Scorpions/Firewind @ Perivolia Chania Stadium, Crete [11/7/2009]

εντάξει το έχουν παραγαμήσει και αυτοί.Θα κάνουν τουρνέ στο αιγαίο δηλαδή?θα παίξουν και σε κλαμπ στην Μύκονο?Οκ είπαμε να έχουμε συναυλίες αλλά όχι 15 φορές σε 5 χρόνια στην Ελλάδα.Ψιλοέλεος:p

πες τα ρε αδερφέ

…no comments…

τι εννοάς?:stuck_out_tongue:

οτι ναναι…

παιδια για Αλεξανδρουπολη μηπως ακουστηκε κατι? γιατι θα μαι κοντα το καλοκαιρι και θα βολεψει. Αμα ακουστε τιποτα πειτε.

Μονο για Αργος Ορεστικο, Πρεβεζα και Πυργο Ηλειας εχουμε ακουσει για την ωρα.

Αυτη η συναυλία είναι για όλη την Κρητη - Σαφέστατα το συμαντικότερο live που έγινε ποτέ στο νησί.
Θα γίνει χαμός!
:smiley:

Συγνώμη φίλε μου… - αλλά μήπως ξέρεις τι πληθισμό έχει η Κρήτη και ειδικά το καλοκαίρι ? - ο συσχετισμός σου ηταν ατυχέστατος. Το Ηρακλειο & τα Χανιά είναι από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα και ειναι 2 ωρες δρόμος. Εχεις σκεφτεί γιατί κανεις δε διοργανώνει μεγάλα live στην Πάτρα?

Το σημαντικότερο λαιβ ηταν το περσινο των Paradise Lost και αντε τωρα:p

Ετσ πες τα ρε Greg :smiley:

Σοβαρα τωρα, μπραβο τους που σεβονται και με το παραπανω το ελληνικο κοινο. Και οποιος δεν γουσταρει δεν παει στις συναυλιες, τοσο απλο ειναι.

αφου δεν σου αρέσουν οι Scorpions (αναυθαίρετο δικαίωμα σου), άσε εμας που τους θέλουμε να τους βλέπουμε όσο πιο συχνά γίνεται

τι ειν’ τουτο παλι;;; :-s

γράψε τυπογραφικό λάθος, εννοώ αναφαίρετο δικαίωμα

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κοίτα εγώ την γνώμη μου είπα.Και στο κάτω κάτω δες και μόνος σου,δεν γίνεται ένα συγκρότημα να έρχεται τόσες φορές ελλάδα μέσα σε λίγα χρόνια.Δεν σκέφτεσαι μήπως μας έχουν πιάσει λίγο κορόιδα,εφόσον έρχονται και παίζουν τα ίδια πράγματα?

Δλδ άγγλοι, αμερικανοί, γερμανοί και δε ξέρω και γω ποιοι άλλοι που βλέπουν τις ίδιες μπάντες συνέχεια πιάνονται κορόιδα?? Ρε ξεκολλάτε από τη μιζέρια, θέλουμε να γίνουμε και ευρώπη μετά.

ρε έχουν έρθει πολλές φορές και παίζουν τα ίδια πράγματα.Εντάξει όσο νάναι οι εμφανίσεις τους θα πρέπει να απέχουν λίγο χρόνο μεταξύ τους για να μαζεύουν και κόσμο,αλλιώς καταντάνε βαρετοί

Δεν ειναι με το ζορι. Το δεχτερ καλα τα ειπε. Εγω για Μυτιληνη ψηνομαι αμα κατσει παρεα. Κανεις και κανα μπανακι μια χαρα. Αθηνα η Θεσσαλονικη (κατά την διακρεια του καλοκαιριου) δεν υπηρχε περιπτωση να παω να τους δω ας πουμε.

Τουλάχιστον τα παιδιά από την επαρχία που θέλουν να δουν Scorpions έχουν επιλογές: Λάρισα, Χανιά, Μυτιλήνη… Για εμάς τους παλιότερους απίστευτα πράγματα…!!!