Scorpions party by greek scorpions fan club31.10.08

δεν ειμαι επι8ετικος με το φιλαρακι μου τον rudolf αυριο μαζι θα τα πινουμε 8)8O8O8O
κρατα μου 3 εισητηρια για αυριο :smiley:

…για Θεσ/κη;;;;;;:-s:-s:-s:-s

Πωπω…χαμός θα γίνει σε μερικές ώρες!!!8O8O8O

φοβερο παρτυ,δεν επεφτε καρφιτσα στο outlaw !!ηρθαν μαζι με uli και MARK BOALS ,LIZ VANDALL !!!
Ο ULI εβγαλε photo με ολους και υπογραψε σε ολους.8)
μπραβο στα παιδια που το διοργανωσαν !!!:slight_smile:

Χθές ήταν απίστευτα! Για μια ακόμη φορά ο Uli απέδειξε πόσο ΤΕΡΑΣΙΟΣ άνθρωπος είναι (γιατί για το καλλιτέχνης δεν πιστεύω να έχει κανείς διαφορετική άποψη!). Και το fan club στα ντουζένια του! Το μαγαζί ήταν πίτα! Σε λίγο ανηφορίζω γα το Fuzz!

Δώστετα όλα παιδιά! Το event μάλλον θα βιντεοσκοπηθεί όπως και της Θεσ/νίκης.
Ο Uli μετά από δω πάει Tokyo και θα ηχογραφήσει το Tokyo Tapes revisited…αλλά σκέφτεται μήπως πάρει υλικό και από τις ελληνικές συναυλίες…:metal::metal::metal:

Ωραια ητανε, παρα πολυς κοζμος, δεν επεφτε καρφιτσα. Ο Uli θεουλης.

Χορος!

PROGECT

ULI JON ROTH IN SALONICA

TARGET

PRINCIPAL

Tonight, Together, Let’s Tear The Housel Down!!! :metal::metal::metal:

Προχθές είδα το Rudolf Schenker μαζί με μία κακάσχημη (ναι οκ), στα Duty Free του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης και οι έξοδοι μας ήταν απέναντι οπότε τον είχα μπροστά μου αρκετή ώρα.

Μετά από λίγο βγήκε από 'κει μαζί με Matthias και Klaus και ύστερα από πολύ μπέρδεμα και λάθος χειρισμό κινητού ανακάλυψα πως έβγαλα τελικά ένα αστείο βίντεο μαζί με Meine αντί για φωτογραφία. :lol:

Ναι παιδιά πρώτη φορά είδα τόσο πήχτρα το outlaw!!!

Kαι θ αργησεις να το ξαναδεις…μεχρι να ξανασκασουν μυτη οι οργανωμενοι οπαδοι των συγκροτηματων και να κανουν ενα παρτυ με playlist οτι νοτα εχει παιξει το εκαστοτε συγκροτημα-εικονισμα τους.

Πραγματικα λυπαμαι που το λεω, αλλα εχω βρεθει τυχαια σε 2 events, μεταξυ των οποιων και το τελευταιο, και εχω παθει καταθλιψη (εγω φταιω ο λαλακας, την επομενη φορα θα μαι υποψιασμενος) . Θλιβερες νοοτροπιες, “σκυλαδικες” αντιμετωπιση της μουσικης κτλ. Χαρακτηριστικα αναφερω οτι καποιοι με το που πηραν αυτογραφο απο το Ροθ λακισαν.

Δεν αναφερομαι φυσικα στο συνολο των φανμπουδων ουτε των φαν κλαμπ, για να μην παρεξηγηθω.

Αλλα ειναι κριμα να βλεπεις νεους ανθρωπους να ειναι προσκολλημενοι σε κατι που εχει πεθανει μουσικα προ πολλου.

μάλλον δεν έχεις ακουσει οτον καινουριο του δίσκο και για αυτό λες οτι έχει “πεθάνει μουσικά”! :wink: Μπράβο στα παιδιά που ήρθαν, έστω και αν “την έκαναν” λίγο μετα το αυτόγραφο. αυτοί έχασαν γιατι τα πάρτι είναι σούπερ! 8)

Φυσικα και δεν εννοουσα το Ροθ. Για την πρωην του μπαντα μιλαω. Εκτος κι αν περιμενεις το Ηumanity Hour II σα νεα ελπιδα του ροκ :-k.

#-o:lol::lol:

νεα ελπιδα του ροκ απο συγκροτηματα που 30-40 χρονια εχουν κανει τεραστιες επιτυχιες και γεμιζουν σταδια ακομα :lol::lol::lol::lol:δεν εχουν τιποτα να αποδειξουν σε κανενα …

…δηλαδη οι fnm,που εχεις στο αβαταρ σου ειναι ενεργη η ζωντανη μπαντα;;;Eιναι το μελλον του ροκ;;;
…και μην με παρεξηγησεις,μου αρεσουν και ειχα την τυχη να τους δω ζωντανα 2 φορες στην καλυτερη φαση της καριερας τους…αλλα θα πρεπει να καταλαβεις οτι η συγκεκριμενη μπαντα ηταν και ειναι επιδραστικοτατη,αρεσε αλλα και αρεσει σε πολλους και το παρτυ,ηταν Σκορπιονς παρτυ και θα πρεπει επισης να καταλαβαεις οτι υπαρχουν οπαδοι που προτιμουν την συγχρονη εποχη τους,οπως και αλλοι(καλως η κακως λιγοτεροι)που προτιμουν την παλιοτερη εποχη τους.
Επρεπε να ικανοποιηθουν ολοι…οποτε καλο ειναι πριν αρχισεις να κρινεις,να προσπαθεις να βλεπεις τα πραγματα και απο την πλευρα του αλλου.
Κατ’αρχην δεν αναφερθηκε πουθενα το γεγονος οτι δεν υπηρχε εισοδος(οποτε απομακρυνεται ο κερδοσκοπικος παραγωντας του παρτυ) και επισης το γεγονος οτι οι διοργανωτες,εδωσαν την ευκαιρια στον κοσμο,να τον γνωρισει,να του μιλησει κτλ κτλ
Εαν ηταν παρτακηδες,πιστεψε με,θα τα επιναν καπου ησυχα και θα τα περνουσαν ολοι ομορφα.Καλο θα ηταν αυτο να το λαβεις υποψην…
Αυτα τα παρτυ γινονται εδω και 11 χρονια…αυτο και μονο του λεει πολλα και κατι τελευταιο,εαν πιστευεις οτι δεν περνας καλα,δεν εισδαι υποχρεωμενος να ερθεις,αλλα εαν ερχεσαι μονο οταν 'παιζει’κατι αναλογο,τοτε μην βγαινεις και κραζεις,γιατι μαλλον εχεις αδικο…
Οσο γι’αυτους που εφυγαν μετα τον Uli…δεν θα ηθελα να σχολιασω την συμπεριφορα του καθενα…καλυτερα να ειναι μεσα 10 ατομα που γουσταρουν,παρα 50 ξενερωτοι…
ΝΑ αναφερω οτι περιμενα κ αναφορα του ροκιν για το παρτυ(και γι’αυτο ξερω οτι ειχε ενημερωθει εγκαιρα)οχι τοσο γιατι θα μαζευε παραπανω κοσμο,οσο γιατι σαν γεγονος,νομιζω οτι ηταν αξιο αναφορας…

Wow!!!Αυτα ειναι…δεν τους ελεγες να ερχοταν να τζαμαρουν με τον Uli:-s:-s:-s:-s:-s
Καταλαβαινω την εκπληξη σου…κατι αναλογο μου ειχε συμβει με τους Maiden,που ειχαμε την ιδια πτηση και μαλισταν καθησαν στο πισω καθισμα…8O8O

Τι έιναι αυτά που λές ρε μεγάλε!!! Θα μας τρελάνεις! Που τις είδες τις θλιβερες νοοτροπίες και την σκυλάδικη αντιμετώπιση! Εμείς είμασταν 100 άτομα μέχρι τις 5:00 το πρωί και πολλοί από εμ’ας έχουμε και οικογένεια και παιδία! Δηλαδή τι θέλεις να ακούσεις στο πάρτυ του fan club … Rory και Faith No More … έλεος πια! Το παρτυ είναι καθαρά για Scorpionάδες! Αν δεν γουστάρεις να ακούσεις το Humanity να μην έρθεις! Εμείς είμαστε εδώ πάνω από 11 χρόνια και ευτυχώς πάντα είχαμε κόσμο στα πάρτυ μας! Και στην τελική γουστάρουμε που είμαστε φανμπόυδες έχεις κάνενα πρόβλημα με αυτό! Δημοκρατία έχουμε και ότι γουστάρουμε ακούμε δεν θα σε ρωτήσουμε κιόλας! Και για το α είναι πεθαμένη η μπάντα … ρώτα τις 30άρες μου μαζεύονται στις συναυλίες στην Αθήνα και Θεσ/νίκή.
Αααα και μην το ξεχάσω … ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

Οι Faith No More είναι οι νέοι κυβερνήτες. Μετά τον Ομπάμα θα έρθουν αυτοί. Το λέει ξεκάθαρα στην ταινία Wild Stallions:p

Λοιπόν…ακούστε φάση τώρα για να πάθετε…μετά τη συναυλία του Uli στη Θεσσαλονίκη πάω με ένα φίλο μου που με φιλοξενούσε να πιώ ένα ποτό στο Zenith, ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη…και μπαίνω μέσα με μπλούζα Scorpions, αφού είχα έρθει κατευθείαν από τη συναυλία…και με το που λάθομαι με πλησιάζει…η αδελφή του Nimlot!!!..είδε τη μπλούζα και λέει…τώρα θα τον πλησιάσω και θα του πώ το σκηνικό…το βιντεάκι εγώ το είδα live kai έχει πολύ γέλιο…γιατι νόμιζε ο Nimlot ότι έβγαινε φωτογραφία…και μιλήσαμε και στο τηλέφωνο μετά…:lol::lol::lol:…ήταν από τα ωραία σκηνικά που θα θυμάμαι από Σαλονίκη…μιλάμε για τρελλή σύμπτωση!