Scorpions-humanity hour1

I know.:stuck_out_tongue:
Και τολμώ να πω κύριε Angmar ότι η ερώτηση σας ήταν η πιο “out of the box” εννοώντας πως όλες τις υπόλοιπες τις έχει ακούσει ο Κλάους εκατοντάδες φορές φαντάζομαι.#-o =D>

(Όχι δεν γλείφω…:stuck_out_tongue: )

έχει βγει κοτζαμ humanity,ο άλλος ακούει pure instict και θα γράψει κριτική για humanity.
θα στο κάνω εγώ να περνάνε μπάρες πάνω κάτω που θα λένε ροκ-σελίδες ρε

hm, pas me ton yperpozera paragwgo, pou ebgaze 80iles, na kaneis ena endoskopiko skoteino album…
nai kalo, alla oxi auto pou tha thela na akousw apo scorpions, mallon !

H γνώμη του ρόκιν είναι εδώ : http://www.rocking.gr/review1271.php

Συμφωνω με τον Κωστα στο σημειο που λεει οτι εχουνε χασει την ταυτοτητα τους… Και δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αν θα ειναι παλι sold-out η φετινη συναυλια… Οχι λογω του δισκου, αλλα λογω του οτι ειναι η τεταρτη συνεχη χρονια που ερχονται…

Λες και όλοι αυτοί που πήγαν στις προηγούμενες συναυλίες πήγαιναν για τους τελευταίους δίσκους τους… :lol:

Δεν εχεις αδικο, αλλα αν δεν ηταν το Unbreakable εγω δεν θα τους εβλεπα 3 φορες!!

Εσύ και άλλοι χίλιοι ξέρω γω που παρακολουθούν την μπάντα γενικά. Οι υπόλοιποι δεν ξέρουν ούτε πόσους δίσκους έχουν βγάλει. :stuck_out_tongue:

Δυστηχως πολυ μετριο το νεο αλμπουμ,απογοητευση!

Εγώ τον βρήκα το δίσκο πολύ καλό. Όταν το 1989 ο Alice Cooper κυκλοφόρησε το Trash, οι “ειδήμονες” της εποχής είχαν πέσει να τον φάνε. “Ο Alice δεν χρειαζόταν τον Desmond Child για να αποδείξει την αξία του”… “τι κατάντια, ακούγεται σαν τους Βon Jovi”… και άλλα πολλά τέτοια γράφονταν στο μουσικό τύπο της εποχής. Το ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ βαθμολόγησε το δίσκο με ένα ωραιότατο 3!!! Στη συνέχεια όμως ο δίσκος σημείωσε τρελή επιτυχία και όλοι το βούλωσαν.

Μακάρι και το Humanity να γνωρίσει ανάλογη επιτυχία, να παιχτούν τα τραγούδια του στο ραδιόφωνο και να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για το hard rock (βρισκόμαστε όμως στο 2007 και όχι στο 1989). Ναι, πολλά από τα τραγούδια θυμίζουν Evanescense και άλλα σύγχρονα γρουπ, ακούγονται όμως 100 φορές καλύτερα από ό,τι αν θα τα έλεγαν αυτοί. Ο δίσκος ακούγεται πολύ ευχάριστα και τουλάχιστον 5-6 κομμάτια σου μένουν από το πρώτο άκουσμα…

Κοίτα, δεν είναι το πρόβλημά μου ο Desmond. Πχ το τελευταίο του Meat Loaf το οποίο έγινε με αυτόν ήταν δισκάρα. Και όσο για τον Cooper, είχε μέσα 3-4 κομμάτια που ήταν εμφανές ότι πήγαιναν για hit. To Humanity δεν πιστεύω πως έχει τέτοια κομμάτια όμως.

Μακάρι το “Humanity” να έφτανε έστω και στο μισό (μην πώ στο 1/10 :-# ) το “Trash”! :frowning:

Μην τα δει ολα αυτα που λετε ο rudolf…:lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Ξέρεις πόσο πορωμένος είμαι με Scorpions, αλλά το “Humanity” με απογοήτευσε, τί να κάνουμε; :dunno:

Το Trash του Θεου ειχε μεσα κομματια 1+1,ασυγκριτα με αυτη την μπαρουφα!Ολα τα κομματια ηταν επιτυχιες!Εδω περα απο το καλο Ηumanity τα αλλα ειναι μετριοτατα!

Καλα ρε, καθεστε και συγκρινετε τον cooper του τοτε, με τους scorpions του σημερα??#-o

8a symfwnhsw apolyta me ton apo panw filo mou!Kai epishs symfwnw kai me ton Sotiri…exoume 2007 ki oxi 1989,opws oloi kseroume einai dyskolo na ksanagraftei diskos tou '84(Love at frist sting)!Pistevw pws ola ta sygrothmata prepei na ekselissontai, etsi ekanan ki oi Scorpions,oi Maiden kai tosoi alloi!

Fysika kai to “Humanity Hour 1” diaferei apo tous perissoterous diskous twn Scorpions kai hxhtika kai poiotika!Alla einai enas anitkeimenika sevastos diskos gia tous Scorpions tou shmera!O hxos stis meres mas exei allaksei !
Epishs an oi Scorpions ka8ontan kai egrafan kommatia san ta palia, 8a tous kathgorousame gia elleipsh empnefshs ktl!8)

Vasika pistevw ligo oti ta paralete alla tespa… Nihilist ligo poly pantws ta pragmata etsi einai me ta live.
Oson afora ton disko, to mamisate kai psofise. Prwton kaneis sas na min perimenei apo ta sygrotimata tou dokses '80s(opws oute kai egw) kai vasika se telikh analysh na vgaletai patata ena album me tragoudia opws to Hour 1, The game of life, 321, The Cross kai Humanity mou agougetai ligo asteio…

Συμφωνω απολυτως!

εγώ τα έχω πει για το νέο δίσκο…νομίζω ότι η κριτική τον αδικεί…πού είναι όλοι αυτοί που είχαν απαντήσει σε ένα δημοψήφισμα ότι ήθελα κάτι διαφορετικό από τους scorpions??

hour 1,the game of life,we were born to fly,321,you’re lovin me to death,the future never dies,your last song,the cross,humanity νομίζω είναι αντικειμενικά καλά κομμάτια…όσο για το σχόλιο περί hit,όλα τα κομμάτια σχεδόν θα μπορούσαν να γίνουν ξεχωριστά επιτυχία…
τέσπα,επειδή είναι σε άλλο ύφος,είναι λογικό να μην αρέσει σε μερικούς…δεν νομίζω να υπάρχουν άλλοι στα 60 που βγάζουν τόσο φρέσκο πράγμα…τέσπα…ε,ρε Κωστή,ποιο 75% λες?κάθε κομμάτι έχει γραφτεί από μέλος των scorps με τη συμμετοχή υπολοίπων…τουλάχιστον 50-50 είναι…ξανά τέσπα…
άντε,καλές ακροάσεις παίδες!εγώ το έχω λιώσει και με έχει αγγίξει…
τι περιμένεις από άνθρωπο που του αρέσει το pure instict και το be aware…