Λοιπον καταρχην να πω λιγα για το forum,καθομουν και διαβαζα ολα αυτα τα post
για την συναυλια των GNR, των Scorpions/Whitesnake(Αθηνα/Θεσσ/νικη)κτλ. και σκεφτομουν πολυ να κανω εγγραφη για να πω την γνωμη μου γιατι με ολα αυτα που λεγονται εδω μεσα το forum κοντευει να εκραγει,τελικα το εκανα.Δηλαδη ενταξει ειπαμε να λεμε τις αποψεις μας αλλα μην βριζομαστε μεταξυ μας επειδη δεν συμφωνουμε σε κατι.Επισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι υπαρχουν ορισμενα ατομα που προσπαθουν να το παιξουν καπως λεγοντας ατακες του τυπου “Εγω παω σε συναυλιες 10-15 χρονια και τι ξερεις εσυ απο αυτα κτλ”,κι εγω
βλεπω μπαλα 10 χρονια αυτο ομως δεν σημαινει οτι ξερω απο μπαλα.Αυτοι οι “συγκεκριμενοι τυποι” λοιπον λες και καθονται 24 ωρες το 24ωρο και περιμενουν να δουν τι θα γραψεις, για να ερθουν να σου απαντησουν και να προσπαθησουν να πεισουν εσενα και τους υπολοιπους οτι αυτοι εχουν δικιο και η γνωμη σου δεν μετραει μια.Αυτα ολα καλοπροαιρετα φυσικα.
Παμε τωρα στο κυριως πιατο! Ας βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα…
1)Η συναυλια στην Θεσσ/νικη που πηγα ηταν αρκετα καλη οχι ομως σε σημειο
να τρελανει κοσμο και αυτο ειδικα οταν ηρθαν στην σκηνη οι Scorpions.
2)Ο κοσμος εδειχνε να το διασκεδαζει περισσοτερο με Whitesnake παρα με Scorpions,δλδ αν θυμαμαι καλα με scorpions μονο στο hurricane σπρωχτηκαμε λιγο χοροπηδησαμε κτλπ.,αυτο φυσικα συνεβη γιατι πολυ απλα το setlist των σκορπιων ηταν κακο εως απογοητευτικο,ο κοσμος περιμενε να ακουσει τις κλασσικες τους επιτυχιες κατι που δεν εγινε.
3)Ο DC ηταν οντως πολυ καλος, κινηθηκε σε ικανοποιητικα επιπεδα η φωνη του και η σκηνικη παρουσια του και γενικα το κοινο ευχαριστηθηκε απο Whitesnake.Σαφως πρεπει να πουμε οτι O DC ξεκινησε δυναμικα με Burn, Strombringer που ξεσηκωσαν τον κοσμο, λιγο επεσε η αποδοση του στη συνεχεια ,αλλα επανηλθε μετα απο 2-3 τραγουδια στην κανονικη.
4)Οι Whitesnake εδειχναν να το απολαμβανουν περισσοτερο, αντιθετα με τους Scorpions που εδειξαν πιο επαγγελματιες και γενικα λιγοτερα πραγματα απο σκηνικη παρουσια.
Τελος, εχω να πω οτι Ο DC με Whitesnake εδειξε οτι το παλευει ακομα, μπορει η φωνη του να μην πιανει τα υψηλα επιπεδα οπως πριν καποια χρονια, αλλα παραμενει απο τους κορυφαιους.Η λεξη που ταιριαζει στον DC και το συγκροτημα του ειναι->“Σπουδαιοι”.(ΥΓ:Το γεγονος οτι στο καραισκακη ο ηχος ηταν κακος δεν σημαινει αυτο οτι ο coverdale ειχε κακη φωνη, η οτι δεν μπορει να τραγουδησει πια, και οσοι υποστηρξαν/ζουν πως ο DC Πρεπει να τα παρατησει και να παει σπιτι του, μαλλον θα πρεπει να γινει το αντιθετο…).
Οι Scorpions δεν εδειξαν κατι το διαφορετικο απο αυτα που ξεραμε, απλα το κακο ολης της ιστοριας ηταν το κακο setlist,κατα τα αλλα μια χαρα ηταν και οι Scorpions.
Αρνητικα: Ο ηχος ειχε σκαμπανευασματα αλλα ευτυχως αυτο διορθωθηκε εκγαιρως,τωρα για τους Godiva τι να πω, λες και παιζανε συνεχεια το ιδιο τραγουδι.(ΡΕ ολοι για τους Godiva πηγανε, ειναι θεοι οι τυποι, λιγο χιουμορ…)
Αυτα! Το ξερω μπηκα φουριοζος στο forum αλλα επρεπε να πω αυτα που πιστευω.