:-s :evil: :evil:
Ευχαριστουμε βρε!!!
Ξερεις ποσο κανει? :-s
Επειδη δεν εχω ιδεα ειναι κοντα στο mitropolis η καμια σχεση…:-k
Η Μητροπολη νομιζω ειναι μακρια.:-s
:cold:
Εχει 40ε κ ειναι καπου στο μεσο της παν/μιου στην απεναντι μερια των Μετροπολις…ελπιζω να βοηθησα…
Ευχαριστω βρεεε!!!
τα σπας αγριως.
φανταζεσαι να πουλανε το Humanity στη Μητροπολη; βασικα πιο πολυ θα κολλαγε να πουλαγε η Greenpeace. :cold:
έλα κακίες!
το cold πώς σας φάνηκε?το ακούσατε? (προς όλα τα παιδάκια η ερώτηση)
Ολα τα κομματια ειναι φανταστικα φιλαρακο μου!!!
Αν ξεχωρισω καποιο… θα αδικησω καποιο αλλο!!!
ΕΙΝΑΙ Α - Π - Ι - Σ - Τ - Ε - Υ - Τ - Ο - Σ ΟΛΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup: :yahoo:
Διαφωνω, καλα τραγουδια γενικα αλλα και μερικα μετρια τους, το Unbreakable μου αρεσε περισσοτερο τεσπα τους ειδαμε με Uli και με μεγαλο σετ οποτε χαλαλι… Δεν ειμαστε οπαδοι της μπαντας λογω του Humanity.
Πολυ καλο
Μια γνωμη εξεφρασα κι εγω…μην με μαλωνεις…
Αν και περιμενα και θα ηθελα κατι διαφορετικο απο τους Scorpions,το τελικο αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο κ οπως ειπε κ η Ολγα ολα τα κομματια ειναι παρα πολυ καλα…η εκδοση του βινυλιου με εχει τρελανει παντως…
Σε Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω Ω Ω Ω Ω !!! :roll: :roll: :roll:
…εμενα ευχαριστεις;;;;Τους σκορπιους να ευχαριστησεις που εβγαλαν τετοια δισκαρα :bow2: :bow2: :bow2:
Αυτους τους ευχαριστω απο 14 χρονων που ακουω τις γκομματαρες που βγαζουνε…
ΕΙΝΑΙ Θ Ε Ο Ι με ολη την σημασια της λεξεως…:thumbup: :thumbup: :bow2: :bow2:
Τελικα μετα απο πολυ προσεχτικη ακροαση συμπαθησα υπερβολικα εκτως απο τα γνωστα{humanity,hour1,the game of life,321} τα we were born to fly,the future never dies,you 're lovin’me to death, love will keep us alive, we will rise again, your last song,love is war…
Λιγο λιγοτεροαπ τα αλλα μου αρεσε το the cross…
Καλο κομματι, αλλα τα αλλα ειναι πιο…:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Συνοπτικα να πω οτι ο δισκος εχει ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ:D :yahoo: =D> :bow2:
Κανένα κομμάτι δεν σ’ άρεσε δηλαδή… κρίμα!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Perimena kana xeirotero post gia na eimai eilikrinhs…!
To Cold???