Scorpions live at 19/7/2006

Θα είναι και ο Sabbath Κωφίδης εκεί… :lol: :lol: :lol:

Kai wraio dwraki apo to Rocking! Nice!

Egw tous exw dei 6 fores apo to 90 (oles stin Athina) k tha tous dw k fetos k seis to skefteste gia 2i fora? :smiley: .Fetos i synaulia tha exei polles allages sto setlist,opoios exei dei ti paizoun auton ton kairo se alla meri oi Scorpions tha katalavei.Xwria oti eidika gia to Elliniko koino tha paiksoun kommatia pou den exoun ksanapaiksei allou

Για πες την setlist…

1.Coming Home
2. Bad Boys Running Wild
3. Love 'em or Leave 'em
4. The Zoo
5. Make It Real
6. Deep And Dark
7. Coast to Coast
8. Always Somewhere
9. Holiday
10. Wind of Change
11. Don’t Believe Her
12. Lovedrive
13.Tease Me, Please Me
14.Kottak Attack (Drum Solo)
15.Blackout
16.Another Piece of Meat
17.Dynamite

Encore
18.Big City Nights
19.Still Loving You
20. Rock You Like a Hurricane
21. Can’t Get Enough

Auta sti Gallia,edw tha poun k alla

Δεν θυμάμαι ούτε ΕΝΑ από αυτά, να μην το έχουν παίξει ήδη στην Ελλάδα… και ίσως από 2 φορές το καθένα, τουλάχιστον…!

Stin Ellada (kai diwrthwse me an eimai lathos san palios) den exoun paixei ta:Always Somewhere, Can’t get enough, Dynamite, Another piece of meat, Lovedrive kai to Coming Home pou se aytin tin periodeia to paizoun OLOKLIRO. To Don’t believe her nomizw oti to eixane paixei to 90… Not sure
Ti na leme twra,2wrh GEMATH synaylia oxi hmimetra.

Θα πάτε στη συνέντευξη τύπου την Παρασκευή στο Caravel;

Ρε παιδιά ποιά ετιαρία διοργανώνει την συναυλία. Έφαγα τον κόσμο και πουθενά να τη βρώ. Όπως επίσης στην διαφήμηση του rock hard πουθενά η επωνυμία της εταιρίας. Εισιτήρια έχουν βγεί? Και πόσο?

Τους είδα και στην περιοδεία του Acoustica και πέρσυ. Πραγματικά απογοητεύτηκα. Ειδικά πέρσυ. Σ΄φαξανε κάποια κομμάτια τους. Ο Schenker δεν θυμάμαι σε ποιά μπαλάντα αλλά κάθε μέτρο είχε και από μια τζούφια ενώ ο Jabs μου φάνηκε βρώμικος παίχτης. Γράφει ωραία σόλο όμως.
Οι Whitesnake θα τους σβήσουν!!!
Οι MSG σπέιραν πρόπερσυ.

Η aenima, η ίδια εταιρία που επιχείρησε να οργανώσει το x-fest, μακάρι αυτό να της βγεί…

For info: www.aenima.gr

Η aenima, η ίδια εταιρία που επιχείρησε να οργανώσει το x-fest, μακάρι αυτό να της βγεί…

For info: www.aenima.gr[/quote]

Όχι φίλε μου διοργανώνει μόνο της Θεσσαλονίκης και όχι της Αθήνας.

Σόρυ απλώς σαν να θυμάμαι μια μέρα στο www.aenima.gr να αναφέρει κάτι σχετικό για Καραισκάκη και Σκόρπιονς. Σορυ :-#

Στο Kαραϊσκάκη τη διοργανώνει η Cultural Action νομίζω

Βρήκα ένα link http://www.cultureguide.gr/events/print.jsp?id=69278&catA=7&lang=gr

στο οποίο αναφέρει ότι οι τιμές είναι ? 25,00 (αρένα) - 35,00 (κερκίδες) αυτές είναι πράγματο νορμαλ τιμές και πάω δαγκωτό.

Και πράγματι είναι η cultural action με σελίδα

http://www.cultural-action.com/

25 και 35; 8O Αυτές ήταν οι περσινές τιμές! 35 και 45 είναι! Κάπου έχεις κάνει λάθος

Έχεις δίκιο φίλε μου, από τη χαρά μου δεν είδα ακριβώς τις ημερομηνίες. Με μπέρδεψε το γεγονός ότι είναι πάνω κάτω η ίδια ημερομηνία που έγινε η περσυνή συναυλία.

Πάλι μια χαρά είναι οι τιμές!

2 λογοι που με αποτρεπουν να παω σε αυτη την συναυλια.

:arrow: Ειναι στο καραισκακη και δεν θελω να πατησω ποτε εκει μεσα :stuck_out_tongue:
:arrow: Εχω δει τους scorpions αλλες δυο φορες και δεν αξιζει να ξαναπαω

Το κακο ειναι οτι γουσταρω πολυ τους WhiteSnake και αναγκαστικα θα τους χασω

Τί έχει το Καραϊσκάκη δηλαδή; Μια χαρά γήπεδο είναι… :roll: Κι αφού γουστάρεις πολύ τους Whitesnake,αξίζει να κάνεις μια θυσία… Η μουσική είναι πάνω απ’ όλα… :wink:
Επίσης, μπορείς να κλείσεις για Γιάννενα (και να τους δεις μόνους τους) ή για Θεσσαλονίκη. Θα κάνεις και το ταξιδάκι σου… :wink: :smiley: