Scorpions live at 19/7/2006

Καμμενος ο ενας απο τους ΚΙSS καμμενος ο αλλος απο την πρεζα.

Και τωρα που ειπαμε Lordi με εχει κοψει μια λορδα αστα να πανε !!!

Αρνουμαι να αντιπαρατεθω στα αθλια επιχειρηματά σας.Το μονο που μπορώ να σας πω ειναι
οτι τους Floyd τους διδάσκονται οι φοιτητές στο Bercley.Aυτο απο μόνο του φτάνει και περισσεύει.Και στην τελικη οι Scorpions εχουν παιξει και τραγουδισει Floyd απειρες φορές.
Οσο για τα ναρκωτικα,αυτα πειτε τα στον Coverdale που οι φωτηνικες του χορδες βαρανε στο γάμο του καραγκιοζη.

Ναι αλλά το κάνουν με στύλ…

Κάτι που δεν έχουν σίγουρα στο πανεπιστήμιο του Bercley

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

ti leei o psarakas gia ton coverdale??? o karagkiozis mporei na pantreftike, alla emena den me kaleses ston gamo sou…ououououououst gidi…exeis na peis kai gia ton coverdale…kat arxas exeis kanei 2 post mono ki exeis kai apopsi!!! pou ton konomisame afton? 8O 8O :slight_smile:
o coverdale einai theos kai opos exo ksanapei etoimazomai na pao agglia na ton do kai tha ton akolouthiso se oli tin ellada, giati eimai voutigmeni stin kavla gia tin party tou…akous ekei, irtha spiti mou na ksekourasto kai na kano kai tin volta mou sto net kai tsououououp…erxetai o zalismenos psyxakias na me taraksei…sorry vre ilia mou, alla den epitrepo!!! oxi oti einai diko mou to site, alla exo vlepseis gia mas…katalavaineis!!! :smiley:

Στην καλιεργεια ινδικης καναβης η μαριχουανας ??? :lol:

Ο Coverdale δεν γυρναει περιοδειες για να παιξει αυτα που επαιζε στο 1960 , επειδη τα εφαγε στην πρεζα και εμεινε στον ασσο οπως λεει και η Δεσποινουλα.

Αρνεισαι , αρνεισαι αλλα τσουπ πεταγεσαι . :lol: :lol: :lol:

Έκανα λάθος. Πράγματι ήθελα να πώ “Dark Side of the Moon” και όχι “Division Bell” (όχι ότι μου κάνουν και μεγάλη διαφορά οι δύο δίσκοι αλλά για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους). Ζητώ συγγνώμη από τους fans του αξιαγάπητου συγκροτήματος για την ανακρίβειά μου. Και θα προτείνω συμφωνώντας με το φίλτατο Ηλία να μείνουμε στο θέμα που είναι το live των Scorpions με support τους Whitesnake. Έχω ξαναπεί πως οι μπάντες είναι σαν την κολοκυθόπιτα και δεν είχα σκοπό να κράξω απλά έτσι μου βγήκε. Και γιατί παρεξηγηθήκατε άλλωστε; Στο ίδιο topic το δικό μου “ίνδαλμα” (σε πολλά εισαγωγικά) αποκλήθηκε “μουγκός καψούρης”. Και εν πάσει περιπτώσει λάθος μου που ασχολήθηκα κιόλας. Καλή διασκέδαση όπου πάει ο καθένας.

Σημείωση: Διαψεύδω οιεσδήποτε φήμες για δήθεν πιέσεις από συναδέλφους και αρχισυνταξία για “politically correct statement” (Κωστή άσε κάτω το μαχαίρι!!! Εντάξει, το παραδέχομαι, οι Floyd είναι καλύτεροι απ’ όλους!!)

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη…

Το καλύτερο αφεντικό είναι το νεκρό…

Cozy οπαδέ των Floyd, σε περιμένουμε στη γωνία…

Εμείς οι σεμνοί και ταπεινοί απλοί χρήστες του forum…

To μόνο χρηστικό τραγούδι των Floyd είναι το Μoney…

Ενώ ο Θεός έχει γράψει “ραψωδίες” για το επόμενο πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μετά τα φράγκα…

Την καψούρα…

Εισαι ποιητης τελικα ρε ??? Απο δω περα τερμα το μαναβης θα εισαι ο ποιητης . Και η Χριστινα θα ειναι η μουσα .

Για αυτο πανε ξυρισου ρε ποιητη Φανφαρα.

Άσπρα γεράκια, μαύρα γεράκια…

Πω πω πω πω, πω πω πω πω

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το μαυρο ειναι ο Waters ??? xaxaxax xax xaxaxa xaxax

καλα ρε ειτσε μεγαλα κολοπαιδα!!! :twisted: :twisted: :twisted:

γινετε παλι μανουρα με floyd k δεν με φωναξατε… :cry: :cry: :cry:

:lol: :lol: :lol: =D>

Εγώ έχω δει τους Scorpions 3 φορές και ίσως φέτος τους ξαναδώ, βλέπετε είναι ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα ever, εδώ και 16 ασταμάτητα χρόνια.
Επίσης, ένα από τα αγαπημένα μου group είναι οι μέγιστοι και ιδιοφυείς Pink Floyd.
Παιδιά, μην τα μπερδεύουμε.
Αγαπημένο μου group οι Scorpions ΑΛΛΑ…!
Μουσικά και καλλιτεχνικά παιδιά δεν πιάνουν τους Floyd, όπως ΣΧΕΔΟΝ κανένας καλλιτέχνης της ροκ και ποπ. Διότι όταν το 1973 οι Pink Floyd έβγαλαν τον εμπορικότερο δίσκο όλων των εποχών και, κατά την γνώμη μου, έναν από τους 10 καλύτερους δίσκους της μουσικής βιομηχανίας ever, όταν λοιπόν έβγαζαν το Dark Side Of The Moon, έναν δίσκο με μουσική και παραγωγή 30 χρόνια μπροστά από την εποχή τους, οι Scorpions είχαν βγάλει έναν δίσκο (πολύ καλό μεν αλλά) - αντιγραφή (σχεδόν) Black Sabbath.
Επίσης, ήταν μεγάλη τιμή για τους Scorpions που συμμετείχαν σε μία από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες συναυλίες όλων των εποχών, το 1991 στο γκρεμισμένο (πια) τοίχος του Βερολίνου, στη συναυλία - όνειρο που αναβίωσε το μεγάλο έργο των Floyd “The Wall” ο μεγάλος Waters.
Εγώ τους Scorpions τους λατρεύω γιατί έμαθα το rock μέσα από αυτούς, και διότι για 30 χρόνια δίνουν τον εαυτό τους στο studio και στη σκηνή για εμάς τους οπαδούς τους, για να αναπολούμε, να θυμόμαστε, να πορωνόμαστε, να χτυπιόμαστε, να ερωτευόμαστε, να θυμώνουμε και να ονειρευόμαστε, τους λατρεύω εν γένει για τη μουσική τους.
Όχι όμως να θάβουμε και να βρίζουμε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών, ανεξαρτήτου μουσικής κατεύθυνσης. Και ο Waters, για μεγάλο διάστημα, ήταν ο ιθύνων νους τους.

Να’ στε καλά πορωμένοι και μη σκορπιοί.

Και εγώ γουστάρω τρελά Scorps αλλά μέχρι το 84. Τέλοσπάντων συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά η συναυλία το 1990 δεν ήταν τιμή τους: πρώτον δεν αναβίωνε το The Wall, μακάρι να γινόταν αυτό. Δεύτερον γιατί ήταν τιμή τους :?: - παίρνανε μέρος στην γιορτή των καπιταλιστών επειδή έπεσε ο κομμουνισμός. Γιατί να είναι τιμή τους :?: (και ειδικά για ένα συγκρότημα που έχει γράψει και το Crossfire)

Δεν θα ήθελα να αρχίσω να αναφέρομαι σε πολιτικές συζητήσεις, για το αν ο κομμουνισμός είναι πρωτιμότερος από τον καπιταλισμό, κλπ, αλλά σαν ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ (και μόνο) συναυλιακό γεγονός, το The Wall Live in Berlin είναι ένα εκπληκτικό οπτικο-ακουστικό θέαμα, που όμοιό του απολύτως σπάνια “συναντάμε”, το οποίο, προσωπική μου άποψη, τιμάει και με το παραπάνω (πάντα καλλιτεχνικά μιλώντας) ένα από τα μεγαλύτερα concept projects όλων των εποχών. Είναι τιμή για όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν σε αυτό το γεγονός, ακόμα και για τον Waters, του οποίου το The Wall, αν δεν υπήρχαν οι Pink Floyd, δεν θα είχε και μεγάλη σχέση με αυτό που είναι.

Καλά ως καλλιτεχνικό γεγονός δεν το αμφισβήτησε κανείς. Πλάκα πλάκα έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα events και των 80ς.
Αλλά εγώ με την μπάντα μου δεν πήγαμε κι ας μας καλέσανε στο Βερολίνο τότε. :lol:

Από το www.whitesnake.com:

Wed 7-19 Athens, Greece
Karaiskaki Arena
Fri 7-21 Thessaloniki, Greece
Kaftanzanglio Stadium

ποια τραγουδια θα παίξουν ξερουμε??? δηλαδή αν ξέρουμε από άλλες συναυλίες?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΦΤΑΝΤΖΟΓΛΙΟ …

ειναι το πιο ROCK γηπεδο στην Ελλαδα!!! :smiley: :smiley: :smiley: