Ψήφισα! Είδες; Πρόλαβα… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πιστεύω ότι τώρα, μετά και τη δική μου ψήφο, θα έρθουν… 8)
ρε παιδια σημερα πηρα το ticket κ λεει οτι οι πορτες ανοιγουνε 5:00…(θεσσαλονικη)
ξερει κανεις τι ωρα περιπου θα ξεκινησει γιατι δουλευουμε κιολας…
νομίζω κανονικά…οι πόρτες πάντα νωρίς ανοίγουν…
ανυπομονώ να ανέβω κι εγώ εκεί !!!
Θέλω να πιστεύω ότι και εγώ θα έχω το εισητήριο αύριο.
απίστευτο party χθες…απλά τέλειο…όποιος δεν ήρθε έχασε…
Ναι βρε rudolf αλλά από τη στιγμή που υπάρχει ήδη topic για το party, έχεις κάνει εκεί τα σχόλια σου, για ποιο λόγο να γίνουν κι εδώ που στο κάτω-κάτω μιλάμε για τη συναυλία; Οδηγούμεθα σε μπάχαλο 8)
- εάν ερχόσουν κι εσύ χτες (ήρθες??) θα έγραφες σε όλα τα topic για το party…
παιζει sold out?
φυσικά…αν και φέτος δεν έχει θερινό σινεμά εκεί,είναι πιθανόν να βάλουν πιο πίσω τη σκηνή…που σημαίνει πιο πολλά εισιτήρια από πέρσι
χωρίς να έχει καμία σημασία για εμάς…αυτά έπαιξαν στην ισπανία…
Coming home (no full)
Bad boys running wild
Love 'em or leave 'em
The zoo
Make it real
Deep and dark
Coast to coast
Holiday
Wind of change
Don’t belive her
Tease me please me
Kottat solo
Blackout
Another piece of me
Big city nights
Still loving you
Rock you like a hurricane
Can’t get enough
When the smoke is going down (no full)
πριν μια βδομάδα είμασταν στα 18.000 εισιτήρια…για να δούμε…
Μα καλά είναι δυνατόν; Κάθε ρεκόρ έχουν σπάσει σίγουρα οι μεγάλοι Scorpions! Για 3η ΣΥΝΕΧΗ χρονιά έρχονται, και θα έχουν 20.000+ κόσμου; Και άλλα συγκροτήματα, μεγάλα ή μικρά, δεν μπορούν να πιάσουν ούτε 10.000 και ας μην έχουν ξανάρθει ποτέ;
(Και) Αυτό είναι το μεγαλείο των Σκορπιών!
Πάντως εγώ τους είδα πέρυσι (τους έχω δει ήδη 3 φορές), και φέτος δεν θα πάω (ΕΚΤΟΣ… ΑΝ… ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ GUEST ΕΚΠΛΗΞΗ, Π.Χ. ROTH, M.SCHENCKER, οπότε και θα πάω τρέχοντας). Είναι βέβαια ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα (σε βάθος χρόνου μάλλον ΤΟ αγαπημένο μου), αλλά θα είμαι ήσυχος ότι 20.000+ κόσμου θα τους υποδεχτούν και θα γίνει πάλι ΚΟΛΑΣΗ! Το θέμα είναι ότι δεν θα έχει διαφοροποιήσεις το περυσινό setlist με το φετινό, και αν έχει, δεν θα είναι μάλλον προς το καλύτερο (πχ περισσότερα 70s).
Anyway, δυστηχώς για τους guests δεν το πολυβλέπω. Θα περιμένω όμως μέχρι τελ. στιγμή.
σε περίπτωση που έρθουν οι guest θα το δούμε πάνω στη σκηνή,εκείνη την ώρα…
κακώς δεν θα έρθεις αγαπητέ…και μόνο για το another piece of meat…
Παιδιά, ξέρει κανείς τι ώρα θα ξεκινήσει η συναυλία??
Η υποτιθέμενη ώρα έναρξης (21.00) είναι για τους Godiva ή Whitesnake??
Σωστή απορία…
Ακόμα:
Θα υπάρχει Μετρό μετά τη συναυλία ή ο καθείς με το τετράτροχο/δίτροχο του?
κατά τις 12 θα τελειώσει το party…
οι godiva θα παίξουν στις 8…από το πρωί όλοι αύριο εκεί!!!
πάρτε άδεια ρε!!!
Καλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα τους δω για 2η συνεχόμενη φορά!Βέβαια έχω 4-5 μάθημα αλλά ελπίζω να έιμαι εκεί μέχρι τις 6…
Ελπίζω και φέτος να ξεκινήσουν με το New generation…Θα είναι λίγο μονότονο αλλά μου αρέσει για πρώτο κομμάτι…
Ρε guys να ρωτήσω κάτι?Τα εισητήρια μου τα έφερε ο πατέρας μου από τη δουλειά του…Γιατί για κάθε άτομο έχω 2 χαρτιά?Το ένα είνα το κανονικό κόκκινο εισητήριο και το άλλο ένα άσπρο χαρτί…Εντωμεταξύ το ένα γράφει 35 euro ενώ το άλλο 36!Ξέρει κανείς?
exw skulovarethei na vlepw scorpions an kai panta einai kaloi, alla oi whitesnake de xanontai!
Κατα τις 12 θα τελειώσει;
Δηλαδή 8-9 Godiva, 9-10 Whitesnake kai 10-12 Scorpions;
Ήταν η τέταρτη φορά που έβλεπα τους Scorpions και η μακράν πιο αδιάφορη…Αν ήταν αυτή συναυλία για τα 35 χρόνια…
Τα ίδια και τα ίδια με πέρυσι και πρόπερσι. Από εκπλήξεις τίποτα…Άντε μόνο το “Can’t Get Enough” το οποίο το παίξαν κι αλλού και το “Lovedrive” το οποίο όμως ανήκει έτσι κι αλλιώς στις μεγάλες επιτυχίες. Από Roth περίοδο μόνο το “We’ll Burn…” (το οποίο το παίζουν συνεχώς από το 2001!)
Στους Whitesnake έδωσαν μία ώρα μόνο και έπαιξαν με την ψυχή στο στόμα. Πολύ καλοί ήταν αλλά πιο πολύ το είχα απολαύσει το '03 που ήταν μόνοι τους…
Snakes-Scorps: 1