Scorpions live at 19/7/2006

Τρομεροί και οι Whitesnake και οi Scorpions. Δεν περίμενα να παίξει ο Coverdale από Purple αλλά και Burn ακούσαμε και Stormbringer!

Προσωπικά τα έβλεπα και τα 2 συγκροτήματα για πρώτη φορά και εντυπωσιάστηκα αρκετά.

Αν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και οι 2, ο ήχος ήταν λίγο μπουκομένος έως πολύ, ή ήταν δικιά μου φαντασία?

Οι Godiva τρόγωνταν με το ζόρι.

Στο τέλος γιατί περίμεναν οι περισσότεροι από την θύρα που μπήκαν, αφού ήταν άλλη μια ανοιχτή?

+coverdale[/quote]

Αυτό είναι σωστό!

Όποιος ήθελε να δει 6 κομμάτια από Taken By Force και ένα κοινό με το σαγόνι στο πάτωμα θα έπρεπε να έχει έρθει τον Δεκέμβριο στον Ούλι…!!! Μας κόλησε στον τοίχο ο παιχταράς. :lol:

Κάτι το οποίο δεν έγραψε κανείς… Ρε παιδιά με τους Godiva τι έγινε; Γιατί δεν ακούγονταν; Έχασαν τον εξοπλισμό τους στην πορεία η είναι το νέο genre ονόματι whisper metal; Ειλικρινά πολλές φορές δεν άκουγα τι έπαιζαν επειδή ο κόσμος γύρω μου μιλούσε!

Με αφορμη το συγκεκριμενο live αλλα και γενικοτερα…

Προτεινω στις διοργανωτριες εταιριες στην τιμη του εισιτηριου να συμπεριλαμβανουν και την παροχη ξυλοποδαρων, ωστε να μπορουμε να βλεπουμε και τι διαδραματιζεται στην σκηνη…(ακους εκει 1 μετρο υψος σκηνης!!!)

Δε βλεπουμε που δεν βλεπουμε…τι την θελουν τη σκηνη…στο επιπεδο του εδαφους να παιζουν οι μπαντες…να τους ερθει και πιο οικονομικα η διοργανωση…

Κατα τ’αλλα…στους whitesnake περασα πολυ ωραια…και αν ειχε καλυτερο ηχο ακομη καλυτερα…ο coverdale ειναι μορφη αλλα ξενερωσα με την αδιαφορια που επεδειξε η πλειοψηφια του κοινου…(οι κλασικοι νεοελληνες τρεντιδες που ακουνε τα “παντα”

Στους σκορπιονς στην αρχη εφαγα τεραστιο ξενερωμα απο τον κακιστο ηχο…ηταν απαραδεκτος…ευτυχωε απο τα μεσα και μετα διορθωθηκε καπως και το ψιλοδιασκεδασα ειδικοτερα προς το τελος…αλλα σε γενικες γραμμες δεν μου εδειξαν και τπτ συνταρακτικο…ασε που το setlist τους ηταν μετριοτατο…

Την ψηφο μου στους SNAKE παρακαλω…

Συναυλία Θεσσαλονίκης: Οι Whitesnake έπαιξαν επιπλέον το Bad boys (γιατί όχι το Take me with you ή το Ain’t no love in the heart of the city;). Αρκετά καλοί και πάλι, αλλά την πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη την ευχαριστήθηκα περισσότερο. Από τους Scorpions δεν είχα προσδοκίες μετά την Τετάρτη αλλά διαψεύστηκα. Ναι μεν δεν παίξανε επιπλέον κομμάτια από τα 70s, είχαν όμως περισσότερο πάθος και ενέργεια. Πέρα από όσα έπαιξαν προχθές σήμερα ακούσαμε και τα Dynamite και When the smoke is going down…

μολις επεστρεψα απο το Live της Θεσσαλονικης.
περασα καλα μου αρεσε το κλιμα που επικρατουσε κ γενικα πιστευω πως ηταν κ καλη η διοργανωση(εμενα ετσι μου φανηκε)
παμε τωρα συγκεκριμενα…
GODIVA: πλακα ειχαν κ χαβαλε.100000φορες αυτοι παρε ενα cd που να παιζει οτινανε
ηχος αστα να πανε…
WHITESNAKE: ξεκιναει το live βλεπω τον David k τρελενομαι χοrοπηδαω φωναζω μπαινει το Burn k εχω χαζεψει. Ακουω Φωνη κ λεω μπραβο τον παππου καλα το λεει αξιος! στο επομενο κοματι ειχε κλεισει η φωνη του… αισχος απογοητευτικα εντελως
τα μισα τραγουδια τα ειπαμε εμεις κ οχι αυτος… τις κλαψονουνιες ειπε καλουτσικα αλλα ολα τα αλλα τα αυτοκτονησε… ειδικα το Still ηταν… δεν φταινει που ηταν χαλια ειχε κ delay κ επαναλβανοταν… κ οι τσιριδες για να κρατανε 872356437563047560 κιλα Delay k βαθος… απλα David σε γουσταρω οσο τπτ αλλα πανε σπιτακι σου να σε θυμαμε για τα παλια καλα σου χρονια… λεφτακια εχεις για να βαφεις το μαλλι κ να περνεις sexy ρουχαλακια… μπραβο στο παλικαρη με την Les paul AYTOS HTAN KΙΘΑΡΙΣΤΑΣ μαγεψε αλλα ενοειτε σιγα μην αναφερετε για αυτον τπτ μονο για το κουλο τον Drummer ειπατε που μου επαιξε κ σολο με τα χερια…
ηχος στην αρχη χαλια αλλα μετα εστρωσε καπως…
scorpions: τους εχω ξαναδει. κλασικα μια ζωη τα ιδια! ομως παιζουνε πολυ καλα σωστα κ εχουν αξιοπρεπια (στο παιξιμο μονο) γιατι οταν λες επετειακες παπαριες παιζεις κ κανα καλο κοματι απο τα παλια(αλλα σιγα μην mporei na παιξει ο Jabs αυτα που επαιζε ο Roth…) ωραιοτερα στιγμη για μενα το Holiday…
ηχος καλος γενικα αλλα υπηρχαν στιγμες που μπουκωνε.

ΥΓ : δηλωνω οτι μετα απο την απογοητευση που εφαγα απο τον David δεν θα ξαναπω κακια κουβεντα για τον Gillan για δυο μηνες… ε δεν μπορω πιο πολυ :stuck_out_tongue: [/list]

Αυτό κι αν είναι νέο!!! :lol:
Κοίτα, εγώ θα μετρήσω τους δύο μήνες…Αν μέχρι τις 22/9 πεις κακία για τον Gillan δε σε σώζει τίποτα :smiley: !!

Αυτό κι αν είναι νέο!!! :lol:
Κοίτα, εγώ θα μετρήσω τους δύο μήνες…Αν μέχρι τις 22/9 πεις κακία για τον Gillan δε σε σώζει τίποτα :smiley: !![/quote]

ok :smiley:
αλλα αν με προκαλεσει καποιος δεν ξερω τι θα γινει… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

O Gillan einai THEOS!!(gia na tsiglisw to lew).
Oi whitesnake mou aresan poly perissotero apo scorpions,
basika k t dyo group ta exw xanadei opote den me entypwsiase kati.

Me apogohteuse to koino omws,koimotan orthioi,o david sxedon parakalouse na fwnaxei o kosmos asta…

to koino mia xara htan… apla h synavlia htan toso vareth pou tous ekane na koimithoun…

Πάντως μετά τη συναυλία δεν βλέπω τον rudolf να συμετεχει και πολύ στο φόρουμ… Γιατί άραγε? :roll: :roll: :roll:

Αν και τελείως άχρηστος από θέματα κιθάρας, το solo στο Καραϊσκάκη, δεν είχε κομμάτια από το eruption των Van Halen?

(E, καλά, δε μιλησε και κανείς με τα καλύτερα λόγια για τον drummer…)

Οσο αφορα το live της Θεσνικης ηταν σχετικα καλο χωρις να ειναι και το καλυτερο που εχω δει, παρολα αυτα αξιζε τα λεφτα του! :slight_smile:

Μου εκαναν εντυπωση οι πολυ καλοι Godiva, καλα κομματια και καλη σκηνικη παρουσια. Οπως λενε και οι προηγουμενοι, οι Whitesnake αφησαν καπως καλυτερες εντυπωσεις αν και με εμφανως υποδιεστερο ηχο σε σχεση με Scorpions.

Mπραβο στον κοσμο της Θεσνικη που γεμισε σχεδον το Καυταντζογλιο (το διαθεσιμο χωρο καλυτερα) αν και τα περιπου 18.000 ατομα απαρτιζονταν απο μελη fun club του Νινου ως καθαρούς μεταλλάδες. Χαρακτηριστικα αναφερω οτι κατι κλοσες λεγανε ‘αχ καλε αυτοι μας βριζουν’ οταν ο Coverdale παρακινουσε τον κοσμο ‘I wanna hear your fucking voice!’ :lol: :lol: Ας μην πω τι αλλο ακουσαν τα αυτακια μου :?

Γενικα καλη διοργανωση, ολα κυλισαν καλα και ηταν εν ταξη και εντυπωση μου εκανε η πολυ ομαλη εισοδος και εξοδος του κοσμου (μια και εχω δει πολλα με τις αρπα-κολλα διοργανωσεις στο Ελλαδισταν…) Οι διοργανωτες ισως θα μπορουσαν να στησουν και μια γιγαντοθονη αλλα αυτο φυσικα θα αυξανε το κοστος. Ουτως ή αλλως ξεραν οτι θα γεμιζε το γηπεδο επομενως… :wink:

Αντε και του χρονου

στο επομενο κοματι ειχε κλεισει η φωνη του… αισχος απογοητευτικα εντελως

Δεν ήταν σε όλη έτσι… Προς το τέλος ξανάστρωσε… για να ξαναχαλάσει… :?

μπραβο στο παλικαρη με την Les paul AYTOS HTAN KΙΘΑΡΙΣΤΑΣ μαγεψε αλλα ενοειτε σιγα μην αναφερετε για αυτον τπτ μονο για το κουλο τον Drummer ειπατε που μου επαιξε κ σολο με τα χερια…

Όντως! Φοβερός…
Εγώ πάντως το χάρηκα το σόλο του Tommy γιατί πολλοί γύρω μου ήρθαν μόνο για Scorpions(αυτοί του κλαμπ της Βανδή ντε…) και κοιτούσαν αποσβωλομένοι τον τύπο!

Πιο πολύ με ενθουσίασαν οι Whitesnake… αν ήταν και καλύτερα ο DC θα μιλούσα για άψογη εμφάνιση…
Οι Scorpions ήταν πολύ καλύτεροι από Αθήνα… αλλά και πάλι δεν τρελάθηκα!
Με απογοήτευσε… όχι ο Coverdale… το κοινό! Τους Lordi της Eurovision να τους πήγαινες καλύτερα…

Ποια οργάνωση! 18:30 μπήκαμε με ντου! 17:00 άνοιγαν κανονικά…

Λοιπον καταρχην να πω λιγα για το forum,καθομουν και διαβαζα ολα αυτα τα post
για την συναυλια των GNR, των Scorpions/Whitesnake(Αθηνα/Θεσσ/νικη)κτλ. και σκεφτομουν πολυ να κανω εγγραφη για να πω την γνωμη μου γιατι με ολα αυτα που λεγονται εδω μεσα το forum κοντευει να εκραγει,τελικα το εκανα.Δηλαδη ενταξει ειπαμε να λεμε τις αποψεις μας αλλα μην βριζομαστε μεταξυ μας επειδη δεν συμφωνουμε σε κατι.Επισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι υπαρχουν ορισμενα ατομα που προσπαθουν να το παιξουν καπως λεγοντας ατακες του τυπου “Εγω παω σε συναυλιες 10-15 χρονια και τι ξερεις εσυ απο αυτα κτλ”,κι εγω
βλεπω μπαλα 10 χρονια αυτο ομως δεν σημαινει οτι ξερω απο μπαλα.Αυτοι οι “συγκεκριμενοι τυποι” λοιπον λες και καθονται 24 ωρες το 24ωρο και περιμενουν να δουν τι θα γραψεις, για να ερθουν να σου απαντησουν και να προσπαθησουν να πεισουν εσενα και τους υπολοιπους οτι αυτοι εχουν δικιο και η γνωμη σου δεν μετραει μια.Αυτα ολα καλοπροαιρετα φυσικα.

Παμε τωρα στο κυριως πιατο! Ας βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα…

1)Η συναυλια στην Θεσσ/νικη που πηγα ηταν αρκετα καλη οχι ομως σε σημειο
να τρελανει κοσμο και αυτο ειδικα οταν ηρθαν στην σκηνη οι Scorpions.

2)Ο κοσμος εδειχνε να το διασκεδαζει περισσοτερο με Whitesnake παρα με Scorpions,δλδ αν θυμαμαι καλα με scorpions μονο στο hurricane σπρωχτηκαμε λιγο χοροπηδησαμε κτλπ.,αυτο φυσικα συνεβη γιατι πολυ απλα το setlist των σκορπιων ηταν κακο εως απογοητευτικο,ο κοσμος περιμενε να ακουσει τις κλασσικες τους επιτυχιες κατι που δεν εγινε.

3)Ο DC ηταν οντως πολυ καλος, κινηθηκε σε ικανοποιητικα επιπεδα η φωνη του και η σκηνικη παρουσια του και γενικα το κοινο ευχαριστηθηκε απο Whitesnake.Σαφως πρεπει να πουμε οτι O DC ξεκινησε δυναμικα με Burn, Strombringer που ξεσηκωσαν τον κοσμο, λιγο επεσε η αποδοση του στη συνεχεια ,αλλα επανηλθε μετα απο 2-3 τραγουδια στην κανονικη.

4)Οι Whitesnake εδειχναν να το απολαμβανουν περισσοτερο, αντιθετα με τους Scorpions που εδειξαν πιο επαγγελματιες και γενικα λιγοτερα πραγματα απο σκηνικη παρουσια.

Τελος, εχω να πω οτι Ο DC με Whitesnake εδειξε οτι το παλευει ακομα, μπορει η φωνη του να μην πιανει τα υψηλα επιπεδα οπως πριν καποια χρονια, αλλα παραμενει απο τους κορυφαιους.Η λεξη που ταιριαζει στον DC και το συγκροτημα του ειναι->“Σπουδαιοι”.(ΥΓ:Το γεγονος οτι στο καραισκακη ο ηχος ηταν κακος δεν σημαινει αυτο οτι ο coverdale ειχε κακη φωνη, η οτι δεν μπορει να τραγουδησει πια, και οσοι υποστηρξαν/ζουν πως ο DC Πρεπει να τα παρατησει και να παει σπιτι του, μαλλον θα πρεπει να γινει το αντιθετο…).

Οι Scorpions δεν εδειξαν κατι το διαφορετικο απο αυτα που ξεραμε, απλα το κακο ολης της ιστοριας ηταν το κακο setlist,κατα τα αλλα μια χαρα ηταν και οι Scorpions.

Αρνητικα: Ο ηχος ειχε σκαμπανευασματα αλλα ευτυχως αυτο διορθωθηκε εκγαιρως,τωρα για τους Godiva τι να πω, λες και παιζανε συνεχεια το ιδιο τραγουδι.(ΡΕ ολοι για τους Godiva πηγανε, ειναι θεοι οι τυποι, λιγο χιουμορ…)

Αυτα! Το ξερω μπηκα φουριοζος στο forum αλλα επρεπε να πω αυτα που πιστευω.

para ton kako hxo kai tn adunamia tou coverdale stis pshloteres notes, oi whitesnake isopedwsan aneta thn pio vareth mpanta tou planhth.o anthrwpos einai megalos frontman, stis xamhles notes paramenei spoudaios kai h mpanta htan super eidika h gria Aldridge. Oi tuxeroi einai sta giannena pou glitwsan scorpions kai eidan headline show twn whitesnake.

1. aekenosis(ειμαστε και ιδια ομαδα…) ενταξει μπορει ο DC να μην μπορει να πιασει τις ψιλοτερες οπως ειπες αλλα ειναι και 55 φευγα χρονων ετσι, δλδ θελω να πω να μην εχουμε και υπερβολικες απαιτησεις για καποιους καλλιτεχνες που ειναι σε αυτην την ηλικια(ozzy,DC,cooper κτλπ). Συμφωνω μαζι σου στο οτι οι scorpions μας εκαναν να βαρεθουμε αλλα, ο coverdale ειναι οντως μορφη, δεν ειναι ακομα, ξοφλημενος, ακομα ειπα…

Μπορει οι Whitesnake να μην ειναι sabbath, GNR, zepellin,deep purlpe κτλπ, αλλα
ειναι ενα πολυ καλο και σπουδαιο συκγροτημα με καπετανιο τον mr DC. :wink:

Ρε παιδια απορω με οσους ενω ηξεραν την ηλικια του coverdale, ενω ηξεραν τα τραγουδια που θα επαιζαν οι scorpions, πηγαν και απορουν γιατι περασαν χαλια…Μα οι ιδιοι το ξερατε πριν την συναυλια…

:roll: Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες, δεν ειναι δυνατον να πας σε μια συναυλια
που απο πριν ξερεις τι θα δεις , τι θα ακουσεις και ξερεις οτι δεν θα σου αρεσουν και
πηγαινεις μονο και μονο για να ερθεις στο τελος εδω η οπουδηποτε αλλου και να πεις
…“ξερετε η συναυλια ηταν χαλια, μακραν η χειροτερη της ζωης μου…”.

Δλδ ειναι σαν να τρως ενα φαγητο που δεν σαρεσει, εσυ ομως να συνεχιζεις να το τρως, και στο τελος να λες δεν μ’αρεσε! Ε δεν γινονται αυτα τα πραγματα… ](*,) :-k