Scorpions-humanity hour1

με τον bluezlick συμφωνώ σε πολλά και διαφωνώ σε άλλα τόσα…
υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση ότι οι scorpions του Uli είναι οι ποιοτικοί (λες και έγραφε μόνο αυτός τα τραγούδια τότε) και του Jabs είναι οι εμπορικοί,των hit και του wind of change…
αν υποθέσουμε ότι σταματούσαν τότε,το 1979,ή έστω,συνέχιζαν για μερικά χρόνια ακόμα,όχι πολλά,καθώς ο Uli δεν είχε καμιά πρόθεση για 100% live rock life…
σε ποια θέση θα ήταν οι scorpions τώρα?
σκεφτείτε το λίγο…
δεν γίνεται να λες μου αρέσουν οι scorps των 70’s κι όχι τώρα με τον κουλό…
δηλαδή δεν σου αρέσουν albums όπως lovedrive,animal magnetism,blackout κλπ?
τώρα τελευταία είναι και της μόδας αυτά πέρι λατρεύω Uli κλπ…
αλήθεια ρε παιδιά,πόσοι μπήκαν στον κόπο να ψαχτούν αν μπορούν αν έρθουν στο wacken…?όχι να έρθουν,απλά να το σκεφτούν.
μην ξεχνάτε ποιος τους παράτησε τότε και τους άφησε στα κρύα του λουτρού όταν ήταν έτοιμοι για παγκόσμια καριέρα?

Συμφωνώ με τον Rudolf. Ξαφνικά ο Uli έγινε της “μόδας!”… Και όντως, ο Uli ¨εφυγε τότε…

Αλλά, δεν έβγαλαν μόνο ωραίους δίσκους τα 70-80’s αλλά και τα 90’s(βλέπε face the heat για παράδειγμα)! κτλ… Για να μην πω και το 2000κάτι, γιατί και το dvd moment of glory το βρίσκω τρομερό και το Unbreakable

Μία ερώτηση: τους Σκόρπιονς από ποιο τραγούδι τους γνώρισες? Ποιο ήταν το πρώτο κομμάτι τους που άκουσες? Απάντα όμως ειλικρινά… Όσο για τη «μετριότητα» που λες, 40.000 κόσμος πέρυσι και φέτος στο Καραϊσκάκη προφανώς είχε άλλη γνώμη. Δεν τα λέω εγώ αυτά, τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Αλλά γούστα είναι αυτά. Και σε κάποιον από δω μπορεί να αρέσουν οι Celtic Frost, εμένα όχι.
[/quote]

Τους γνωρισα απο το Acoustica που μου ειχαν δανεισει, αλλα τι σημασια εχει? Μπορει π.χ. να μου τους γνωριζε ο Bluezlick και να ηξερα την Roth εποχη. Μην εισαι βεβαιη οτι δεν θα τους ηξερα, εδω εχω μαθει αλλα κι αλλα συγκροτηματα που δεν ξερει η μανα τους, λες να μη μαθαινα ενα γκρουπ με 3-4 δισκαρες? Κι ασε με εμενα, οι ιδιοι σας λετε για τον πολεμο που εκαναν τα περιοδικα στους Σκορπιονς. Πιστευεις οτι αν βγαζαμε την 80ς-90ς περιοδο, θα τους “πολεμουσαν” ακομα? Ποσοι θα τους μαθαιναν ετσι?

Επισης, το οτι ο Jabs συνεπεσε στην πιο εμπορικη-πετυχημενη περιοδο του συγκροτηματος, ΔΕΝ τον κανει μεγαλο κιθαριστα, οποτε ας αφησουμε το ποιοι τους εμαθαν κι ας επικεντρωθουμε λιγο στον ιδιο. Για το στυλ μουσικης που επελεξαν οι Σκορπιονς ειναι καλος. Αρκετα καλος. Ως εκει ομως. Κι αν η προσωπικη μου αποψη σας αφηνει αδιαφορους, δεν εχω ακουσει απο κανεναν μουσικο καλα λογια για τον Jabs, εγω τουλαχιστον. Σκεφτειτε οτι αυτοι μπορει να ξερουν και κατι παραπανω απο μας. Δεν ειναι κακο να μη θεωρουμε τους εαυτουληδες μας ξεφτερια σ’οτι εχει να κανει με το αγαπημενο μας συγκροτημα.

40.000 κοσμο (μαλλον ο αυξανων πληθωρισμος συμπαρασερνει και τον αριθμο των θεατων, στις κριτικες των συναυλιων γινεται λογος για 25, το πολυ 30.000) μπορει να μαζευαν και οι Ramones, Sex Pistols κλπ κλπ. Πειτε μου οτι οι κιθαριστες τους ειναι αψογοι, εμπρος. In other words, τι σχεση εχει ο αριθμος των οπαδων με τις μουσικες ικανοτητες του καθε μελους??? Οι U2 δηλαδη ειναι μουσικαρες? Ο Frank Marino αν ερθει θα μαζεψει 500-600 οπαδους, ειναι χειροτερος του Jabs? Δεν ειμαι μισαλλοδοξος ή πολεμιος, απλα εχω μια αγαπη για τα επιχειρηματα οταν κανω κουβεντα.

Δεν υπαρχει μοδα που επιτασει ν’αγαπαμε τον Roth, το κανουν οσοι το κανουν επειδη τον θεωρουν καλο μουσικο. ΠΡΟΣΟΧΗ. Αυτο δεν προϋποθετει να υπογραψουμε συμβολαιο το οποιο επιβαλει να τρεχουμε στην Γερμανια για να τους δουμε ολους μαζι. Για καποιους ειναι ονειρο ζωης και χαιρομαι με την χαρα τους που τους ειδαν. Ειλικρινα χαιρομαι. Αλλα για τ’ονομα του Θεου, οσοι απλα τους ακουμε δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να βαζουμε τον εαυτο μας σε τετοιον κοπο και εξοδα.

Οσο για τα σολο των Σκορπιονς ή για καποιους δισκους τους (απευθυνομαι στον Rudolf), θα παρακαλεσω ταπεινα να με συγχωρησετε, αλλα εμενα δεν μου αρεσουν ΟΛΑ. Ναι βρε, γινεται! :smiley: Κι εγω μπορω να ισχυριστω οτι δεν γινεται να μην αρεσουν σε καποιον οι Led Zeppelin. Φευ ομως, εχω συναντησει πολλα ατομα που τους θεωρουν μετριους. Κι εχω ζησει ανετα μετα, κοιμομουν τα βραδια κλπ. Δοκιμαστε το κι εσεις, κανει καλο. Μην προβαλετε τα γουστα σας ως αντικειμενικες αληθειες ρε γαμωτο, στο βαθμο του δυνατου παντα. Ωρες ωρες, οταν φερομαστε εναντιον των Σκορπιονς, κανετε σαν Ρουβιτσες που δεν μπορουν να παραδεχτουν οτι ο Σακης αγαπαει αγορακια, αν ειναι δυνατον…

ΥΓ: Επειδη θα με πειτε πολεμιο και ειρωνικο, επαναλαμβανω οτι οι Σκορπιονς μ’αρεσουν. Δεν κοβω φλεβα αλλα μ’αρεσουν αρκετα, τους ειδα και 2 φορες. Αυτο που δεν μ’αρεσει ειναι η φανατιλα και η αρνηση ορισμενων να παραδεχτουν 1-2 βλακιτσες. Τις οποιες παραδεχονται σχεδον ολοι οι μη-fanboys. Κι αν θελω να γινω ειρωνικος, το κανω πολυ καλα. Εδω δεν θελω.

μήπως μπαίνεις κι εσύ σε μια ανούσια διαδικασία?αυτά πέρι έχω γνωρίσει άτομα που τους θεωρούν μέτριους πού ακριβώς κόλλαγε?
εσένα μπορεί να σου αρέσει το τάδε album τους και φυσικά αυτό είναι κάτι παραπάνω από σεβαστό,ούτε γίνεται ένσταση…
το γεγονός ότι σχολιάζουμε κάποια συγκεκριμένα σχόλια,γιατί μεταφράζεται ως τυφλή υποταγή στους scorpions?
μετά την απλά καλή(ίσως και μέτρια) εμφάνισή τους το καλοκαίρι φέτος στην Αθήνα,αυτοί που στεναχωρήθηκαν πιο πολύ είμαστε εμείς που κάνουμε σαν Ρουβίτσες…και μόνο αυτή η λέξη δημιουργεί αρνητικό κλίμα και δεν μπορώ να θεωρήσω ότι είναι καλοπροαίρετο σχόλιο να ταυτίζεις κάποιον rock fan με τα 13χρονα κοριτσάκια που ακούνε Ρουβά…
το no one like you από μόνο του έχει επηρεάσει κόσμο και κοσμάκη…
και ουσιαστική η μουσική είναι γραμμένη 50-50 από Rudy και Matthias…
είναι κάποια πράγματα,χαρακτηριστικά των scorpions…όπως?
όπως μερικά solo στα hurricane,blackout,no one like you,coming home
φοβερές κιθαριστικές δουλειές στο crazy world album
βαρύ κι ασήκωτο rock στο face the heat
και ένα τιμημένο world wide live που ουσιαστικά τους έφερε σε μια κορυφή και μια παγκόσμια αναγνώριση τόσο από metalheads όσο κι από άλλους στο οποίο δεν υπάρχει μισή νότα του Uli…
λέτε οι fans των scorpions να υποτιμούν τον Uli?
χωρίς τις ρουβίτσες που λες αγαπητέ,στο club22 το Δεκέμβρη θα είχε 100 άτομα…

με τσάντισες πάλι!!!κάθαρμα!!! :twisted: :twisted: :twisted: :smiley:

Ειμαι λιγακι αρρωστος και γουσταρω να νιωθουν κι οι αλλοι ασχημα. :twisted: :smiley:

Τελος παντων, για τις Ρουβιτσες που λες. Νταξει, δε νομιζω προσωπικα οτι απλως σχολιαζετε γιατι δεν κανετε προσπαθεια να ειστε αντικειμενικοι. Εξ’ου και η-χιουμοριστικης διαθεσης-παρομοιωση. Γι’αυτο κι ανεφερα αποψεις αντικειμενικων κριτων. Τελος παντων, δεν θελω να παψετε ν’αγαπατε τον Jabs. Μου ειναι συμπαθης φιγουρα. Απλα δεν μπορω ν’ακουω οτι ειναι καλος κιθαριστας. :stuck_out_tongue: Ισως να τον υποβιβαζει στα ματια μου η οποια συγκριση με τους προκατοχους του, αλλα αυτο πιστευω για την παρτη του. (και δεν ειμαι ο μονος) Και μιας και λεμε για σολο, πριν λιγο ακουγα τα σολο του They Need A Million, οποτε μη μου λες για Jabs. :stuck_out_tongue: Γενικα οι συνθεσεις του συγκροτηματος απο ενα σημειο και μετα μου φαινονται πιο “ρηχες”. Εχουν καλα κομματια, δεν λεω, αλλα δεν μπορω να συγκρινω την κιθαριστικη δουλεια των 70ς μ’αυτην των 80ς-90ς. Τι να πω, μακαρι ο καινουριος δισκος να μας βουλωσει τα στοματα και να ναι καλυτερος του Unbreakable που δεν με ξετρελανε.

Ενιγουεϊ, ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω. Αν θες το συνεχιζουμε ή εδω ή με πμ για να μην βγαινουμε τελειως οφ τοπικ.

κοιταξτε εγω δεν ειπα για ποιοτιτα των scorpions αλλα για το οτι ο Jabs μπροστα στο Roth ειναι κλαι μαι.
πολυ καλα τα λες maiden περι συν8εσεις κοματιων αλλα ποιος παιζει ολες εκεινες τισ σολαρες? το Catch your train ειναι ενα ολοκληρο σχολειο το σολο κ πρωσοπικα δεν θα το ακουγα αν δεν ηταν το σολο οπως κ τα περισσοτερα απο τα scorpions που ειπες τα ακουω γιατι εχουν τρελα σολιδια τα οποια δενουν φοβερα με τα κοματια.
το νεοκλασικο που λενε ανθησε το 80 κ απο τις πιο βασικες επιροες ηταν ο Roth k o Blackmore

εγω το πρωτο scorpions που ακουσα ηταν το Top Of The Bill κ ακομα θυμαμε εκεινο το ανελεητο hendrixiako solo με το τρεμολο…

Astria εχω πει εφοσον καποιος κανει Live Βγαζει δισκο η οτιδιποτε εχω δικαιωμα να τον κρινω οπως κ αυτοσ εχει δικαιωμα να κρινει εμενα!

εγω Rudolf το εψαξα κ για Γαλλια αλλα κ Γερμανια αλλα δυστηχως no money no honey που λεει κ ο Buddy Guy!

φιλαρακι κανεις πολυ λαθος.δεν επειρεασε ο roth τα 8Οες?: απο roth (και blackmore} επειρεαστηκαν ολοι οι μετεπειτα neoclassical κιθαριστες .αν δεν υπηρχε ο roth δεν θα υπηρχε ο malmsteen jason becker και ποσοι χιλιαδες κιθαριστες που στηριξαν το παιξιμο τους πανω σε arpeggios και κλασσικες μελωδιες.και εννοειτε πως δεν συγκρινεται το κλασσικο παιξιμο του roth π.χ. lifes like a river με τις μπουρμπουλιθρες και το χωρις feeling παιξιμο του malmsteen και των συνεχιστων του.απο κιθαριστες με κλασσικες επειροες γουσταρω πολυ και randy roads.

απο κει και περα και o jabs καλος κιθαριστας ειναι.αλλα οποιον κι αν ειχαν οι scorpions παλι την ιδια επιτυχια θα κανανε αφου το 70% των συνθεσεων γραφονταν απο τον rudolf.απλα ο roth στα 70ες γαμουσε κι εδερνε.μπορουσε να παιξει το ιδιο καλα neoclassical στυλ(που αυτος και ο blackmore ουσιαστικα φερανε στην ηλ.κιθαρα kai hendrix/blues στυλ…

ασχετο αλλα η λατρεια ο μιχαλακης ο schenker ποτε θα ξαναρθει στη σαλονικα ξερει κανεις :?:

Πως τα καταφέρνουν οι Scorpions και προκαλούν τέτοιες συζητήσεις κάθε φορά!!
Εγώ θα αλλάξω τελείως την κουβέντα και θα πάω στον παραγωγό, όπου πιστεύω πως έκαναν πολύ καλή επιλογή. Ο D. Child ξέρει να φτιάχνει “εμπορικούς” (αλλά με την καλή έννοια) δίσκους που αγγίζουν το κοινό αλλά είναι ταυτόχρονα και αντιπροσωπευτικοί του συγκροτήματος. Γενικά οι παραγωγές του ήταν πάντα απίστευτες, και παραμένουν και μέχρι σήμερα τέτοιες. Τσεκάρετε για παράδειγμα το νέο Meat Loaf. Μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ παραγωγή.
Από την άλλη ο Dierks για παράδειγμα, έχω την εντύπωση πως δε θα έδινε κάτι το καινούργιο στον ήχο. Νομίζω πως το γεγονός ότι πλέον δε δουλεύει και τόσο συχνά, έχει συντελέσει στο να είναι οι ιδέες του κάπως απαρχαιωμένες. (όπως φάνηκε στο “Bad For Good”-καλά κομματάκια αλλά από ήχο…έτσι κι έτσι.)
Άντε να ακούσουμε τίποτα…

Πλάκα έχετε!!!
Το neoclassical στυλ, που έχει επηρεαστεί πράγματι από Blackmore (κυρίως), Roth (λιγότερο), τους Queen κ.ά. είναι ένα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ κομμάτι των '80s!!!
Έχετε ιδέα από αυτή τη δεκαετία ή είστε τόσο κολλημένοι στα “ένδοξα” '70s;
Τα '80s είναι η δεκαετία που μεγαλούργησαν τα παρακάτω:
(κάνω μια γρήγορη κατηγοριοποίηση…)

1. Ν.W.O.B.H.M.
  2. Heavy Metal (classic way)
  3. Hard Rock (Glam / Sleaze way)
  4. U.S. Power
  5. Teutonic Power
  6. Speed Metal
  7. Thrash Metal
  8. Death Metal
  9. Progressive Metal
  10. Doom Metal
  11. Epic Metal
  12. Crossover
  13. Neoclassical

Στις πρώτες 12 κατηγορίες, δυστυχώς για κάποιους, ο Roth έπαιξε ένα μικρό ρόλο σαν επιρροή, συγκριτικά με άλλους…

Οι Judas Priest, Motorhead, AC / DC, K.I.S.S., Queen, Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, U.F.O., Μisfits, Aerosmith, Van Halen, Thin Lizzy, Scorpions (σαν σύνολο, όπως έχω προαναφέρει) και πολλοί άλλοι έδωσαν την κληρονομιά στην επόμενη δεκαετία…

Έχουν παρεξηγήσει κάποιοι τα πράγματα. Νομίζουν ότι δεν μας αρέσει ο Roth ή ότι δεν κατανοούμε την συμβολή του. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Πολύ μεγάλος ο Roth, αλλά δεν επηρέασε τόσο όσο νομίζουν μερικοί. Και το παράδειγμα με το neoclassical που έχει αναφερθεί 2 φορές μέχρι τώρα, αν θυμάμαι καλά, δείχνει τη διαφορά νοοτροπίας…
Για τους οπαδούς του Metal και Hard Rock των '80s, η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ κατηγορία από τις παραπάνω είναι το neoclassical!!!
Μόνο μουσικοί μπορούν να βρούν ενδιαφέρον σε αυτό το είδος…
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιοι θεωρούν αντιπροσωπευτικό το neoclassical για τα '80s… Μόνο μουσικοί ή άτομα που ψάχνουν επηρροές από τους αγαπημένους τους κιθαρίστες…

Εμενα πιο πολυ μ’ αρεσει ο Roth, αλλα και τα τραγουδια με τον Jabs μου αρεσουν επισης. Ο Roth ειναι πολυ καλος στα γρηγορα κομματια αλλα πιστευω οτι δεν θα επαιζε τις μπαλαντες τοσο καλα οσο ο Jabs (γνωμη μου παντα).

Πλάκα έχετε!!!
Το neoclassical στυλ, που έχει επηρεαστεί πράγματι από Blackmore (κυρίως), Roth (λιγότερο), τους Queen κ.ά. είναι ένα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ κομμάτι των '80s!!!
Έχετε ιδέα από αυτή τη δεκαετία ή είστε τόσο κολλημένοι στα “ένδοξα” '70s;
Τα '80s είναι η δεκαετία που μεγαλούργησαν τα παρακάτω:
(κάνω μια γρήγορη κατηγοριοποίηση…)

1. Ν.W.O.B.H.M.
  2. Heavy Metal (classic way)
  3. Hard Rock (Glam / Sleaze way)
  4. U.S. Power
  5. Teutonic Power
  6. Speed Metal
  7. Thrash Metal
  8. Death Metal
  9. Progressive Metal
  10. Doom Metal
  11. Epic Metal
  12. Crossover
  13. Neoclassical

Στις πρώτες 12 κατηγορίες, δυστυχώς για κάποιους, ο Roth έπαιξε ένα μικρό ρόλο σαν επιρροή, συγκριτικά με άλλους…

Οι Judas Priest, Motorhead, AC / DC, K.I.S.S., Queen, Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, U.F.O., Μisfits, Aerosmith, Van Halen, Thin Lizzy, Scorpions (σαν σύνολο, όπως έχω προαναφέρει) και πολλοί άλλοι έδωσαν την κληρονομιά στην επόμενη δεκαετία…

Έχουν παρεξηγήσει κάποιοι τα πράγματα. Νομίζουν ότι δεν μας αρέσει ο Roth ή ότι δεν κατανοούμε την συμβολή του. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Πολύ μεγάλος ο Roth, αλλά δεν επηρέασε τόσο όσο νομίζουν μερικοί. Και το παράδειγμα με το neoclassical που έχει αναφερθεί 2 φορές μέχρι τώρα, αν θυμάμαι καλά, δείχνει τη διαφορά νοοτροπίας…
Για τους οπαδούς του Metal και Hard Rock των '80s, η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ κατηγορία από τις παραπάνω είναι το neoclassical!!!
Μόνο μουσικοί μπορούν να βρούν ενδιαφέρον σε αυτό το είδος…
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιοι θεωρούν αντιπροσωπευτικό το neoclassical για τα '80s… Μόνο μουσικοί ή άτομα που ψάχνουν επηρροές από τους αγαπημένους τους κιθαρίστες…[/quote]

βρε φιλαρακι τι να σου πω.το 70% τις εκατο των κιθαριστων σε ολα αυτα τα ειδη που ανεφερες στα 80ες εχουν στο παιξιμο τους κλασσικες επιροες με arpeggios,sweep picking…o roth kai o blackmore δεν εφεραν αυτες τις επειροες :?:
to neoclassical δεν ειναι μονο ειδος μουσικης.ειναι και τροπος παιξιματος με κλασσικες επειροες.μεχρι τοτε υπηρχε μονο το blues παιξιμο με μεγαλυτερους τους hendrix,beck,clapton,page.o roth kai o blackmore φερανε τις κλασσικες επειροες που επειρεασαν εναν τεραστειο αριθμο κιθαριστων στα 80ες και 90ες απο heavy metal μεχρι power kai speed.

τα πες ολα φιλε… :wink: =D> =D>

Καλά φιλαράκι … θα 'θελες… :wink:

αυτα τα επειχηρηματα ειναι κ τα καλυτερα!

αυτα τα επειχηρηματα ειναι κ τα καλυτερα![/quote]

Καλά συγγνώμη… ήμουν πολύ κακός! :roll:
Θα επανορθώσω:
O Blackmore είναι θεός! :lol:
Και ο Roth είναι θεός!! :lol: :lol:
Τα blues είναι θεεικά!!! :lol: :lol: :lol:
Τα '70s όλα είναι ΘΕΕΙΚΑ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Κάτω τα άτεχνα '80s! :twisted:
Κάτω η κουλαμάρα που τα χαρακτηρίζει!! :twisted: :twisted:

… σοβαρά τώρα, έχει καταντήσει κουραστικό… και είμαστε και off topic!

Αν θεωρείτε ΤΟΣΟ σημαντική τη συμβολή του Roth και του Blackmore, O.K., αλλά υπάρχουν και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ με πολύ διαφορετικά στυλ (έχω αναφέρει αρκετούς σε προηγούμενο post) που συνέβαλαν εξίσου!

αυτα τα επειχηρηματα ειναι κ τα καλυτερα![/quote]

Καλά συγγνώμη… ήμουν πολύ κακός! :roll:
Θα επανορθώσω:
O Blackmore είναι θεός! :lol:
Και ο Roth είναι θεός!! :lol: :lol:
Τα blues είναι θεεικά!!! :lol: :lol: :lol:
Τα '70s όλα είναι ΘΕΕΙΚΑ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Κάτω τα άτεχνα '80s! :twisted:
Κάτω η κουλαμάρα που τα χαρακτηρίζει!! :twisted: :twisted:

… σοβαρά τώρα, έχει καταντήσει κουραστικό… και είμαστε και off topic!

Αν θεωρείτε ΤΟΣΟ σημαντική τη συμβολή του Roth και του Blackmore, O.K., αλλά υπάρχουν και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ με πολύ διαφορετικά στυλ (έχω αναφέρει αρκετούς σε προηγούμενο post) που συνέβαλαν εξίσου![/quote]

χαλαρωσε ρε αρχηγε συζητηση κανουμε μη το παιρνεις προσωπικα. :lol:

Μην ανησυχείς, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που το έπαιρνα προσωπικά… :lol: :lol:

An kai eimai antithetos ws pros tin epithesh ston Jabs parolayta o Roth ephrease para poly kai fainomenika asxeta mousikous me to styl tou. O Mr. Van Halen goustare anelehtws to “Speedy’s coming” pou ta spaei! Epishs megalos thaymastis tou Roth einai o Alex Scholnick!Kai polloi alloi fysika.
Atomika o Roth einai anwterous tou Jabs, teleia kai payla.
Alla opoios xaraktirizei koulo ton jabs tote na akousei merika leads kai solos se diafora tragoudia tis epoxhs tou. Px. ta arpeggios sto “I’m leaving you” posoi apo esas boreite na feretai sto myalo sas?? To solo sto Blackout. To solo sto “No pain, no gain”. To enarkthrio lead sto “No one like you” einai " '80s hard rock climax" etsi tha borousa na to xaraktirisw. Ayta.

A ksexasa na sxoliasw ka ita peri paragwgou apo Cozy. Symfwnw apolyta, o Child einai emborikos kai taytoxrona ousiastikos, o Dierks nomizw oti pleon einai aparxaiwmenos kai paragwgh sta new tracks tou"Bad for good" mou fanike poly rhxh…