Υπαρχει πουθενα η συνεντευξη του Klaus??:-k
Την τράβηξα εγώ αλλά δεν είναι και η καλύτερη βιντεοσκόπιση.
Το ύψος μου και το ύψος του Klaus δεν βοήθησαν καθόλου.:lol: :lol: :lol:
8O :wacko: :blink: :eek:
Φυσικά εξαιρούνται οι πρώτες δουλειές με Roth. Εκείνα τα άλμπουμ είναι εκτός συναγωνισμού.8)
Και πάλι…:lol:
Epitelous to evale to hmv.co.uk stous katalogous tou! Limited ekdosh 16,20 euro! :yahoo:
Tin deytera tha einai sta xeria mou epitelous!:yahoo:
Εγώ την απλή έκδοση την έχω ήδη. Χιχιχιχι. (να έλεγε και λίγο παραπάνω το cd…:? )
Apo pou re apateonix? Koita na kaneis kritikh kai na peis oti to teleytaio tou Verth tous pataei xamw!
Από τη συνέντευξη τύπου του Meine χθες .
Κοίτα, σκεφτόμουν ότι μετά την περσινή συναυλία δύσκολα θα έγραφα για αυτούς αρνητικά σχόλια ξανά, αλλά αντικειμενικά το νέο άλμπουμ δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Είναι μέτριο και αυτό θα γράψω (βασικά αυτό έγραψα ήδη).
Αλλά στην τελική δεν το έγραψαν αυτοί οπότε δεν αφορούν αυτούς τα περισσότερα σχόλια 8) .
Κωστη εισαι τελειως αμπαλος…
Μια χαρα ειναι ο διςκος ρε!!!8)
Pera ap’tin plaka den tha exw kanena provlima na dw metria vathmologhsh kai xliara sxolia gia ena album paroti m’aresei, merika pragmata einai poly ypokeimenika. Ayto pou den thelw na dw se kritikh einai paraloga sxolia. Ayto pou pistevw ekane olon ton samata perisy einai h paralogh ypovathmish twn Scorps se sxesh me tous Whitesnake. An den egrafes ayto den tha ksekinouse o 7os polemos twn astrwn!
Anyway, oi megaloi antres exoun kai vary logo…!
P.S.Pote tha tin dhmosieusete tin kritikh? Exw kati wrima laxanika…:lol:
Xwris paeksigish eee! Plaka kanw!
Ναι ρε :lol: Don’t worry.
Κι εγώ πλάκα ήθελα να κάνω πέρυσι αλλά δεν τα κατάφερα :roll: .
Τέλος πάντων, μην ανησυχείς δεν έχει τίποτα παράλογο. Απλά και τεκμηριωμένα είναι όλα 8)
Άσχετο: Ξανακούω το “Pure Instinct”. Μέσα στα 5 αγαπημένα μου Scorpions albums. Ίσως το πιο υποτιμημένο τους μετά το “Animal Magnetism”.
“Where The River Flows”, “Wild Child”, “Oh Girl”, “Stone In My Shoe”…
An kai se pollous Scorps fans den aresei egw pistevw oti einai poly kalo. But the best for you=tragoudara!
Υποτιμιμενο επειδη οι περισσοτεροι το θεωρουν τελειως χαλια, εχει καποια καλα τραγουδια, Βut The Best For You ειναι οντως κομματαρα!!!
To’piases :-s :-s :-s …omws 8a symplirwsw,xalia gia Scorpions…(epeidi ta all einai kalytera)
:lightsabre: Φόρα πανοπλία όταν ξαναβρεθούμε. 8)
διατιθεμαι να καρφωσω εγω! ημουν και γω στο πρεςς ρουμ…και τα ειδα ολα…:naughty: :naughty: :naughty: :har:
θα στο κλείσω το site αμα βάλεις καμιά μέτρια κριτική
Ναι οκ εξυπνε το επιασα, μπραβο!!!