δεν πιστευω να με εκανες delete !!! θα σκισω ολα τα αυτογραφα σου
Σένα?Ποτέ.[-X
Πάμε γερά παιδιά…ο καιρός πλησιάζει…!!!Ότι πρέπει το Party πριν τη συναυλία…δε μπορώ να περιμένω ρε!!!8O
Το καλο ειναι οτι ανυπομονει και ο Uli :bow2::bow2: θα εχουμε ενα ονειρεμενο 3ημερο…
Καλά…θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές…η μία μέρα θα είναι καλύτερη από την άλλη!!!Ψηθείτε και για Θεσσαλονίκη παιδιά!!!Δε χάνονται αυτά!!Εγώ αύριο θα πάω να κλείσω εισιτήρια για να ανέβω!
Sly1986, γράφε με ελληνικά πλιζ.
Αφου ειναι παλι διπλα στο σπιτι μου λεω να το τιμησω.
Δίπλα στο σπίτι σου?Κι εγώ πολύ κοντά μένω…αν και αυτός δεν είναι λόγος για να πάει κανείς ή όχι σε ένα τέτοιο πάρτυ!:D:D:D
Σωστα,εδω ερχεται ενας απο τους μυθους της ροκ μουσικης στο παρτυ,ετσι απλα να βρεθει αναμεσα στον κοσμο του…νομιζω οτι αυτο και μονο ειναι ενα τεραστιο γεγονος!
Το συζητας?Για μένα το παρτυ και η συναυλία είναι once in a lifetime που λέμε!!!
Αν είναι το ίδιο καλή με την προηγούμενη θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές! Αν και με Boals στην φωνή η επιτυχία της συναυλίας είναι ήδη σίγουρη!!!
Το θέμα είναι ότι φέτος έχει και καινούριο δίσκο…είναι και η επέτειος του Tokyo Tapes…έρχεται και με φοβερή μπάντα…και προφανώς θα ναι ακόμα καλύτερη από του '05…!!!
Μια βδομάδα έμεινε.
Από άποψη μουσικής φαντάζομαι θα ακούσουμε και πολύ electric sun ε:-k
Στο παρτυ θα γινει χαμος!!!:):)
Μακάρι να έρθει και ο Δάσκαλος[-o<
Ποιον εννοεις;;;Aν τον Uli,ναι θα ερθει…εχει ανακοινωθει αυτο…
Ε ναι…αυτό είναι αυτονόητο!!!Χαμός θα γίνει!!!
ποιος ειναι ο δασκαλος ?μιλα:-s
Φίλε jsrory αν διαβαζες όντως τα τόπικ που γράφεις, αντί για να είσαι επιθετικός θα έβλεπες ότι ο Uli θα είναι στο Outlaw , αύριο Παρασκευή στο πάρτυ του φαν κλαμπ των σκόρπιονς…
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=8191&page=34
…δεν νομιζω οτι ηταν επιθετικος,απλα οπως ο ρορυ,αλλα ετσι οπως το γραφει ο ροδολφος,με μπερδεψε και μενα…γιατι απλα εχει ανακοινωθει
Οποιος θελει θα μπορει να βρει και εισιτηρια στο παρτυ…