Καλά, δε θα κολλήσουμε στα ποσοστά. Μεταξύ μας, είμαι 99% σίγουρος ότι οι Scorpions δεν έγραψαν απολύτως τίποτα και τα ονόματά τους μπήκαν ίσα ίσα για τα δικαιώματα. Δηλαδή, αν ο Schenker είχε μία ιδέα κάθισε να την αναλύσει με άλλα τρία άτομα που καλά καλά δε γνωρίζει; Για να βελτιώσουν τι πράγμα; Γράφει κομματάρες 30 χρόνια, τώρα χρειάστηκε εξωτερική βοήθεια από 3-4 άτομα; Περίεργα πράγματα.
Α και κάτι άλλο. Το “Pure Instinct” είναι απείρως καλύτερο από το “Humanity”. Όπως και το “Eye II Eye” είναι καλύτερο. Για τον απλούστατο λόγο του ότι-ασχέτως ήχου-έχουν εμπνευσμένα κομμάτια. Το “Humanity” δεν έχει.
Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ με χαλάει η εξής ιδέα: Οι Scorpions παίζουν τραγούδια άλλων τα οποία είναι και μέτρια. [-X
Το δίσκο του Herman τον άκουσες; Μπορεί να μην έχει τίποτα πρωτοτυπίες, αλλά ρε παιδί μου, τον ακούς και χαίρεσαι, γουστάρεις, κουνάς το κεφάλι ρυθμικά. Στο “Humanity” δεν σου μένει τίποτα, δεν πορώνεσαι πουθενά,
δεν χτυπιέσαι πουθενά…Τι να τον κάνω λοιπόν;
Συγγνώμη. Παρασύρθηκα, μου ήρθαν ένα-ένα αυτά που ήθελα να πω και βαριόμουνα να κάνω edit. :oops: O:)
Ασ’τα αυτά, ήθελες να αυξήσεις τον αριθμο των posts σου, για να αποκτήσεις περισσότερο σεβασμό!
By the way, συμφωνώ σε όλα μαζί σου!
Συνεχισε αγορι μου…
:lol: :lol: :lol:
Ο τιτλος επρεπε να ειναι:
ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ COZY
:lol: :lol: :lol: :lol:
Πόσο δίκιο έχει ο κόζυ, πόσο πολύ όμως…
Δεν είμαι ο πιο φανατικός σκορπιονιστής, αλλά οι γέροντες μαρέσουν αρκετά. Και θα πάω να τους ξαναδω φέτος. ΑΛΛΑ ! Το humanity είναι πολύ μέτριο δυστυχώς. To pure instict που αναφέρθηκε είναι απείρως καλύτερο.
Μιας και λέμε για εκσυγχρονισμό στον ήχο, ξέρω ότι δεν είστε fan, αλλά οι paradise lost το κάνουν στα τελευταία albums τους με πολλη επιτυχία. Παλιά συνταγή με νέα παραγωγή και βγάζουν δισκάρες.
Πρόβλεψη : το humanity ΔΕΝ θα μπει στα καλύτερα των συντακτών του ρόκιν και μάλλον ούτε στα καλύτερα των αναγνωστών…
Ο Γιαννης ειχε πει οτι θα σας το κλεισει το site…:lol: :lol: :lol:
Beware…
Καλά ρε… Δε μπορούσατε να περιμένετε να τελειώσουν οι πανελλήνιες του rudolf για να τα πείτε? Τι κακοί άνθρωποι που είστε…
kourou βρες ένα τρόπο να μη τα διαβάσει ο rudolf μέχρι να τελειώσει!!!:lol: :lol:
siga o diskos einai mpourditsa. o child einai gia hitakia, oi scorps thelan na grapsoun kati conceptual.
den kanane oute to ena oute to allo. an einai poly geroi gia an rockaroun kai prepei na prospathisoun na akougontai san kati allo as to sxolasoun ! to humanity einia METRIO !
hour 1,the game of life,lovin me to death,321,the cross,humanity…δεν πορώθηκες πουθενά???
ρε άμουσε άνθρωπε,σεβαστή η γνώμη σου,αλλά δεν την ασπάζομαι.
και μην σε πετύχω πουθενά ε,be aware of rudolf…
καλά,αυτά περί pure instict και eye to eye,ηχούν καλά τώρα ρε ποζέρια αλλά αν τα λέγατε στο άσχετο (όπως εγώ δηλαδή) παρακμιακούς fan boyδες θα σας βάφτιζαν…
ο δίσκος σε άλλους ηχεί φρέσκος και σε άλλους όχι…ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!
κρύβεσαι και στο msn μην σε πετύχω…
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Στα meeting θα τον φυγαδευουμε…:lol: :lol: :lol: :lol:
twra na pw oti to akouga pro oligou kai mou kathise kalytera ?
isws… alla kai pali. thelw kai gkazakia apo scorps…
den kserw, pempth - paraskeuh ton protwakousa, sta petaxta, tha deiksei i symbiwsh auth th bdomada !
lol !!!
- Ανέκαθεν τα έλεγα για το “Instinct”
- Κωστής έγραψε: “…Με λίγα λόγια ένας σύγχρονος και κάθε άλλο παρά αναχρονιστικός δίσκος.”
Κι εμένα φρέσκος μου ακούστηκε. Δεν αντιλέγω. Αλλά φρέσκα μπορεί να είναι πολλά πράγματα…
η παρεξήγηση λύθηκε,τον πέτυχα στο msn,ζήτησε συγνώμη και είπε ότι του αρέσει αρκετά ο δίσκος…ήθελε όμως τις αντιδράσεις…επίσης ντρέπεται που οι deep σχεδόν purple έχουν να βγάλουν καλό δίσκο λίγο πριν γεννηθεί η candice night…
kala me thn ekseresh tou perpendicie, pou ki auto wxria sto xeirotero - apo ta palia, oi purple xwris ton blackiemooooore, DEN YPARXOUN ! Autos egrapse TIS KOMMATARES !
Χωρίς να θέλω να προκαλέσω κανέναν, νομίζω πως πρόκειται για τον καλύτερο δίσκο που κυκλοφόρησαν εδώ και 20 χρόνια, μετά το Love at first sting…
ο δισκος πραγματικα μαμαει αγρια…και δεν το περιμενα με τιποτα…ειναι παρα πολυ καλος δισκος αλλα νομιζω οτι εισαι υπερβολικος χωρις βεβαια να με προκαλεις!!!