Scorpions-humanity hour1

καινούρια φωτογραφία που τα σπάει

www.the-scorpions.com/english

Πρώτη μούρη ο συνονόματός σου! :stuck_out_tongue: :lol:

εμ,αρχηγός είναι κι άμα γουστάρει τους απολύει και όλους να’ουμ:p

Καλά δε λέω καλή είναι, αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας… Πάντως αυτός ο Kottak ό,τι και να κάνει σα τραβέλι είναι…:lol: :lol: :lol:

Πάντως εγώ αυτό που θα ήθελα θα ήτανε κάτι που να τους βγήκε και όχι να τους ¨το βγάλανε¨…

Να, δείτε πχ τους Manowar και το Gods of War. Δεν έχω ακούσει άλλο δίσκο τους που να είναι τόσο αντι - εμπορικός… Αλλά στ’ @@ τους!!! Κάναν αυτό που ήθελαν και όποιος δε θέλει, δεν αγοράζει. Αν το κάθε συγκρότημα είχε τη δυνατότητα να κλείσει τα αυτιά του σε αυτό που θέλει ο κόσμος και να γράψει αυτό που πραγματικά θέλει, όλα θα ήταν καλύτερα…

Το εξώφυλλο των Scorps πάντως κάνει μπαμ για progressive…:wink:

Τελικά υπάρχουν 2 άτομα σε αυτόν τον πλανήτη με αυτή την άποψη! :thumbup:

ναι,το έκανα αυτό βέβαια με το eye to eye αλλά τους βρίζουν ακόμα…άντε βγάλη άκρη μετά…

Oντως πολυ “progressive” εξωφυλλο!:stuck_out_tongue:

πίσω από το λαιμό διακρίνεται το λογότυπο του συγκροτήματος

Flwria…:stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: μαγκιά

όποιος θέλει να ακούσει τραγουδάκι από το humanity θα βρει τον τρόπο στο www.scorpions.gr αλλά απαιτείται και δυνατή κεραία!!!

www.scorpions.gr

καινούριο κομμάτι σε video,και άντε γεια!!!

ΓΑΜΑΕΙ

den ein kako… alla ntaks, perisotero to pernei sotus omous tou o theios klaus…
prog-izei ligo… theloume kai liga gazia - dwthe keithe…
pantws me desmond sto timoni - dyskola - tha tous exei bgei mapa !

to humanity - oreo einai … anamenoume !

ο Klaus είναι απλά φοβερός στο καινούριο κομμάτι!!!απίστευτος!!!

Για να δουμε… Τους αγαπαω πολυ και περιμενω κατι καλητερο απο το τελευταιο… Πολυ ωραιο αλλα ηταν τα γνωστα μας…:slight_smile:

…Let the music do the talking: http://www.scorpions.gr/root/humanity.wmv :stereo: :stereo: :stereo:
…and the lyrics: http://www.scorpions.gr/root/gr/humanity.htm

Το κομματι με ενα ακουσμα δεν μου πολυ αρεσε, αλλα ενα εχω να πω:

RUDOLF SCHENKER!!!

emena me enthusiase…an kai vlepw oti eimai upervolikos h alhtheia einai auth…to xw akousei kamia 60aria fores toulaxiston…anamenw allo tragoudi…shmeiwsh otan eixa akousei to unbreakable den mou arese…

Συμφωνώ και στα 2