Συμφωνώ 100%. Το κουράσαμε. Ακούστηκαν οι ενστάσεις, ο cozy απάντησε πολλές φορές και εμπεριστατωμένα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πουμε κάτι άλλο επι του θέματος. Το πόσο “σοβαρό” ή όχι είναι το ροκιν και οι κριτικές του είναι στο μάτι του καθενός : άλλοι μας εμπιστεύονται, άλλοι όχι. Κατανοητές και οι δύο στάσεις.
Ένα πράγμα να πω και το αφήνουμε (αν συμφωνήσει και ο rudolf ) : το ροκιν δεν έχει κανένα λόγο να “θάψει” κάποιον από εμπάθεια ή κόλλημα. Όσοι διαβάζετε το φόρουμ μας θα έχετε διαβάσει κατά καιρούς ότι το ρόκιν “μισεί” τους scorpions, τους him, τους europe, τους guns n roses, τους nirvana, τους pearl jam και δεν ξέρω και εγώ ποιούς άλλους. Αν είναι να έχουμε ένα μουσικό rock site και να μισούμε σχεδόν όποιον παίζει rock, δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το νόημα ! Παιδιά χαλαρώστε ! Δεν υπάρχει καμία “μασονία” που σκοπό έχει να “καταστρέψει” συγκροτήματα στην συνείδηση του κόσμου. Πρώτον : γιατί δεν έχει νόημα και δεύτερον : γιατί δεν έχουμε κανένα κέρδος από αυτό, όπως και να το δεις ! Ίσα ίσα που “εμπορικά” θα ήταν καλύτερο για το σάιτ μας να αποθεώνουμε μόνιμα όλα τα μεγάλα ονόματα. Όλοι θα μας αγαπούσαν και θα έμπαιναν γιατί θα τους χαιδεύαμε τα αυτιά. Έτσι όμως δεν κάνεις κριτική και δεν εκφράζεις κρίση. Φτιάχνεις fan club.
Συμφωνώ 100%. Το κουράσαμε. Ακούστηκαν οι ενστάσεις, ο cozy απάντησε πολλές φορές και εμπεριστατωμένα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πουμε κάτι άλλο επι του θέματος. Το πόσο “σοβαρό” ή όχι είναι το ροκιν και οι κριτικές του είναι στο μάτι του καθενός : άλλοι μας εμπιστεύονται, άλλοι όχι. Κατανοητές και οι δύο στάσεις.
Ένα πράγμα να πω και το αφήνουμε (αν συμφωνήσει και ο rudolf ) : το ροκιν δεν έχει κανένα λόγο να “θάψει” κάποιον από εμπάθεια ή κόλλημα. Όσοι διαβάζετε το φόρουμ μας θα έχετε διαβάσει κατά καιρούς ότι το ρόκιν “μισεί” τους scorpions, τους him, τους europe, τους guns n roses, τους nirvana, τους pearl jam και δεν ξέρω και εγώ ποιούς άλλους. Αν είναι να έχουμε ένα μουσικό rock site και να μισούμε σχεδόν όποιον παίζει rock, δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το νόημα ! Παιδιά χαλαρώστε ! Δεν υπάρχει καμία “μασονία” που σκοπό έχει να “καταστρέψει” συγκροτήματα στην συνείδηση του κόσμου. Πρώτον : γιατί δεν έχει νόημα και δεύτερον : γιατί δεν έχουμε κανένα κέρδος από αυτό, όπως και να το δεις ! Ίσα ίσα που “εμπορικά” θα ήταν καλύτερο για το σάιτ μας να αποθεώνουμε μόνιμα όλα τα μεγάλα ονόματα. Όλοι θα μας αγαπούσαν και θα έμπαιναν γιατί θα τους χαιδεύαμε τα αυτιά. Έτσι όμως δεν κάνεις κριτική και δεν εκφράζεις κρίση. Φτιάχνεις fan club.
Ειλικρινά ελπίζω να τελειώσαμε.[/quote]
Well συμφωνώ διαφορετικοί άνθρωποι διαφορετικές απόψεις προσωπικά εξέφρασα την όποια δυσσαρεσκεια μου σε κάποια πράγματα που γράφτηκαν σχετικά με το θέμα γιατί έχω την αίσθηση πως είναι γενικό το κακό κ πως ότι κ αν κάνουν ακόμα κ αν είναι εξαιρετικό αγνοείται ή μειώνετε η αξία του. Και δν αναφέρομαι μόνο σε κάποιες απόψεις αυτές οι απόψεις προσωπικα γι μένα αποτέλεσαν την αφορμή για να εκφράσω με τη σειρά μου κάποιες απόψεις. έχω την εντύπωση ότι ακόμα και με ένα συνοικιακό συγκρότημα αν παίζανε οι Scorpions το συνοικιακό συγκρότημα θα εκθειαζόταν, ενώ ας πούμε τους Dee Purple δν τους κακοχαρακτηρίζει κανείς…ενώ πλέον οι live εμφανίσεις τους είναι άκρως απογοητευτικές & κάθε άλλο παρα τιμιτικές ειδικά για τον frontman τους ο οποίος σύμφωνα με λεγόμενα γνωστών μου 2 απο τους οποίους ειδικά έχουν τρέλλα μαζί τους μου λένε ότι αποτελέι απλά μια σκιά του παλιού καλού του εαυτού.
είναι άδικο να υπάρχει μια ταμπέλα του style " το group που γράφει μόνο ballads το ακούνε μόνο χαζογκόμενες τρεντιδες σκυλάδες & τυπάδες που θέλουν να χουφτώσουν καμια γκομενίτσα…και όμως ξέρουμε ότι δν είναι έτσι…ναι είναι κings of power ballads μαζι με led Zeppellin ήταν απο τα groups που ξεκινησαν να κάνουν τέτοιες συνθέσεις όμως ακτός αυτού ας μην ξεχνάμε οτι π.χ. το 1979 απο το " melody maker " το “lovedrive” είχε ψηφιστεί ως το καλύτερπ heavy metal album της χρονιάς.γίνεται χρυσό στην Αμερική ενώ το animal magnetism πλατινένιο κλπ κλπ.
αυτά είχα προσωπικά να πώ…
Και επειδή ήμουν το τιμώμενο πρόσωπο σε αυτό το topic, ας πω κι εγώ τις τελευταίες μου κουβέντες…
Αυτό το κείμενο το έγραψε ένας πραγματικά μεγάλος εχθρός των Scorpions ο οποίος σίγουρα θα εκθείαζε και το γκρουπ της γειτονιάς σε βάρος των Scorps: http://www.rocking.gr/article2283.php
Και τέλος: dark_lady, οι Deep Purple παίζουν (κατά γενική ομολογία) πάρα πολύ καλά στις συναυλίες τους και ο Gillan είναι μια χαρά-γενικά. Παρόλα αυτά, και παρότι αποτελούν το αγαπημένο μου γκρουπ, τα παρακάτω κείμενα νομίζω πως κάθε άλλο παρά οπαδικά είναι και αποδεικνύουν πως-αν μη τι άλλο-πως όταν βρίσκω κάτι αρνητικό το γράφω άσχετα με ποιους έχει να κάνει και τι πιστεύω/νιώθω γι’ αυτούς (αυτά για τα λεγόμενα σου πως στους dp δεν την λέει κανείς…) : http://www.rocking.gr/article2978.php http://www.rocking.gr/article2534.php
Giati agapite Cozy pairneis ta legomena mou os prosopiki epithesi?
Eine kati pou to exigisa apo tin arxi eine kati pou simvainei genika…etsi toulaxiston to adilamvanomai afto eklamvano…k bravo sou an opos les grafeis adikeimeniki kritiki eine iper sou dioti afto simmainei oti eise sostos epaggelmatias k sevese ton eafto sou k ton anagnosti Leo an popos les dioti eime kainouria opote dn boro na exo ksekathari eikona…(xoris kamia parrxigisi fisika etsi?)
loipon phge odws makria h balitsa,omws exw na pw 2-3 pragmatakia
1…les oti eipa ton cozy asxeto…se poio shmeio?Den 3erw poso xronwn einai k an eixe paei na tus dei live to 90&to 93…opote tu lew",isws den tus exeis akusei na paizun na noiseis thn diafora…"-einai kako kapoios logw hlikias h diaforwn logwn na mhn eixe paei na tus dei live tote…h mhpws einai asxetos opoios den htan ekei tote?To oti diafwnume gia thn musikh a3ia tu Rarebell,an k eipe oti ekane asteio,alla omws meta epemeine,den shmainei oti ton kanei asxeto,ute kapu to yponohsa k mallon k esy 8a prepei na diabazeis prosextika to ti lene oi alloi prin tus epite8eis…k twra erxomai se ayto
2.pros megalh mu ekplh3h eida oti eisai k esy apo tus ypey8hnus tu site…k meina afwnos,giati opws eixe pei o rudolf synh8ws yparxei kapou eidus kalwsorisma,to opoio bebaia den exei toso shmasia,oso to oti hsun o prwtos pu usiasthka mu epite8hke…k kapu dikaiwneis me ayth thn stash ayto pu eipe o rudolf peri ‘grammhs’.'klikas’ktl ktl k ayto einai kati pu den sas h kalytera se timaei giati to yfos tu cozy 8ewrw oti htan swsto,pera ths opoias diafwnias mas h ektimhseis mas se diafora 8emata pu aforun to group.To oti eisai sydakths ktl,ayto 8a eprepe na se kanei pio apostasiopoihmeno k alla polla pu den 8a eprepe na sta lew egw…alla kalo 8a htan na metriaseis ligo thn opoia eparsh su,me sxolia opws otan mu eipes oti paizei na exw 3anampei sto forum ktl.Apo thn allh to oti diabazete ola ta topic ktl einai fysika poly kalo k kala kanete s’ayto!
3…ean ftasume omws na amfibalume k na syzhtame an htan sold out ston Lykabhtto…eeeee tote den exei nohma na ginetai opoia syzhthsh…ti na leme…egine sold out se 15 meres xwris na prolabei kan h didi na to diafhmisei k otan mphkan kapoia diafhmisthka ta opoia eixan proplhrw8ei kairo prin,den yphrxan kan eisithria,pera tu oti eixe xiliades ap’e3w me thn elpida na brun kapoio eisithrio ktl ktl oso me to “ΣΤ. Κανείς μας δεν έχει prob με τους scorps. Το μόνο που είπαμε είναι ότι οι scorps είχαν καλύτερη διαφήμιση από την ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ διαφήμιση των sabbath. Προσωπικά άκουσα διαφημίσεις μέχρι και στον sport fm. Οι scorps καλά κάνουν και γεμίζουν στάδια, κανένα μας δεν ενοχλούν”
symfwnw apolyta,alla otan akuw oti diadw8hke h synaylia twn Sabbath apo stoma se stoma…eeeee,na mhn pw kati?
Καμία παρεξήγηση, ειλικρινά . Ως “προσωπική επίθεση” (με την πιο light έννοια) πήρα το ότι θα εκθείαζα όποιο συγκρότημα έπαιζε μαζί με τους Scorps, περισσότερο από αυτούς. Αυτό δεν ισχύει, πραγματικά. Βέβαια και πάλι εσύ μπορεί να αναφερόσουν γενικότερα και όχι σε μένα. Πάντως όπως και να 'χει, με εμένα δεν ισχύει 8) !
Για τους dp σαφώς και δεν όφειλες να γνωρίζεις τι έχουμε γράψει, απλά ήθελα να σου δείξω ότι δεν ισχύει αυτό που έγραψες, ότι δλδ οι dp είναι στο απυρόβλητο!! Είναι και μάλιστα και από τους ίδιους τους οπαδούς τους!
Φίλε S.S.S.:
Για τον Rarebell το εξήγησα. Τον έκρινα καθαρά ως μονάδα και όχι ως μέρος του συνόλου. Συμφωνώ ότι έδενε απόλυτα με τους υπόλοιπους, επιμένω όμως πως σαν drummer (άσχετα επαναλαμβάνω με το αν ήταν καλός συνθέτης, ιστορικό πρόσωπο, ή με το ότι ταίριαζε την μπάντα!) δεν είναι σπουδαίος.
Επίσης, καλωσόρισμα υπάρχει όταν ο νέος επισκέπτης έχει την ανάλογη διάθεση. Εσύ όταν ήρθες καλωσόρισες; Συστήθηκες; Όχι! Αντιθέτως νομίζω πως μπήκες με κάπως επιθετική διάθεση. Δε σε κατηγορώ για αυτό, όμως είναι άτοπο να ζητάς καλωσόρισμα με τον τρόπο που ξεκίνησες να πρωτογράφεις.
Και δε νομίζω επίσης ο Montecristo να έδειξε κάποια έπαρση.
Τέλος…δε μπορώ να καταλάβω που είδες την αμφισβήτηση πως ο Λυκαβηττός δεν ήταν sold-out. Το έχετε γράψει 3 φορές, είπαμε πως συμφωνούμε (επίσης παραπάνω από μία φορές) και εσύ συνεχίζεις… :?:
Α. Παρεξήγησα (και ο cozy απ’ότι κατάλαβες) το ύφος του ποστ σου. Λάθος μου.
Β. Με λυπεί το γεγονός ότι θεωρείς το ύφος μου επηρμένο. Συνέχισε να μας/με διαβάζεις και ελπίζω να αλλάξεις γνώμη. Το έλλειμα καλωσορίσματος οφείλεται στο γεγονός ότι θεώρησα ότι με το πρώτο σου ποστ επιτέθηκες, γι’αυτό και έκανα το σχόλιο για το φόρουμ, το οποίο σχόλιο στηρίζεται στα κείμενα που έχει γράψει ο Κωστής εδώ και τόσο καιρό στο σάιτ, τα οποία θα γνώριζες αν μας διάβαζες από παλαιότερα. Δεν το έκανες, δεν χάθηκε ο κόσμος.
Γ. Κανείς δεν αμφισβήτησε το sold out στον Λυκ. Τουλάχιστον όχι εγώ.
Δ.Προσωπικά δεν έιπα ποτέ ότι οι sabbath διαδώθηκαν “από στόμα σε στόμα”.
Κρίμα για την παρεξήγηση. Ειλικρινά λυπάμαι. Ελπίζω στο μέλλον να έχουμε περισσότερο παραγωγικές συζητήσεις, χωρίς τόσες εντάσεις.
Από την συζήτηση παρακαλώ κρατήστε το σχόλιό μου για την μη-ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου ενναντίον κάποιου συγκροτήματος. Το ξαναγράφω γιατί είναι ένα θέμα που επανέρχεται περιοδικά.
ΥΓ1 : Αν μπορείτε, αποφεύγετε τα greeklish
ΥΓ2 : Μπορείτε όποτε θέλετε να σχολιάζετε τα κείμενά μας στην κατάλληλη κατηγορία. Δυστυχώς εδώ σε κάποιο σημείο φύγαμε πολύ οφ-τοπικ.
ΥΓ3 : Έστω και καθυστερημένα… Καλωσορίσατε !
και φυσικά αυτός ο έντονος διάλογος ξεκίνησε από την κριτική για τη συναυλία…κι αυτό είναι άλλωστε το θέμα,χωρίς να θέλω να δώσω συνέχεια,ότι στο forum μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε με όποιο ύφος θέλετε,σε αντίθεση με τις κριτικές…
ειπώθηκα διάφορα απαράδεκτα (πχ “είχε 7000,έτσι είχε γράψει το hammer”) αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα (ξανα)θίξουμε…
η κριτική του hammer για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό είναι αρκετά εύστοχη,πιστεύω,αν και φαίνεται η εμπάθεια προς τους whitesnake,αν και δεν έκανε τίποτα ο coverdale με την εμφάνισή του για να αποτρέψει τέτοια σχόλια
περασαν δυο μηνες!!!
πλεον μπορω να μιλησω ανετα για τον αφωνο κ αταλαντο κολητο μου!
περα ομως απο την αντιπαθεια μου στο προσωπο του(φωνη δλδ) χτεσ ειδα την ορχηστρα(την παλια ενοειτε) κ ο βλαμενος τραγουδαει φοβερα!
αλλα παλει ολα τα λεφτα ηταν ο Blackmore…