Οντως το Ηumanity ειναι κορυφαιο τραγουδι, γενικα εχω ξεχωρισει και το “We Were Born To Fly”, καποια αλλα τα βρηκα απλα ωραια και καποια αλλα μετρια.
Το Site απλα τα σπαει.
αφου θα συμμετεχει κι’ο Corgan μπορει να το αγορασω
Gia pes…!
Pantws afou to akousa olo to album merikes fores borw na pw oti merikes tragoudares mesa alla kai merika pou apla yparxoun… Se genikes grammes m’arese arketa pantws, freskos hxos kai wraioi stixoi.
το ρεφρέν του love will keep us alive και το we will rise again με χαλάνε κάπως…
κατά τ’άλλα ο δίσκος μ’αρέσει πάρα πολύ αλλά αυτά θα τα πούμε αναλυτικά μόλις ξεμπερδέψω με τις εξετάσεις
Μου φαίνεται η ο δίσκος έχει αρκετά εύπεπτα κομμάτια που είναι ότι πρέπει για ράδιο?
Αν και στην Ελλάδα ακόμα και τους Scorpions δύσκολο να τους ακούσουμς σε ράδιο… Έχουμε τα δικά μας φρούτα…
Παντως ο δίσκος δεν με ενθουσίασε, μέτριος κατ’ εμέ. Αλλά εντάξει με μία μόνο ακρόαση αυτά.
tis teleutaies meres mono scorpions akouo sto radio (eidika o red kia o rockfm ta exoun liosei…alla 1-2 sigkekrimena kommatia…
Μετα απο αλλη μια ακροαση ο δισκος μου αρεσει περισσοτερο, μαλλον θα με κερδισει!!
Λοιπον, ο δισκος κατεβηκε, θα τον ακουσω και θα σας πω ευθυς αμεσως!!!8)
Apo pou ton katevases steile mou link giati to diko mou file svistike kai otan dokimasa na ksanakatevasw apo to idio link to eixane kleidwsei! pm me plz!
Μετά από ορισμένες ακροάσεις έχω να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον δισκό, σίγουρα όχι ότι καλύτερο βγαλαν οι Scorpions, αλλά παρ’ όλα αυτά ένας πολύ συμπαγής και heavy δίσκος.
Ιδιαίτερα μου άρεσαν ορισμένα shred απο τον Mattias που δεν το περιμένα, τα φωνητικά του Klaus που ήταν πάλι τρομερά, και η συνεργασία με Corgan.
Humanity, humanity goodbye.
Btw, thanks το rocking για την ευκαιρία να βρεθώ στην συνεντευξη τύπου χθες.8)
8O Τι; Ποιος ήσουν ρε; Καλά γιατί δεν είπες ποιος είσαι; Ρεεεε!!!
καλος δισκος απο τους σκορπιους,και πολυ δυνατος,μπραβο τους!!
Το unbreakable αν και νωρις παντως πιστευω ηταν ανωτερο:wink:
Δεν καίγομαι ούτε καν να το κατεβάσω… :-s
Ούτε εγώ, αλλά θα το κατεβάσω κάποια στιγμή στο μέλλον
Είμουν ο πιο κοντός μέσα στην αίθουσα, πιο κοντός και από τον Klaus. :lol: :lol: #-o #-o
Σας είδα στα “πηγαδάκια” και είπα να μην ενοχλήσω. :oops: :oops:
Άστα αυτά… πες μας την αλήθεια!!! Με ποια αιθέρια ύπαρξη μίλαγε πάλι ο ψηλός?
Δεν θα καρφώσω κανέναν! Χωρίς αυτούς δεν θα έμπαινα στο press room. :roll:
η περσινή μελαχρινή scorpionίστρια φέτος μπήκε με τον νόμο έμαθα…ε ???
το έχω λιώσει το album…μμμ,κιθάρες στο full…φρεσκάδα όμως και φοβερή παραγωγή…αν και σε μερικά θα ήθελα κάτι διαφορετικό…πχ,hour 1 η αλλαγή θα μπορούσε να είναι διαφορετική,φοβερό σόλο όμως…
στο game of life το riff στο κουπλέ θα μπορούσε να ήταν πιο heavy…
το ρεφρέν του love will keep us alive αδικεί μια υπέροχη μπαλάντα και το we will rise again κάπου φαίνεται ασύνδετο…
κατά τ’άλλα…
we were born to fly,the future never dies είναι σε υψηλό επίπεδο…
you’re loving me to death,321,the cross τα σπάνε απλά…
your last song τρελό ρεφρέν!!!φοβερό!!!
love is war,εντάξει,καλή μπαλάντα με φοβερή αλλαγή μετά το 2ο ρεφρέν όμως…
και το humanity να στέκεται ως το κορυφαίο κομμάτι εδώ και πάνω από μια δεκαετία για τους scorps…
Ναι, με το νόμο του Cozy .
Trustno1…απαράδεκτος [-X . Με εμάς ντροπές ρε; Τς, τς, τς. 8)
Όσο για το δίσκο…έτσι και έτσι. Έχει καλά τραγούδια αλλά του λείπει το συναίσθημα, είναι αργός και ΔΕΝ είναι οι γνωστοί Scorpions…
Χίλια συγνώμη παιδιά:oops: :oops: :oops:
Την επόμενη φορά δεν θα επαναληφθεί, που εύχομαι να υπάρξει επόμενη φορά…
Όσο για το δίσκο, ωραία η συνεργασία με Corgan αλλά ας τραγουδούσε ο ανθρωπος λίγο παραπάνω…
Για μένα το Humanity Hour 1 έρχεται μετά το Lovedrive και το Blackout.8)