α εμενα cold και the cross απτα αγαπημενα μου! το 321 δε με ξετρελανε οπως πολλους…
Το να περιμένει από τους Scorpions κάτι ανάλογο του ένδοξου παρελθόντος, είναι μάλλον ουτοπικό. Δίσκοι σαν το Blackout ή το Lovedrive δεν ξαναβγαίνουν.
Για τα δεδομένα του σήμερα, ο δίσκος είναι καλός.
Ρε ρουντολφ…το cold που ειναι??γιατι δεν το βλεπω πουθενα στο cd??
Α?? :-k
ΝΙ!
Ειναι ντροπαλο.:oops:
το cold που μπορώ να το βρω???:-k
thx
αχ,είτε στην limited edition στο dvd όμως…είτε στο βινύλιο…
Αυτο ακριβως λεει κ ο Κλαους και αυτο ακριβως δεν ηθελαν να κανουν¨
http://www.classicrockrevisited.com/Interviews07/Scorpions07.htm
Ξανακούγοντας σήμερα το δίσκο, παραδόξως μ’ άρεσε το μεγαλύτερο μέρος του.
Άβυσσος η ψυχή του Γίγατρου…
Ο δισκος εχει μεσα κομματαρες οπως τα humanity, hour 1, the cross,the game of life,321…αλλα αλλα3αν λιγο στιλ…κ παλι ομως οι scrps ο,τι κ αν βγαλουν ωραιο ειναι!!! εκτος απο τα αλμουμ στη δεκαετια του ΄90…εκει ηταν χαλια!!!..μπραβο για τν ωραιο δισκο scrps!! you keep rockin’ the world!!!
Ε όχι και χάλια…Το “Face The Heat” και κυρίως το “Pure Instinct” είναι δισκάρες. Και μάλιστα καλύτερες από το “Humanity”.
Για το Pure Instinct το συζητάμε… Το Face The Heat στάνταρ είναι καλύτερο. Και μόνο με το Alien Nation να είχε κυκλοφορήσει αυτός ο δίσκος θα έσπερνε!!
Βασικα γιατι και εμενα αυτος ο δισκος μ’αρεσει παρα πολυ? Τοσο ανωμαλος ειμαι?:-k Βασικα ντρεπομαι να το λεω οτι μ’αρεσει γιατι ολοι τον θαβουν…
(Μονο στον rudolf και τον Angmar πρεπει να το ειχα πει μεχρι στιγμης:oops: :oops: :oops: )
Τι λε ρε; Από τους αγαπημένους μου δίσκους των Scorps…8)
Φρέσκος ήχος, ωραία αισθητική, χαλαρά κομματάκια…Σούπερ!
Σκοπριονιστες χαρειται!!
SCORPIONS’ new album, “Humanity - Hour 1”, has entered the Canadian charts at position No. 47. The following is an updated list of the LP’s first-week chart positions from around the world:
Greece: #2
Russia: #5
Malta: #7
Argentina: #8
Germany: #9
Switzerland: #27
Finland: #29
Sweden: #36
Austria: #41
Italy: #44
Canada: #47
Czech Republic: #47
France: #58
Spain: #59
US: #63
Netherlands: #91
Mexico: #97As previously reported, the Best Buy edition of “Humanity ? Hour 1” includes an exclusive track, “Cold”. “Cold” was previously included on the Japanese pressing of the CD along with another bonus cut, a radio edit of “Love Will Keep Us Alive”.
“Humanity - Hour 1” was produced by James Michael and co-produced by songwriter/producer Desmond Child, who has worked with such high-profile pop/rock artists as AEROSMITH, BON JOVI, ALICE COOPER, KISS, RICKY MARTIN, CHER, MICHAEL BOLTON and BONNIE TYLER.
Greece: #2
Ε, με τόση διαφήμιση που έκαναν rudolf και OxiOlga, επόμενο ήταν!
:oops: :oops: :oops:
Since its release in Europe and Asia in May, HUMANITY ? HOUR 1 has been a smash in various countries as well as on various album charts:
Greece: #1
Russia: #5
Argentina: #8
Germany: #9
Japan: #16
France: #16
Switzerland: #27
Finland: #29
Sweden: #36
Austria: #41
Italy: #44
Czech Republic: #47
Spain: #59
Netherlands: #91
Mexico: #97
σε εμάς είχε φτάσει και είχε μείνει για 2-3 βδομάδες στην πρώτη θέση.
Σε γενικές γραμμές μου άρεσε αρκετά! Έχει ωραίες μπαλάντες αλλά και πιο δυνατες ροκιές. Βέβαια δεν μπορεί να συγκρηθεί με τις χρυσές εποχές τους. Αυτό που μου ξενίζει λίγο είναι ότι τα τραγούδια δεν είναι γραμμένα 100% από τους ίδιους τους Σκορπιούς. Πάντως δεν είναι τυχαίο που έχουν επιβιώσει στη μουσική βιομηχανία απο το 1971…
8O 8O 8O
τι καλή κοπέλα8)