Οντως για επετειακη δεν ειχε πολλες εκπληξεις, τουλαχιστον επαιξαν 3-4 τραγουδια που δεν ειχαν παιξει τις 2 προυγουμενες φορες και ειχαν παλι πολυ καλη αποδωση. Οι Whitesnake σκισανε!!!
Σωστός Κωστή…
Aπόψε στο Live με καταρρίψαν εχθρικά αντιεροπορικά…
Κακός ήχος…
waters 10, scorp 7, whitesnake 6… Τα αριστερά ηχία όταν θυμώντας παίζανε…
Επιλογή τραγουδιών Setlist
whitesnake 9+++++, scorps 7, (εξέλείπαν in trance, smoke is going dawn , no one like you κ.αλλα πολλά Uli)και να τα παίζαν το κοινό ήταν της μπαλάντας και των Hits…ουτε Burn the sky, δεν γνωρίζαν… ούτε το Κώστα το cost…
Πέρυσι ήταν καλύτεροι…ΑΥτά …
ΑΜεση σεμιναριακη υποστήριξη ,στο κοινό και τα κοριτσάκια ,που σέρνουν παρέες στα μπουζουκάκια, με τα μπαγλαμαδάκια…ασχέτως αν μοστράρουν ζώνη, με καρφιά.,piercing στη κοιλιά, tatoo στη πλάτη…Μοδα είναι όλα αυτά…, που τα πλασάρουν και τα περιοδικά, και οι βιτρίνες στη Κηφισιά…
Αυριο τα σπουδαία νέα…καληνυύκτα…
scorpions proti gora eida…d trellainomai kiolas…alla d enthousiastika …mi po varethika…
autoi pou skisane einai oi WHITESNAKE…
alla mono mia oraa :evil:
perimena k alla kommatia alla pou na prolavoune
kapoioi stis protes seires…asxetoi apo whitesnake…(perimenan tous scorpions)
k se kseneronan…oi coverdale einai apo tous kaliterous kallitexnes ever…
Oι Whitesnake πολύ καλοί. Περίμενα όμως τον Coverdale να τραγουδίσει το Soldier Of Fortune που κάνει στο encore. Οι Scorpions λίγα πράγματα. Μπορώ να πώ ότι μου άρεσε περισσότερο από άποψη setlist η περσυνή συναυλία που είδα στην ΝΕΤ. Πού είναι ρε το In Trance που έπαιξαν πέρσυ? Πού είναι το No One Like You που έγινε πανικός με καπνογόνα και δε συμμαζεύεται? Για τα 35 χρόνια περίμενα να παίζουν κανά Fly To The Rainbow ολόκληρο, όπως κάνουν τόσα άλλα συγκροτήματα που παίζουν ολόκληρα albums τώρα τελευαία. Απογοήτευση πλήρης.
PS. Τί κακό είναι αυτό με τις σκηνές ρε γαμώτο. 1.5 μέτρο ύψος η σκηνή. Σε ποιά χώρα στο κόσμο παίζουν σε 1.5 μέτρο σκηνή ρε γαμώτο. Του χρόνου όταν τους ξαναφέρουν ας τους βάλουν να παίξουν σε λάκο. Τί να το κάνω αν η σκηνή είναι 10 μέτρα? Για να βλέπω τα λαμπάκια να αναβοσβήνουν? Κάποια στιγμή με τις γιγαντοοθόνες (η τηλεόραση ενός φίλου μου είναι μεγαλύτερη από αυτές) ένιωσα σα να βλέπω DVD. Με τη διαφορά ότι το DVD έχει καλύτερη σκηνοθεσία και στο DVD αν δε μου αρέσει ένα κομμάτι το πηδάω και πάω στο επόμενο.
+1!!!
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Οι Whitesnake ήταν φοβεροί, αλλά ο ήχος την ώρα που έπαιζαν ήταν τόσο χάλια, που με δυσκολία τους άκουγες αν βρισκόσουν στη μέση της αρένας (περίπου στο ύψος των τεχνικών), όπως εγώ. Ευτυχώς αυτό διρθώθηκε όταν έπαιξαν οι Scorpions, αλλά πολλοί από μας ήρθαν και για τους Whitesnake και απογοητεύτηκαν. Ο άθλιος ήχος και η μικρή διάρκεια της εμφάνισής τους πιστεύω τους αδίκησε. Θα ‘θελα να ξανάρθουν μόνοι την επόμενη φορά και να τους δω σ’ ένα Λυκαβηττό για παράδειγμα…
Η σκηνή πράγματι ήταν υπερβολικά χαμηλή με αποτέλεσμα όσοι είναι στην αρένα να μη βλέπουν τίποτα, ακόμα και αυτοί που ήταν αρκετά μπροστά. Τα κεφάλια των μπροστινών σου ήταν πιο πάνω από τους μουσικούς. Εγώ το μόνο που έβλεπα όσο ήμουν αρένα ήταν το logo των W/S και αργότερα των Scorpions. Φρίκη.
Από τους Scorpions όλοι περιμέναμε να παίξουν περισσότερα απ’ τα παλιά κομμάτια τους. Μας έλειψε το In trance, No one like you κτλ αλλά έπαιξαν δύο ώρες γεμάτες με πολλή ενέργεια και δυνατά κομμάτια και είχαν πολύ καλή απόδοση. Στις μεγάλες τους επιτυχίες κυριολεκτικά σείστηκε το στάδιο! δεν πιστεύω να περιμένατε βέβαια να γίνει το ίδιο και με τα πιο καινούρια τους τραγούδια, άλλωστε σε ποια συναυλία γίνεται κάτι τέτοιο; Ωστόσο θεωρώ ότι έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση. Όπως και να’χει ήταν οι Scorpions και χάρηκα πολύ που τους είδα.
Στενοχωρήθηκα πολύ με τους w/s.
Οι Whitesnake ήταν το κάτι άλλο. Κρίμα που δεν μπορούσαν να παίξουν παραπάνω… Στους Scorpions σκυλοβαρέθηκα. Μία από τα ίδια. Όλα αναμενόμενα. Ένιωσα κι εγώ σαν να έβλεπα DVD στο σπίτι μου. Αυτές ήταν οι αλλαγές στο setlist που υποσχέθηκε o Rudolf;Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Αύριο πρώτα ο Θεός σκέφτομαι στη Θεσ/νίκη να δω τον Coverdale και μετά να την κάνω…
Οι Whitesnake μου άρεσαν αρκετά και το Playlist ήταν αρκετά καλό (αν και πετσοκομμένο…). Ο Coverdale είχε καλή απόδοση και το μεγαλύτερο πρόβλημα τους ήταν ο ήχος. Ήμουν στο αριστερό ηχείο (όπως βλέπαμε) και το ντραμ solo ακουγόταν σαν “ξεγάνωτος ντενεκές” - solo (παρόλα αυτά, μπροστά στο solo στους Toto, πάλι δεν έπιανε μία…).
Όσο για Scorpions, δεν είμαι μεγάλος fan (αν και fan των UFO), οπότε η άποψη μου δεν είναι η αντικειμενικότερη. Μερικά κομμάτια τους μου ακούγονται αδιάφορα και το ίδιο αδιάφορα μου ακούστηκαν χθες. Ωραία παρουσία στη σκηνή, αλλά χαλάει η εικόνα τους και από το playlist…
+1 με Rainbow (ειδικά για το “κοινό”)
παιδια συμφωνω απολύτως. Βασικα δεν ξέρω αν είχα πει κανεις και στους Scorpions αν γιορτάζουν τα 35 χρόνια τους γιατι δενξ είπαν τίποτα τέτοιο (και η μπάντα είναι 37 χρονών!!!) Ακόμα μόλις ο Klaus μας είπε ακούστε ένα καινούργιο και μετά θα πώ και παλιά τι εννοούσε?? Το LOVEDRIVE?? Οταν ο Ruddolf έλεγε σε συνέντευξη σο athinorama.gr οτι οι οπαδοί μας ζητάνε Speedys coming και catch your train αλλά θα παίξουμε και καινούργια (δλδ και αυτα + τα καινούργια) τι εννοούσε?? Για μένα οι SCORPIONS ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ (εκπληκτικό πραγματικά το κοινό-ο Coverdale θα μας είχα τρελάνει αν τον αφήνανε) ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ (ίδια σφήριγμα στο holiday-έσπασε πάλ μπύρα ο ντράμερ- για τριτη σερι φορα…)!! Εγώ είμαι οπαδός της εποχής Uli και δεν πίστευα οτι δεν θα έπαιζαν κάτι από τοτε (εκτος από το We’ll burn the sky- πολυ σημαντικη αναφορα σε μια γιορτη να λες ένα τραγούδι από 4 cd Που έχουν κανει με uli και είχαν τρελλες κομματαρες που όλοι ήθελαν να ακούσουν)
Χαλαρώστε λίγο…
Εγώ λόγω διαφόρων λόγων τους είδα πρώτη φορά χτες. Η μαγεία των Scorpions ήταν στο Always Somewhere, το Holiday, το Wind Of Changes, το Rock You Like A Hurricane ή το Still Loving You. Καλώς ή κακώς αυτά είναι τα τραγούδια που μαζεύουν όλον αυτό το κόσμο που είδαμε χτες.
Όλοι κάτι θέλαμε, εγώ λόγω και ειδικών συνθηκών πέρασα υπέροχα.
P.S. : Την επόμενη φορά να τους βάζουν να παίζουν στην ευθεία.Ασταδιάλα.
Θα συμφωνήσω με τον Outshined…
Πρώτη φορά τους έβλεπα και εγώ και άσχετα με το τι έκαναν άλλες χρονιές, η συναυλία(για to δύωρο Scorpions μιλάω) ήταν πραγματικα εξαιρετική. Ο Klaus κατάφερε να ξεσηκώσει το πλήθος και να δώσει μοναδική ατμόσφαιρα. Αυτά κατα την άποψη μου…
'Ηχος: Godiva 4/10
Whitesnake 7/10
Scorpions 8/10
συμφωνω οτι αυτά τα τραγουδια είναι η μαγεια το Scorpions. Αλλα σεβόμενοι και αυτούς που έχουν παει και τα προηγούμενα χρόνια μπορούσαν ας πούμε να μην παίξουν το Don’t beleive her, to Tease me, please me Big city nights και αλλά που δεν νομίζω οτι θα έλειπαν σε κανέναν!!! Στην θέση τους θα μπορούσαν να παίξουν τρια παλια τραγούδια και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Δεν ίπαμε να γίνει 70’ς η συναυλία αλλά οχι και αυτό το πράγμα… :x
Οι Scorpions με μία τυπικότατη εμφάνιση μου φάνηκαν φοβεροί μπροστά στην απογοήτευση πού έλαβα από τον Coverdale Ενώ όλη η άλλη μπάντα ήταν μιά χαρά (ιδιαίτερα ο Αldridge έσπειρε στα drums!) ο Coverdale για 2η φορά (μετά τον Λυκαβηττό) δεν στάθηκε στο ύψος των περιστασεων για μένα!
Τους Scorpions τους έβλεπα για 3η φορά, μπορει να μην τους ευχαριστήθηκα όσο την πρώτη, αλλά για μένα ήταν όλοι τους OK! Για το setlist συμφωνώ κι εγώ!
Υ.Γ. Λυπάμαι αν θα στενοχωρήσω κάποιους με αυτό πού είπα για τον Coverdale! Δεν το κάνω για να προκαλέσω όμως! Έτσι κι αλλιώς οι Whitesnake είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μου μπάντες (και ο Coverdale μία από τις πολύ αγαπημένες μου φωνές!) και γι’αυτό είμαι ακόμη πιο αυστηρός!
Tha exantlisw tin antikeimenikotita moy kai tha pw oti oi SCORPIONS itan apisteftoi… Eidika o Meine me anatrixiase… Foveros ixos, magia, sxedon teleio setlist (kai mono poy epaixan to we’ll burn the sky ftanei). Whitesnake itan ligo xeiroteroi logw adynamias Coverdale na vgalei ta xamila |ta oyrliaxta ta psiloevgaze) kai fysika tou poly metrioy ixoy toys… O xwros apisteftos (proskyniste oi mi gavroi) kai to koino xiles fores kalytero apo ton arxidokambo poy erxetai Malakasa… Eidame kai kanena soi gomenaki re paidi moy…
Oloi gnwrizete oti goystarw Whitesnake poly perissotero apo Scorpions alla apofasisa epiteloys na eimai antikeimenikos…
Ante kai Europe me support Bon Jovi na ta spasoyme
Sorry gia ta greekglish alla to internet cafe sti Naxo kaiei karvoyno…
Xristina s agapaw
Geia
Geia eipa
Όλοι μέλη!!!
Τους κάναμε και τους σκορπιούς μέλη του Ολυμπιακού πριν τη συναυλία… 8)
+coverdale
ego paidia imoun tin tetarti stin sinaulia alla na po tin alithia piga pio poli gia tous whitesnake…o coverdale theos gia mena…otan bgikan oi scorpions me epiase nista…eprepe na paiksoun ta kapsourotragouda gia na akouso na tragoudaei o kosmos pou to 70 tis ekato itan ginekes…sorry pou tha to po alla ayti ine i gnomi mou:oi scorpions ine ypertimimenoi.epidi paizo mousiki kai eho mia shetiki gnosi pano se ayta kata tin gnomi mou oi scorpions opos eine tora paiktika den mou lene kai pola…sorry an ethiksa kapoious me ayta pou leo alla ayti ine i gnomi mou…
kala les. Mporei na mhn piasane palia giati den mporei na ta paiksei o Mathias (edw pou ta leme pou na vgalei tous hxous tou Uli sto Drifting Sun, to ourliaxto sto Speedys coming, ta solo sto Catch your train kai alla polla-vevai mporousan na poun pio arga opws yellow raven ktl)
setlist?
giati ixa tin entiposi oti epeazan no one like you?