοταν πολυ πιο χαμηλα απο τον Rudy k γενικα!
ευτιχως δλδ!
α κ κατι αλλο πολυ σημαντικο! γιατι κανιεσ δεν κουρδισε την ακουστικη του Rudy! ΕΛΕΟΣ
Χμ, κάνοντας τη σύγκριση του περσινού setlist και των περσινών αντιδράσεων του κόσμου, με το φετινό και τις φετινές αντιδράσεις βγάζω το συμπέρασμα ότι όντως ήταν οπαδικό το setlist. 8)
Καλα,καλυτερα να τα πουμε απο κοντα το βραδυ,μην φανει οτι τσακωνομαστε η στην λεω κτλ κτλ…
Ομως δεν συμφωνω με τον ορο οπαδικο σετ λιστ οπως προειπα και θα ρωτησω τοτε ,ποιο ειναι το μη οπαδικο,αυτο του 2005;Οσο για την αντιδραση του κοσμου…ειχα τεραστια ορεξη να δω την Jouliette…ετρεχα σαν τρελος να την προλαβω…μπαινω μεσα κ τι βλεπωςοι κερκιδες ηταν ηδη γεματες κ μονο μεσα ηταν χαλαρα…οπως καταλαβαινεις η μεγαλυτερη μαζα ηταν εκει απο τις 6+ με απιστευτη ζεστη κτλ κτλ…ενταξει…στις 12 το βραδυ δεν ειχε κανενας την ενεργεια που θα ειχε,αν επαιζαν μονοι τους οπως το 2005…τα ιδια ισχυουν κ να περυσι…
Πόσο θα ήθελα να ήμουν κι εγώ εκεί…
Μαγνητοσκοπήθηκε η συναυλία ή ου;
Εννοώ κανονικά.
Hi στο φορουμ σας!
Δυστυχως δε μαγνητοσκοπηθηκε, απο οτι εμαθα
Κριμα!