Scorpions-humanity hour1

Αρκετα καλο τραγουδι, θετικο το πρωτο δειγμα.

Kι αλλα δειγματακια:

WE WERE BORN TO FLY
http://mfile.akamai.com/10579/wma/bmggermany.download.akamai.com//10579/audio/scorpions/we_were_born_to_fly_snippets.wma

LOVE WILL KEEP US ALIVE
http://mfile.akamai.com/10579/wma/bmggermany.download.akamai.com//10579/audio/scorpions/love_will_keep_us_alive_snippets.wma

Συγνωμη ρε παιδια αλλα εγω δυσκολευομαι να ακουσω παραγωγη του Desmond με γερμανοαγγλικη ερμηνεια.

μαλακία, το τελευταίο θα μπορούσε να το δώσει στο Χατζηγιάννη για το καινούργιο διαφημιστικό της ΟΤΕΝΕΤ.:lol:

Anyway, το Humanity είναι ωραίο τραγούδι, όντως χτυπάει λίγο αυτό που λέει ο Daz, αλλά νομίζω το αποτέλεσμα θα έχει αν μη τι άλλο ενδιαφέρον…

τα humanity και we were born to fly μου άρεσαν,το άλλο μακάρι να θεωρείται από τους ίδιους μπαλάντα και όχι κάτι παραπάνω…

Ola wraia! Emena h paragwgh m’aresei poly, den mou xtypaei asxhma. Alla as akousoume to teliko apotelesma kai ta ksanaleme…

εγκωμιαστικά σχόλια από τον John 5,κιθαρίστα του Manson για το καινούριο album στο οποίο συμμετείχε στη σύνθεση ενός κομματιού,λέγοντας ότι θα είναι ένα φοβερό heavy album με τον Klaus να τραγουδάει εκπληκτικά.
ο webmaster του επίσημου site των scorpions αναφέρει ότι ο δίσκος θα είναι σκληρός,και σύντομα θα μπουν επίσημα samples www.the-scorpions.com

πάρε κόσμε!!!

από την πρώτη ακρόαση το 321 μου άρεσε πολύ…και τα 3 είναι heavy πάντως!!!

Συμφωνώ !!
Για να δούμε και την τελική παραγωγή 8O

άλλος κανείς??

Εγω ω ρε! Αλλα το ακουσα μονο μια φορα χτες τη νυχτα οποτε δεν εχω να πω κατι ακομα, θα τα ξαναακουσω αποψε!

Το 321 σουπερ!=D> Τα αλλα 2 ετσι κι ετσι.

το 321 είναι 100% συναυλιακό…και με το hour 1 αν ξεκινήσουν το live θα γίνει χαμός…διακρίνεται και ένας τεράστιος Kottak στο κομμάτι:D :smiley:

HOUR I μου αρεσε πιο πολυ απο ολα.
αρκετα heavy για scorpions!

καλούτσικα είναι.

φαίνεται μέχρι στιγμής ότι είναι ένα σύγχρονο heavy rock album…

Λοιπον, οσο μπορω να κρινω απο τα δειγματα: το Hour I δεν με ενθουσιασε αρκετα, το 321 μου αρεσε αρκετα κια οντως ειναι συναυλιακο, το Cross ειναι συμπαθητικο. Περιμενουμε με αγωνια λοιπον να βγει ο δισκος.

Για πότε είναι να κυκλοφορήσει ο δίσκος;

Ακριβη ημερομηνια δεν εχει βγει αλλα στην επισημη σελιδα της μπαντας λεει για το δευτερο μισο του Μαιου.

λέει και για τις 25/5:wink: