Scorpions-humanity hour1

+32649325605604850465284054085846584065804562405620486584658264065024652465840658024…

συμφωνω βασικα. ο δισκος οκ, ευχαριστος αλλα μεχρι εκει. δε πεθανα δυστυχως, αν και π.χ. το the cross μου αρεσε…

Μακάρι να το έβλεπα και εγώ έτσι, αλλά έχω την ακριβώς αντίθετη γνώμη! :frowning:

Μόνο από το “Eye II Eye” είναι καλύτερος για μένα…

ακουσα κ εγω τον δισκο κ απογοητευτικα, μου θυμησε το pure instinct ,μαλλον πρεπει να το σταματησουν το αθλημα αφου δεν μπορουν να βγαλουν εστω εναν μετριο δισκο, το humanity ειναι στους τρεις χειροτερους δισκους τους κατ εμε π.χ. οι maiden συνεχιζουν κ βγαζουν αξιοπρεπεις δισκους .
metallica,ozzy,scorpions ειναι τελειωμενοι κ γελαει ο κοσμος [-X

Μονο για τον Ozzy θα συμφωνησω…

:lol: :lol: :lol: An kai gia ton mesaio pragmati gelan polloi…:stuck_out_tongue: Mou irthe kai to kainourgio Classic Rock kai exei ena arthro gia daytous. Leei oti ithelan kai ton Herman mazi tous alla aytos den borouse giati ithele/eprepe na promotarei to diko tou kainourgio album. E ti, apo pisw tous tha etrexe??

Τον ήθελαν που; Στις συναυλίες στην Αγγλία ή στο δίσκο;

Ayto einai terastio psema…to leei to classic rock?

Gia tis synaulies cozy. To na einai megal opsema den to apokleiw! O Meine sto Classic Rock to eipe oxi o Rarebell!

ετοιμάζω κριτική αντικειμενικότατη,κρύψου cozy

Ναι ναι, είμαι σίγουρος για την αντικειμενικότητά της :stuck_out_tongue: .

Εσυ εισαι προκατηλειμενος ομως…:stuck_out_tongue:

ψιθύρισε κάτι ο άμπαλος drummer?

αφήνουμε λιγάκι τα άσχετα με τη μουσική σχόλια για το τέλος και περνάω στο ψητό

Hour 1
Το ρομπότ-ανδροειδές τι στο διάολο είναι καλωσορίζει τον ακροατή στο album…φονική εισαγωγή του Kottak και ένα heavy σύγχρονο κομμάτι scorpions…Στίχοι και riff που χώνουν,solo φοβερό από τον John 5.Μελανό σημείο οι αλλαγές πριν και μετά το solo που δεν είναι στο επίπεδο του υπόλοιπου κομματιού…
The Game Of Life
Το αρχικό riff και το στήσιμο του κομματιού θυμίζει hurricane…Οι στίχοι είναι ξανά σε πολύ καλό επίπεδο,και αν είχε λίγο πιο βαρύ riff στα κουπλέ του θα ήταν κατά πολύ ανώτερο…
We Were Born To Fly
Αυτό έχω την εντύπωση ότι είναι σε γραμμές Deep And Dark…Δεν έχει όμως το riff που σκοτώνει αλλά είναι σε πιο χαλαρά μονοπάτια…το lead θέμα της εισαγωγής είναι πολύ καλό,και το refren επίσης…αλλά δεν έχει κάποια αλλαγή δυστυχώς,με αποτέλεσμα να μην κάνει το κάτι παραπάνω…
The Future Never Dies
Φοβερή μπαλάντα…αρχίζει με πιάνο,κορυφώνεται,έχει και σχετικά heavy αλλαγή ala still loving you από το moment of glory…ο Meine ανεβαίνει κατεβαίνει για την πλάκα του σε όλο το κομμάτι…από τα καλύτερα του δίσκου…τέτοια μπαλάντα είχαν να γράψουν από το when you came into my life…δέκα χρόνια πριν δηλαδή…
You’re Lovin Me To Death
Κλασσικό scorpions κομμάτι με σύγχρονα στοιχεία ξανά…κλασσικοί scorps στίχοι,heavy riff και οι Kottak/Maciwoda μάλλον συνδυάζονται καλύτερα από ποτέ εδώ…
321
Το καλύτερο κομμάτι του δίσκου μετά το ομώνυμο…riff που σκοτώνει,ρεφρέν που μένει…100% scorpions.Η αντίστροφη μέτρηση από το ρομπότ είναι στα συν…
Love Will Keep Us Alive
Μελωδικότατη μπαλάντα,φοβερή μελωδία,μουσικά σε υψηλό επίπεδο,αλλά αυτό το ρεφρέν…ρίχνει πολύ το κομμάτι…άλλη μια προσπάθεια για νέο wind of change…το solo-θέμα είναι πολύ καλό πάντως…
We Will Rise Again
Το λιγότερο καλό κομμάτι του δίσκου…Μάλλον θυμίζει Evanescence,το σώζουν οι πολύ καλόι στίχοι του…
Your Last Song
Επιτέλους ο Rudy επιστρέφει στις καλές μπαλάντες!Μελωδία,solo,αλλαγές,στίχοι…δεν υστερεί πουθενά…
Love Is War
Να ένα καλό κομμάτι για bonus track ή b-side…Μπαλάντα του Matthias,αρκετά καλό,οι αλλαγές έχουν ενδιαφέρον,ειδικά αυτή μετά το δεύτερο ρεφρέν είναι αρκετά συναισθηματική…
The Cross
Εδώ ο Matthias σκοτώνει!Κομματάρα,με φοβερό riff,heavy,χώνει παντού,δεν υστερεί ούτε στιγμή και η συμμετοχή του Corgan μόνο θετική είναι…Προς το τέλος,γίνεται τρελό χώσιμο από Matthias,Kottak…
Humanity
Χωρίς Σχόλια,όσοι το έχουν ακούσει,ξέρουν…το τέλος του είναι πολλά επίπεδα πάνω…
Τα αστέρια εδώ είναι για άλλη μια φορά ο Klaus που στα 60 παρά κάτι ανεβαίνει ακόμα χαλαρά με όγκο…
και ο Kottak που πραγματικά σπέρνει…

Το εξώφυλλο εξαρχής μου άρεσε,το στυλ που έχουν οι scorps στις φωτογραφίες μέσα,σίγουρα δεν τους ταιριάζει…επίσης,η έλλειψη των στίχων,μόνο αρνητικά μπορεί να μετρήσει…η παραγωγή άψογη…οι scorps δεν πήγαν 6 μήνες στην Καλιφόρνια για να γράψουν μόνοι τους κομμάτια που θα έγραφαν στο studio του Rudy στο Αννόβερο…το αποτέλεσμα είναι στην κρίση του καθενός…

(το Bonus Track “Cold” είναι μια heavy σύνθεση του Matthias που χώνει με στίχους ξεκάθαρους και αντιπολεμικούς…
I?m just an ordinary man
I wasn?t born to be a soldier in a foreign land
Now I?m a prisoner of war
I don?t know what I?m fighting for
You tore me from my simple life
To die hear naked

That was so cold
Cold
Just like the lies that you told
Cold
Nothing but ice in your soul
Cold
The side of you nobody knows
Cold
And everyone loves you κλπ κλπ)

Λοιπον ακουσα το δισκο , δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη ομως πρεπει να το ξαναακουσω κι αλλες φορες, 1 στοιχειο του δισκου ειναι αυτο το πιο heavy στυλ που προσπαθουν να περασουν οι scorps, ο meine φοβερη φωνη πραγματικα σε αρκετα υψηλο επιπεδο(απο τους λιγους που η φωνη του στα 60 παραμενει αναλοιωτη), σαν πρωτη αισθηση θα ελεγα οτι κατι του λειπει , ισως το κατι παραπανω που δεν μπορω να προσδιορισω τι ακριβως ειναι αυτο. Γενικα ο δισκος δεν μου αφηνει αρκετα καλες εντυπωσεις , υπαρχουν κομματια ας πουμε που ειναι καπως αδιαφορα. Δεν λεω οτι ο δισκος ειναι κακος απλα θα περιμενε κανεις κατι καλυτερο(εγω τουλαχιστον, δεν ξερω για τους αλλους):-s

Το the cross λέει ο klaus, μιλάει για έναν ο οποίος επιστρέφει και συναντά μετά από χρόνια τον ιερέα που τον είχε κακοποιήσει όταν ήταν παιδί…

Λιγο ασχετο αλλα πιστευω να με βοηθησει ο Ροδολφος.Ρουντι το are you the one το εχουν γραψει οι Scorpions ή η Bonnie Tyler?

για το are you the one που υπάρχει στο pure instict λες?

ναι τουτο λεγω

music:Rudolf Schenker
lyrics:Klaus Meine

thnks αν και η Bonnie το ερμηνευει απιστευτα