Τί έχει το Καραϊσκάκη δηλαδή; Μια χαρά γήπεδο είναι… :roll: Κι αφού γουστάρεις πολύ τους Whitesnake,αξίζει να κάνεις μια θυσία… Η μουσική είναι πάνω απ’ όλα…
Επίσης, μπορείς να κλείσεις για Γιάννενα (και να τους δεις μόνους τους) ή για Θεσσαλονίκη. Θα κάνεις και το ταξιδάκι σου… :D[/quote]
Τί έχει το Καραϊσκάκη δηλαδή; Μια χαρά γήπεδο είναι… :roll: Κι αφού γουστάρεις πολύ τους Whitesnake,αξίζει να κάνεις μια θυσία… Η μουσική είναι πάνω απ’ όλα…
Επίσης, μπορείς να κλείσεις για Γιάννενα (και να τους δεις μόνους τους) ή για Θεσσαλονίκη. Θα κάνεις και το ταξιδάκι σου… :D[/quote]
Το καραισκακη ειναι το γηπεδο του ολυμπ***ου :P[/quote]
Έλα να προσκυνήσεις τριπλά
Θρύλο
Scorpions
Whitesnake
Την σειρά βάλτην μόνος σου
Επίσης, μπορείς να κλείσεις για Γιάννενα (και να τους δεις μόνους τους) ή για Θεσσαλονίκη. Θα κάνεις και το ταξιδάκι σου… :D[/quote] :lol: :lol: :lol:
Parepimptwntos oi Whitesnake tha exoun PLHRES SHOW!!!
Το καραισκακη ειναι το γηπεδο του ολυμπ***ου :P[/quote]
Έλα να προσκυνήσεις τριπλά
Θρύλο
Scorpions
Whitesnake
Την σειρά βάλτην μόνος σου
[size=1]Πλάκα κάνω μην παραξηγηθείς[/size][/quote]
Ρε παίδες μην κολάτε…
1ον σαν γήπεδο δεν λέει και πολά ένα απλό και τυπικό γήπεδο Ευρωπαικών προδιαγραφών
2ον μιλαμε για συναβλεία οπότε ξεχνάμε τα γηπεδικά
3ον αν δεν μπορείτε να τα ξεχάσετε μπορείτε κάλιστα μόλισ μπείτε να ρίξετε και μια (και περισσότερες) ροχάλες κάτω έτσι για να ξεθυμάνετε (έγω πάντος θα το κάνω… :lol: :lol: :lol: )
Ουτέ και η αλήθεια… σοβαρά έχω πάει 2 φορές σαν γήπεδο είναι απλά ΟΚ δεν έχει το κάτι που θα σε κάνει να πεις ααααα είναι ωραίο… (όπως και κανένα γήπεδο στην Ελλάδα εκτώς του Ο.Α.Κ.Α. δεν έχει κάτι το ωραίο…)
Στο θέμα μας τώρα ξέρει κανείς αν με κάρτα μέλους του ολυμπιακού έχεις ποιο φτηνά εισητήρια… νομίζω ότι είχε γίνει πέρσι… :?: :?: :?:
Λοιπόν δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα και δεν ξέρω αν είναι χαβαλές.
Αλλά αν πραγματικά κάποιος δεν πάει στο γήπεδο επειδή είναι του ΟΣΦΠ τότε συγγνώμη,αλλά είναι κομπλεξικός.
Επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρω αν το λέτε με περιπαιχτική διάθεση.
Τώρα για το γήπεδο:
Όταν πας λες εύκολα ότι είναι ωραίο γήπεδο,αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά στις μεγάλες(ποδοσφαιρικά) ευρωπαϊκές χώρες.
@coralina:Δεν ξέρω σε ποιές των Scorpions έχεις πάει,αλλά εγώ που έχω πάει Λυκαβηττό και Καραϊσκάκη μπορώ να πω ότι οι δύο συναυλίες δεν συγκρινόντουσαν.Αξίζε να πας σε ένα γεμάτο γήπεδο για να τους δεις.
Coming home
Bad boys running wild
Love ?em or leave ?em
The Zoo
Make it real
Deep and dark
Coast to coast
Always somewhere
Wind of change
Don?t believe her
Lovedrive
Tease me please me
Kottak Attack
Another piece of meat
Blackout
Big city nights
Still Loving You
No One Like You
Rock You Like a Hurricane
When the Smoke is Going Down
τελικά η έκπληξη που περίμενα δεν έγινε στην αμερική…ίσα ίσα,έβγαλαν και το can’t get enough…
το τονίζω εδώ ότι έχει δοθεί wishlist και δεν θα είναι αυτό το set list το οποίο αναμένεται τουλάχιστον ανώτερο από το περσινό…
ναι,μέχρι στιγμής δεν τον παίζουν…να προσθέσω και το can’t get enough σε αυτό…
στο wishlish κυριαρχούν φυσικά τα 70’s
Coming Home
Bad Boys Running Wild
Love 'em or Leave 'em
The Zoo
Lovedrive
Deep & Dark
Coast to Coast
Always Somewhere
Wind of Change
Don’t Believe Her
Tease Me Please Me
Kottak Attack (Drum Solo)
Blackout
Another Piece of Meat
Big City Nights
Encores:
Still Loving You
No One Like You
Rock You Like A Hurricane
Second Encores
Can’t Get Enough
When the Snoke is Going Down
Αν πουν αυτά τα 3 θα είμαι ευτυχισμένος!! (αν και το dynamite το είχα ακούσει και το 2001!)
Βασικά το όνειρό μου είναι να ξεκινήσουν με το “Coming Home” αλλά ολόκληρο…και το αργό κομμάτι δηλαδή! Πωπω τι θα έχει να γίνει στο χώσιμο…
αυτό το έκαναν σε όλη τη face the heat περιοδεία και το ξαναέκαναν φέτος…
ελπίζω να το κάνουν κι εδώ,έτσι φαίνεται…
θα γίνει χαμός…
Every morning when I wake up yawning
I’m still far away…
…Dream we’re going out on stage, it feels like
Coming home again
Dream we’re going out on stage, it feels like …