coming home to italy babyyyyyyy
http://www.metalitalia.com/articles/4/17736/classifica__album_venduti.html
No 3 στην Ιταλία!!! Σούπερ!!!8O 8) Άντε να δούμε και αποτελέσματα από Ελλάδα:wink:
Θα τους φάνε οι Theater χαλαρά …:lol: (Ακομα να το αγοράσω πάντως…#-o )
Etsiiiiii prepei!
Hour 1, We Were Born To Fly, 321 και Humanity απλα :bow2:
Love Will Keep Us Alive και Your Last Song γλυκα κομματακια, ωραιοι στιχοι.
Στο We Will Rise Again σχεδον κοιμηθηκα.
The Cross :respect: αν και με ξενερωσαν λιγο οι στιχοι.
Γενικα easy listening δισκος αλλα πολυ καλος.
Απ τους καλυτερους τους!!!
Εχει μεσα κομματαπες με το ΗUMANITY να ξεχωριζει και να ακολουθει το 321!!!
:thumbup:
\:D/
Εγώ μόλις πρωτοάκουσα το ΗΗ1, αμέσως μετά έβαλα Fly to the Rainbow να μου φύγει η ξενέρα!!! :lol:
Δεν ξερω τι λετε, αλλα εγω σε μια μερα το ακουσα 3 φορες.
Και την επόμενη σε πήγαν σε νοσοκομείο!
Για σημερα μιλουσα. :-s
συγκινήθηκα…
είσαι:respect:
Συμφωνώ απολύτως…
τελικά μετά από πολλές ακροάσεις…η γνώμη μου είναι πάνω κάτω στα ίδια…συμπάθησα το we will rise again,αλλά το cold είναι σαφέστατα ανώτερο και έπρεπε να ήταν στο δίσκο αντί αυτοί…γενικά,το cold είναι κομματάρα…κρίμα που το χαντάκωσαν…
classic φαίνεται να έχει γίνει το the game of life και το humanity καθώς και το 321…αυτά συμπαθούν οι περισσότεροι…
Ειχα παει σε μια φιλη μου στη Λουτσα, ειχε κι αυτη το cd…το ακουσαμε 5 φορες απ το απογευμα μεχρι το βραδυ…ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ τρελη ΠΟΡΩΣΗ!!!
ΑΑΑΑχ SCORPIONS ΜΙΑ ΖΩΗ!!!8)
5 φορες???8O 8O 8O 8O
Φιλε αυτες εχουν αντοχες, οχι αστεια…:?
Ενταξει, παντως τα πιο πολλα κομματια που εχει ειναι αρκετα συμπαθητικα. Πανω-κατω αυτα που παιξανε και στο live πιστευω οτι ειναι και απο τα πιο καλα που εχει ο δισκος.
1ΟΝ δεν ειναι μονο συμπαθητικα αλλα απιστευτα,λατρεμενα,καταπκηκτικα…κομματαρες…
2ΟΝδεν ειναι ‘‘καλα’’ μονο αυτα που πεξανε στο live…
Πιστευω οτι καθε κομματι απο αυτον τον δισκο-και το λεω χωρις υπερβολες-μπορει να μιλησει στην ψυχη σου…δεν ειναι σωστο λοιπον να ξεχωριζουμε καποιο κομματι απο αυτο τον δισκο γιατι θα αδικησουμε καποιο αλλο…απιστευτα το ιδιο καλο…!!!
ΕΙΝΑΙ Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ δισκος!!! :roll: :roll: :thumbup:
Ναι, πέρασε και δεν ακούμπησε!!! :lol:
Ναι…γελασαμε παλι…[-X [-X [-X :evil: :x
Εσυ κοιτα τους Maiden και μην ανακατευεσαι… οι ΣΚΟΡΠΙΟΙ ειναι ψιλα γραμματα για ΣΕΝΑ…:!: :!: :!:
Nευρίασε το Ολγάκι!!! :lol3:
Για οποιον γουσταρει,υπαρχει σε βινυλιο(διπλο Gatefold+ta 2 bonus)στον Ζαχαρια στην Παν/μιου…το πηρα εχει φανταστικο ηχο κ ειναι πολυ σπανιο!!!Αν δεν το εχει εξω,ας το ζητησετε απο τον πωλητη γιατι ειχε κρατησει καποιες κοπιες για το φαν κλαμπ:wink: