Scorpions Festival 18/6: Scorpions, Joe Cocker, Juliette And The Licks

οι gotthard θα ήταν μια καλή ιδέα (αν και έχουν ξανάρθει) όπως και οι MSG για πρώτα group πάντα…
αλλά το μεγάλο στοίχημα πιστεύω είναι με aerosmith και def leppard…:-k

Γιατί όμως να βάλουν το φεστιβάλ την ίδια μέρα? Είναι τόσο σίγουροι για το αποτέλεσμα? Εγώ πάντως θα ήθελα να δω και παραπάνω κόσμο πάνω στη σκηνή για κανένα τζαμάρισμα…

Οι Aerosmith εχουν κλεισει ημερομηνιες δυστυχως. Ελπιζω να τους προλαβουμε καποια φορα.

αμα ρθει ο μιχαλακης στο φεστιβαλ θα κατεβω μονο και μονο για αυτον…:yesmaster:

πολύ σε συμπάθησα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
μακάρι να έρθει ο michael…και να φέρει μαζί του και τον πάντα πρόθυμο Robin McAuley,να ακούσουμε σωστά παιγμένα επιτέλους τα ufo classics…

Πολύ καλά θα ήταν να φέρουν Shakra (το καλύτερο ευρωπαϊκό hard rock group αυτή τη στιγμή!) και Shylock (αν οι Bonfire είναι τα παιδιά των Scorpions, οι Shylock είναι τα εγγόνια τους!).
Μάλιστα οι δεύτεροι είναι και γερμανοί, άσε που κυκλοφορούν καινούργιο δίσκο την άνοιξη, οπότε είναι πιθανό να περιοδεύσουν! [-o<

Πάμε τώρα στα μεγάλα!
Να ξεκαθαρίσω πρώτα κάτι για να μην παρεξηγηθώ!
Οι Scorpions είναι το δεύτερο αγαπημένο μου hard rock συγκρότημα και τους ακούω 18 χρόνια!
Οι Aerosmith μου αρέσουν αρκετά εώς πολύ και τους ακούω 16 χρόνια!

Στο Scorpio Festival θα συμμετέχουν φέτος οι Scorpions (για να το εγκαινιάσουν)!
Προφανώς, θα είναι οι headliners αυτού του event!
Ξέρω πολύ καλά ότι Scorpions έχουν πολύ περισσότερους οπαδούς στην Ελλάδα από τους Aerosmith!
Άσχετα, αν ένα μεγάλο ποσοστό που θα πάει στην συναυλία τους είναι πραγματικά “άσχετοι”! :tomato:
Εδώ δεν μιλάμε όμως για βρετανική μπάντα στα γεράματα, οπώς οι Whitesnake που “δέχτηκαν” να παίξουν κάτω από τους Scorpions!
Οι Aerosmith, καλώς ή κακώς, είναι ο ορισμός της αμερικάνικης μπάντας!
Της μπάντας που παίζει στην χώρα της μπροστά σε 50.000 και 100.000 κάθε βράδυ! Και ας είναι στα γεράματα και αυτοί!
Πάντα headliners εννοείται! :metal:
Το να έρθουν Ελλάδα για πρώτη φορά και να παίξουν “δεύτεροι” είναι απλά άτοπο!
Δεν γίνεται!
Μόνο στους Rolling Stones θα μπορούσαν να παίξουν support! #-o

Άσε που έχoυν ανακοινώσει τα tour dates για ευρώπη!
[SIZE=“1”]…θα τους δώ στο Βέλγιο στις 22 Ιουνίου!..[/SIZE]

Εγω πιστευω οτι θα κολλαγαν και οι Pink Cream 69.

πολύ σε συμπάθησα!!!
μακάρι να έρθει ο michael…και να φέρει μαζί του και τον πάντα πρόθυμο Robin McAuley,να ακούσουμε σωστά παιγμένα επιτέλους τα ufo classics…

ο μιχαλακης πορωση ρε συ παντα!!!στη συναυλια στη θεσσαλονικη στο τελος μας υπεγραψε και αυτογραφα…και γαμω τα ατομα…ΔΕΟΣ…δεν θα ξεχασω σε μια φαση του φωναζει ενας ΠΑΙΞΕ ΔΑΣΚΑΛΕ:yesmaster: …

αν και το αγαπημενο μου κομματι το on with the action απο ufo δεν το παιξανε αλλα δεν πειραζει…νομιζω με τους MSG δεν το εχει παιξει ποτε…

παντως νομιζω οτι εκανε πολλα λαθη στη καριερα του

1)Η φυγη του απο τους UFO το 1979 νομιζω πως εβλαψε και αυτον και το γκρουπ.θα μπορουσε να κανει τους ufo τεραστειους και οσων αφορα την εμπορικη επιτυχια,αφου το 1979 αρχισαν να γινονται πιο γνωστοι και στην αμερικη και η φυγη του schenker ηταν ενα πισωγυρισμα για αυτους…
2)νομιζω πως στη συνεχεια η καλυτερη επιλογη για αυτον θα ηταν να συνεχισει στους scorpions.δεν εχω προβλημα με τον jabs αλλα ο schenker θα εκανε το γκρουπ περισσοτερο ποιοτικο και θα τους αποτραβουσε λιγο απο τη μανια για εμπορικοτητα…(παρ ολα αυτα μ αρεσουν και οι scorpions στα 80ες χωρις ομως να τρελαινομαι κι ολας…
3)οι MSG μ αρεσουν αλλα οι συνεχεις αλλαγες μελων και οι λαθος επιλογες τραγουδιστων…δεν τον αφησαν να κανει το τεραστειο γκρουπ που ονειρευοταν…(παντως το assault attack με τον ανεπαναληπτο graham bonnet στα φωνητικα ειναι αριστουργημα)

A SCHENKERHOLIC FAN…

Σίγουρα, αλλά αυτούς τους έχουμε δεί! :wink:

Επειδή εγώ τρελαίνομαι για τα 80s… thanks god που δεν το έκανε! [-o<

Εγώ ψηφίζω το πακέτο Def Leppard + Journey και καπάκι Ufo και Axel Rudi Pell. Και όλοι αυτοί σε συνδιασμούς : Ο Axel δισολιά πλάτη με τον Rudolf, Ο Soto κανά κομμάτι με τον Axel, Ο Campell κανά κομμάτι με τους Def και άμα λάχει όλοι μαζί στη σκηνή να κάνουμε τζερτζελέ!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
:bow2: :bow2: :bow2: (Τον Μιχάλη και τον Uli δεν τους αναφέρω, εννοούνται…) :bow2: :bow2: :bow2:

Όχι ρε γαμώτο πάλι ξέχασα ότι είμαι στην Ελλάδα!!! Αλλά αφού είναι να το κάνουν οι Scorps, ελπίζω…

έχεις δίκιο εδώ.
αλλά πρώτη φορά θα παίξουν εδώ,γιατί να μην το κάνουν?θα είναι δεύτερο όνομα σε ένα μεγάλο κοινό μιας χώρας που δεν έχουν ξαναπαίξει…και οι scorps πχ δεν είναι για κάτω από velvet revolver στο Μιλάνο,αλλά έχουν τόσα χρόνια να παίξουν εκεί,μόνο καλό θα τους κάνει.
αλλά συμφωνώ σε αυτά που λες.

Εσεις ναι, εγω οχι!! :frowning: :frowning: :frowning:

:papas: Μακαρι να καταφαρω να παω…[-o<

Προσωπικά, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να παίξουν δεύτεροι, αλλά μόνο αν γίνονταν κάτω από ιδανικές συνθήκες! :wink:
Όχι, δηλαδή σαν πέρσι στους Whitesnake με εμφάνιση 1 ώρα το πολύ, απλά συμπαθητικό ήχο, κακή ακουστική γηπέδου γι΄αυτούς που ήταν αρένα και σχεδόν πλήρη αδιαφορία της πλειοψηφίας του κοινού… :frowning:
Είχα δει τους 'Snake το 2003 και είχα προσκυνήσει και τους είδα και το περασμένο καλοκαίρι (υπό τις συνθήκες που περιέγραψα προηγουμένως) και σκεφτόμουν “τί το βάλανε αυτό το group-άκι να παίξει, καλύτερα να παίζανε μόνο οι Scorpions!”… :?
Ούτε να φανταστώ δεν θέλω τους Aerosmith στη θέση τους!
Να έχω μπροστά μου τον Tyler (που παίζει σε κοινό 100.000 ατόμων άνετα) και από κάτω να υπάρχουν 20.000 άσχετοι να τον κοιτάνε και να αναρωτιούνται: “ποιό είναι αυτό το support; Βαριέμαι! Πότε θα τελειώσουν για να ακούσουμε το ‘Wind of Change’”… :x

Ό,τι και να λέμε εμείς όμως, υπάρχει μιά σημαντική διαφορά νοοτροπίας στα 2 groups ή στις 2 σχολές groups αν θες! Οι Σκορπιοί δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν δεύτεροι, ούτε και τρίτοι (αυτό θα το σχολιάσω σε λίγο)!
Οι Aerosmith δεν δέχονται να παίξουν δεύτεροι, ειδικά κάτω από ευρωπαϊκό group! Είναι όπως οι Bon Jovi. Παίζουν στη χώρα τους με κοινό πολλών χιλιάδων! Όταν, σπανιώς, έρχονται Ευρώπη κάνουν πολύ περιορισμένες εμφανίσεις σε Αγγλία, Γερμανία και 1 - 2 ακόμα χώρες και πάντα headliners (αν και μόνοι τους παίζουν έτσι και αλλιώς…)

Και κάτι τελευταίο για το Gods Of Metal!
Οποιοδήποτε, επαναλαμβάνω, οποιοδήποτε άλλο group που έχει βγάλει μόνο ένα δίσκο και υφίσταται 3 - 4 μόλις χρόνια, έπαιζε πάνω από τους Scorpions θα το λιθοβολούσα με μεγάλη ευχαρίστηση!!! :twisted:
Είναι τεράστια ιεροσυλία!
Και πάλι είναι, μόνο που τώρα τυχαίνει το δεύτερο αγαπημένο μου hard rock group (Scorpions) να παίζει κάτω από πρώην μέλη του πιο αγαπημένου μου hard rock group (Guns N’ Roses), οπότε το αποδέχομαι κάπως! :-s
Και όσο για τους Motley Crue είναι το original line-up, οπότε πάω πάσο!
Όπως και να ΄χει θα περάσω καλά στις 2 Ιουνίου με ολους αυτούς τους θεούς! :metal:

Πάντως, οι διοργανωτές του Gods Of Metal έχουν μια “τάση” στις ιεροσυλίες!
Το 2004 που είχα ξαναπάει, είχαν τους Testament πάνω από W.A.S.P., Twisted Sister και Motorhead… :o

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2004:
Alice Cooper
Testament
Motörhead
Twisted Sister
W.A.S.P.
Stratovarius
Quireboys
Sodom
Naglfar
Stormlord

…είναι για ντομάτες οι τύποι! :tomato:

Exeis dikio,alla oxi apolyto…giati den mporei na 3ereis poso dimofilis einai mia mpanta se mia xwra k giati eixan balei mesimeriatika tus W.A.S.P.k tis Sister(oi opoioi eixn klepsei k tin parastasi ekeinu tu festival,ean 8ymasai kala,opws k perysi tin eklepsan oi Motorhead-pros megali mu ekpli3i) k stin teliki otan blepw tin mizeria k taytoxrona listeia tis DiDi,eis baros twn ellinwn musikofilwn,den mporw na katigorisw ws ierosylo,kanena diorganwti pu mu fernei TIN IDIA MERA OLA AYTA TA GROUP,me poly kalo eisitirio…opws k fetos oi Scorpioi gia mena 8a eprepe na einai headliners…ti na kaneis omws,kalws i kakws k logw k pollwn dikwn tus la8wn,exasan mia agora san tis Italias k 8elun na kanun come back k kala kanun…
Twra gia tus Aerosmith,den nomizw na exun problima,ean tus ginei mia sobari k kali protasi,na pai3un san coheadliners…stin teliki to 3erun k oi idioi oti i dimotikotitas tus stin Eyrwpi den itan san tis Amerikis…proswpika 8a protimusa san coheadliners me seira protimisis(oxi toso proswpikis,oso ektimisis gia tin dimiurgia dynatu bill):1.Ozzy,2.Aerosmith,3.Judas Priest…k 8a i8ela mazi k ena elpidoforo neo group,typu Wolfmother…

Αν θυμάμαι λέει… :metal:
Ξέρω ότι όλα είναι βάση πωλήσεων, αλλά δεν παύει να είναι ιεροσυλία!

Αν συγκρίνουμε με DiDi, συμφωνώ απολύτως! :slight_smile:

…και μετά ξυπνήσαμε! :lol:
Φίλε μου, αυτά ούτε στην Ευρώπη δεν γίνονται (την ίδια μέρα), πόσο μάλλον στην Ελλάδα!:frowning:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
…fysika k meta 3ypnisame…omws ean perysi eferan tus Whitesnake,me ayti tin megali epityxia,giati fetos na min ginei kati akoma pio megalo???
Oso gia to Gods,na su pw tin stigmi pu eblepa tu Sister,ute pu me enoiaze ean itan 5 to apogeyma i 10 to brady…OMWS o Dee edei3e ta *&^%$@ tu,otan katafere na sikwsei akoma k ton teleytaio araxto pu tin eixe 3aplarei…kati pu den ekane kamia alli mpanta k ayto metrise…na su pw,twra pu to skeftomai mu arese pu imun k 3ekurastos k tus eyxaristi8ika kalytera,OPWS k pu eskase myti me to T.S.Jean mpufan tu sto’Killed by Death’…
…oso gia tin mizeria…e,nai…gia tin DiDi milaw,afu oi ypoloipoi den tolmun na kanun Metal Festival k na tin xtypisun…opote perimenw polla apo tin Cultural Action…

Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την εμφάνιση των Twisted Sister! :metal:

Ούτε και το Killed By Death με Lemmy και Dee Snider… :respect:

…ups…ti itan ayto…twra megale me eliwses…kati tetoia me kanun na metanoiwnw pu den paw stis synaylies me fwtografikes…alla ston skliro tu myalu mu einai ola mesa!!!Etsi…ayta einai!!!=D> :bow2: :metal: