1ον τη 55 χρωνων κ @@ριες… ο Βuddy Guy που ειναι 70+ κ ο BB King 82 τραγουδανε αξιοπρεπεστατα σχεδων οπως παλια… δεν στοναρουν ουτε για πλακα…
εγω παντως δεν ηξερα αλλα ουτε περιμενα να ειναι τοσο χαλια ο David…
2oν γενικα μου την σπαει αυτο που ακουγετε οτι μαζευετε οτινανε κοσμος σε συναυλιες των Scorpions. Σε αυτο το Live ειδα μια γιαγια με τα εγγονια μπαμπαδες μαμαδες , πιαδια, σκυλαδες ροκαδες, μεταλαδες τους κλασικους πιτσιρικαδες που φορανε μια μπλουζα με ενα ασχετο παντα Group px Manowar κ γενικα καθε καρυδιας καρυδι… εμενα με χαροποιει αυτο το γεγονος! γιατι αυτο ειναι rock! κ για ολους μας παιxτηκε κ θα παιζετε το rock! εγω παντος δεν ξερω ενα rock group που να μαγνητιζει τοσες διαφορετικες μουσικες “ταξεις”…
ΥΓ: εχει κ το γελιο οπως αυτο που ειπε ο Legolas αλλα κ οτι πριν το encore αρχιζαν να φευγουν μερικοι
blue υποθετω οτι μιλας για τη συναυλια στην αθηνα ετσι, γιατι εγω που ακουσα whitesnake σε θεσσ/νικη ηταν καλος ο DC, τωρα οταν λες ηταν χαλια πως το εννοεις?
Δλδ οταν ο ηχος ειναι κακος δεν σημαινει οτι αυτος που τραγουδαει εχει χαλια φωνη αλλα φταινε οι ηχοληπτες/τεχνικοι, μην τα ισοπεδωνουμε ολα, ουτε παει να πει επειδη
ο DC εδωσε ενα κακο show(ισως ατυχη στιγμη, συμβαινουν αυτα…) οτι τραγουδαει σε ολες τις συναυλιες ετσι. Δλδ συγνωμη αν ο elvis ζουσε σημερα θα ειχες την απαιτηση
να τραγουδαει οπως πριν 30 χρονια, ε οχι δα. Με την ιδια λογικη οι μισοι καλλιτεχνες
θα επρεπε ηδη να εχουν αποσυρθει.Αντε γεια. :?
nai gia thn athina milaw. oi whitesnake htan kaloi - o coverdale einai theos - an kai h fwnh tou exei ypostei alliwsh kai o hxos kata th diarkeia pou paizane oi whitesnake htan poly xalia. Oi scorpions htan adiaforoi. Parousiasan mia apo ta idia… polys kosmos efyge prin kan teleiwsei h synavlia… eixan ginei phgadakia kai syzhtousane… yphrxan mexri kai atoma pou epaizan paixnidia sto kinhto tous
Shmeiwteon oti kai ta dyo sygkrothmata einai apo ta poly agaphmena mou…
Xilies fores na eixan erthei whitesnake monoi tous kai na paizane ena diwro set list ston lycabito…
Για την συναυλία της Θεσ/νίκης νομίζω πως αν είχαν καλύτερο ήχο και έβγαινε η φώνή του Δαυίδ οι Whitesnake θα τα έσπαγαν.
Ο Beech εκπληκτικός αλλά όλα τα λεφτά είναι η παλιόγρια ο Aldridge. Δεν ξέρω τι παίρνει και παίζει με τόση ενέργεια και πάθος…Έπαιξε παπάδες όπως και το 2003 και το σόλο του Kottak δεν έπιανε μια μπροστά του.
Συμφωνώ ότι η χροιά του David έχει αλλοιωθεί στις ψηλές, αυτό όμως που έχει σημασία είναι η ψυχή και το πάθος με το οποίο τραγουδάει κάθε καλλιτέχνης. Και ο Coverdale έχει μπόλικο… Όπως είχε γράψει κάποιος χρήστης του Forum παλιότερα, δεν πρόκειται για Fame Story, αλλά για Rock n’ roll…
μιλαω για θεσσαλονικη…
η φωνη του ρε παιδια εκλεισε! φλεμα εβγαινε κ αυτο δεν ηταν λογο κακου ηχου αφου κ οταν εγινε καλυτερος ο ηχος τα ιδια ηταν.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο HUGHES που τραγουδαει καλυτερα απο ποτε…
:? Και τι να κανουμε τωρα ρε bluezlick να σκισουμε το μαγιο μας…? Ενταξει εχεις διαφορετικη αποψη και την σεβομαι αλλα ε μην μας λες οτι εκλεισε και η φωνη του
DC, δλδ καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτο το πραγμα που γινεται, η συναυλια των GNR ηταν χαλια, ο axl ειναι μουγκος δεν μπορει να τραγουδησει, στις συναυλιες scorpions/whitesnake σε αθηνα/θεσσ/νικη οι whitesnake ηταν χαλια ο dc να παει σπιτι του δεν μπορει να τραγουδησει, ε τοτε ρε παιδια να μην πηγαινουμε σε καμια συναυλια αφου ολες ειναι τοσο ΧΑΛΙΑ οπως λετε συνεχως μερικοι, γιατι πριν καν αρχισουν καποιες συναυλιες ορισμενοι τις χαρακτηριζουν αποτυχημενες εξαρχης. :!:
Και στο κατω κατω η φωνη του maine ηταν καλυτερη του coverdale? οχι φυσικα,ε μην τρελαθουμε κιολας! Ο ενας (βλεπε maine) ειπε 500 φορες σ’αγαπω ελλαδα θεσσ/νικη, τοσο αγαπη πια ?!, ενω ο αλλος βλεπε(coverdale) με το καλημερα burn, storbringer και τα μυαλια στα καγκελα.
Δλδ bluezlick με ολη την καλη διαθεση οταν λες απαιτεις να σε σεβονται τι εννοεις?
Δεν σε ακουσα καθολου να βγεις και να πεις κατι αρνητικο για scorpions, τοσο καλοι ηταν οι σκορπιοι, αν εξαιρεσεις hurricane, winds of change,still loving you, το setlist ηταν για τα πανηγυρια, ο μισος κοσμος κοιμηθηκε. 8O
Γιατι δεν παραδεχεστε ορισμενα πραγματα που ειναι de facto, η συναυλια(θεσσ/νικη) ηταν μια καλη συναυλια τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο,
οχι τη μια ο ηχος ηταν χαλια, οχι την αλλη οι φωνες των τραγουδιστων ηταν κακες, ε επιτελους ολο διαμαρτυρεστε, κραζετε,κριτκαρετε και ιστοριες για αγριους.Ζητω συγνωμη για το επιθετικο υφος αλλα εδω θα λεμε αληθιες, δεν θα
σιαλιαριζουμε.
Εγώ πάντως που πήγα στη συναυλία στη Θεσσαλονίκη ο Coverdale μου άρεσε πολύ.Γενικά και τα δύο συγκροτήματα στάθηκαν πολύ καλά αλλά και εμένα μου φάνηκαν λίγο βαρετό Το σετλιστ των Scorpions.Οι Whitesnake γά#%αν και έδειραν κατα τη γνώμη μου και ούτε μου φάνηκε η φωνή του DC χάλια.Εντάξει δεν είναι όπως ήταν πριν από 20 χρόνια αλλά τα πήγε καλά.Η ήχος μέτριος αλλά μπορούσε να είναι και χειρότερα.Γενικά αξιζε η συναυλία και είχε και πολύ κόσμο(Και ας ήταν “άσχετοι” οι μισοι.Τι πειράζει;).
φιλτατε KIMI η φωνη του εκλεισε κ αυτο ειναι σιγουρο γιατι με οσους μουσικους το συζητησα εκει καταληξαμε…τεσπα
η συγκριση που κανεις μεταξυ των δυο τραγουδιστων ειναι χαζομαρα αλλα αμα πουμε ποιος τραγουδισε πιο σωστα οχι πιο ωραια προσεξε αυτο που λεω σιγουρα ηταν ο Maine γιατι ειναι παντα πολυ σταθερος κ καλος στην αποδοση του.(αλλο αν δε τον γουσταριες που ειναι εντελως φυσικο)
τους πληρωνω αρα αυτοι πρεπει να στεκονται αξιοπρεπος στην σκηνη κ να μην με κοροιδευουν! εγω ετσι ενιωσα με τον David(οχι ομως κ με το group)
δεν μιλισα μονο με καλα λογια για scorpions…
ειπα κιολας οτι περασα καλα στην συναυλια κ οτι σε γενικες γραμμες μου αρεσε το ολο κλιμα.(διαβαζε καλυτερα τι γραφω)
τελος αν εσενα σου αρεσει να βλεπεις Live με κακο ηχο η με κακες παρουσιες δεν με πειραζει! εγω ομως χαλιεμαι γιατι ξερω ποσο μπροστα ειναι η τεχνολογια κ τη μπορουν να κανουν για να ακουστει ενα Live τελειο!
σε ανοιχτο χορο δεν δικαιολογητε τετοιος ηχος…
na sas po ego mia kali synavlia??? BON JOVI… giati den tous fernoun stin ella4da?..edo paradipla itan prin ligo kairo…einai polla ta lefta Ari? e, na ta plirosoun tote…alla einai toso karmirides reeeeeeeeeee… fernei ton zontano-nekro, vazei kai eisitiriaki sta 35-40…mia xara xaroules…vazei kai stin tsepoula tou standard…oust…
Φιλε bluzlick ξερεις δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση για σχετικα…απλα πραγματα ουτε θα το επιχειρησω, εγω λεω το εξης->Ο ηχος ηταν μετριος οχι εντελως κακος(εκτος αν εσυ ησουν στον ποιο απομακρυσμενο χωρο του γηπεδου), δεν ειπε κανενας οτι η φωνη του David ηταν τελεια αυτο που λενε οι περισσοτεροι που παραυρεθηκαν στην συναυλια ειναι οτι η φωνη του δεν ηταν σουπερ, αλλα τουλαχιστον ικανοποιητικη, αν ρωτησεις 100 ατομα 90 θα σου πουν
αυτο το πραγμα,τι σημαινει αυτο? Οτι πολυ απλα εσυ με καποιους αλλους που υποστηρηζετε το αντιθετο ειστε η μειονοτητα.Οι Whitesnake ισοπεδωσαν τους Scorpions και τους εκαναν να φαινονται πολυ μικροι…εστω και με αυτη τη χαλια φωνη που λες .Τωρα για το οτι συζητησες το θεμα με μουσικους και καταληξατε εκει,…παπαλα η δουλεια, 200 μουσικους να ρωτησεις διαφορετικη αποψη θα παρεις.Εγω ενα σου λεω και κλεινω, μην επιμενεις σε κατι που για το οποιο η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι αντιθετη με αυτο. Αν εισαι τοσο αυστηρος ενταξει.
(Ας το κλεισουμε εδω το θεμα γιατι…πολυ τραβηξε, καλο ειναι να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις δεν ειναι κακο, “χαλαρα η ζωη ειναι ωραια χαλαρα κι αν δεν εχεις και παρεα χαλαρα…”) γεια χαρα 8) :roll: :? 8)
κοιταξε εγω δεν ειπα για ισοπεδωση κ τπτ τετοιο κ τα δυο Group το ιδιο καλα παιξανε!
ο david με χαλασε εμενα…
δεν με νοιαζει η “συντριπτικη πλειοψηφια” (δεν ειδα κ καμια ψηφοφορια…)
με νοιαζει τι ακουω!
εδω κλεινει!
μια φιλικη συμβουλη διαβαζε τι γραφουν οι αλλοι προσεχτικα!
keep on “rocking”
η φωνη του david ηταν σε ολη την συναυλια εκτος τωρα τι ακουτε εσεις…δεν μπορω να καταλαβω και μου αρεσει που τον συγκρινεται με τον meine Και λετε επισης οτι τον πατησε .πρωτον ο meine δεν φαλτσαρει…η μπαντα παιζει μια χαρα ο ηχος ομως ηταν χαλια).επισης λετε για το σολο tou kottak οτι κανει τα ιδια o aldridgeτι κανει ? paizei το ιδιο σολο απο την εποχη του blizzard of ozz(bebaia o aldridge einai πιο καλος ) οι scorpions ειχαν σαφως καλυτερο ηχο πιο καλο τραγουδιστη (δεν φαλτσαρει )οποτε scorps -snake 1-0
o DC gia mena polu anwteros apo ton Klaus kai to apedeikse kai stis 19 iouli…
Twra kapoioi diafwnoun,ok,dektes oi apopseis…
To solo tou Kottak idio akrivws me to persino…
Ki olo to skiniko akoma idio…
Idio drum solo-Seirines-Blackout-Spane gualia
Kati allo re paidia???[/quote]
OI SNAKE KANOY KATI DIAFORETIKO KAI DEN TO PIRAME XABARI?
o Rudolf ως δια μαγείας ήταν εκτός αθηνών εξυπνάκια…
λοιπόν…
Αθήνα
άλλα περιμέναμε,άλλα έγιναν…καλοί οι whitesnake,καμία έκπληξη…μέτριος ο DC,αλλά πιάνει το ζενίθ του…ήταν δύσκολο να πει ένα soldier of fortune a capella?
οι scorps ήταν στα συνηθισμένα…άλλα είχαν υποσχεθεί όμως…κρίμα…
α,ο κύριος κώστας αγραφιώτης καλό θα είναι να ψάχνει λίγο πριν γράψει,διότι το we’ll burn the sky δεν το έπαιξαν πουθενά αλλού φέτος…
ήταν μια καλή εμφάνιση,ένα καλό set list,αλλά όχι επετειακά όπως όλοι περιμέναμε…και ξανά,ΚΡΙΜΑ…
lovedrive,another piece of meat,blackout,can’t get enough τα highlights για μένα…
Θεσσαλονίκη
οι scorps ενημερώθηκαν από το fan club για τα…παρατράγουδα της αθήνας…
αποτέλεσμα?μια φοβερή εμφάνιση στη θεσσαλονίκη…πραγματικό κέφι,δύναμη…άγγιξαν την περσινή…
έβγαλαν το tease me please me κι έπαιξαν dynamite,when the smoke is going down…
επίσης,μας έκαναν το χατίρι και στις 2 εμφανίσεις να βάλει τη μάσκα ο Rudy στο blackout…
οι snake λίγο καλύτεροι,με το bad boys στο set list…
αθήνα
Coming home (Long version)
Bad boys running wild
Love’em or leave’em
The zoo
Lovedrive
Deep and dark
Coast to coast
Always somewhere (Acoustic)
Holiday (Long version)
Wind of change
We’ll burn the sky