Scorpions party by greek scorpions fan club31.10.08

Μαγκες, μ αρεσει να τα παιρνετε στην κρανα, δειχτε μου το κεντρι σας :stuck_out_tongue:

Πρωτον, για τους FNM που εχω στο αβαταρ, ειτε το θελετε εσεις ειτε οχι, καποτε ηταν το μελλον του ροκ, αλλα εμενα προσωπικα δε με απασχολει γιατι δεν ειμαι φανμποης. Μ αρεσει ο δισκος, το συγκροτημα, ειναι ενα κουλ αβαταρ και διαλεξα να το φοραω. Ετσι απλα 8)

Δευτερον, ουτε για κερδοσκοπικο χαρακτηρα μιλησα ουτε ηρθα στο παρτυ για να ακουσω διαφορα πραγματα. Βρεθηκα εκει χωρις να εχω υποψη οτι γινεται το συγκεκριμενο event, και απλα σχολιασα καποια πραγματα. Φαινεται καποιοι θελουν να τους χαιδευουν τα αυτια συνεχεια. Κατα λαθος ειχα βρεθει και σε παρτυ αλλου φαν κλαμπ (ονομα δε λεω για να αποφευχθουν οι συγκρισεις αλλα ουτε αυτο ειχε εισοδο), αλλα εκει δεν περιοριστηκαν στο να βαλουν μεχρι και την τελευταια κλανια που ηχογραφησε ο καλλιτεχνης, εβαλαν και 10-15 αλλα πραγματα που επηρεασαν η επηρεασαν τον καλλιτεχνη, συναφες ειδος κλπ.

Τριτον, ουτε με νοιαζει ποσα χρονια γινονται τα παρτυ ουτε η ηλικια του κοσμου που παει σ αυτα. Ας τα κανετε μεχρι να πεθανει και το τελευταιο τρισεγγονο του τελευταιου πρωην μελος των Σκορπιονς, λες και ειναι κριτηριο για την ποιοτητα τους.

Τεταρτον και τελευταιο, γιατι και πολυ σαλιο σπαταλησα για την ολη υποθεση, θα παω να ρωτησω μερικες απο τις 30 χιλιαδες για το αν ειναι ζωντανη η πεθαμενη η μπαντα. Βοηθηστε με ομως, που να παω για να χω καλυτερα δειγματα: Φραντζελικο η καραμελα?

Ok αγαπητε,αλλη φορα μην ξαναρθεις και τελειωσε…γιατι να χαλιεσαι…;;;
Ο κοσμος ηταν ευχαριστημενος,αν εσυ μιζεριαζες,αυτο ειναι περισσοτερο δικο σου προβλημα,παρα των αλλων.Μην ξεχνας οτι το να ζεις στην πολη εχει αρκετα ασχημα,αλλα εχει και το καλο της επιλογης,υπαρχουν τοσα και τοσα μερη να πας…οσο για τους FnM,ηταν το μελλον αλλα χαθηκαν,δυστυχως,αλλα δεν ειναι κουβεντα για εδω και οπως σου ειπα τους ειχα δει ‘ζωντανους’(Real thing tour&Angel dust)ισως οταν αγνοουσες την υπαρξη τους…:roll::roll::roll::roll: οποτε δεν χρειαζομαι κανενα μαθημα για το ποιος ειναι η ηταν τι…

Μάλιστα … Ωραιες οι μαγκιές μέσω του πληκτρολογίου. Μεγάλε πόσο χρονών είσαι? Γιατί αν ήταν οι FNM το μέλλον της μουσικής αυτής τότε καλύτερα να ακούγαμε Γοινίδη! Και τώρα που βρίσκονται αυτοί οι πουθενάδες? Και συνεχίζω … καλά την μια φορά ήρθες στο πάρτυ κατα λάθος … την δεύτερη πάλι κατα λάθος ήρθες (είπες ότι έχεις έρθει 2 φορές). Και αφου δεν σου άρεσε την μια φορά την δεύτερη που ξαναήρθες καταλάθος, γιατί κάθησες? Αν δεν γουστάρεις ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ! Απλά πράγματα! Και θα παίζουμε ότι γουστάρουμε στα πάρτυ μας! Εμείς μαζεύουμε κόσμο που θέλει Scorpions … οι άλλοι μπορεί να μην έχουν κόσμο και να παίζουν και άλλα πράγματα για να μαζέψουν κόσμο. Ακους εκει “συναφες ειδος”! Αν θέλω να ακούσω άλλα πράγματα πάω και σε κανα bar και ακούω! Και την ποιότητα τους δεν θα την κρίνεις εσύ! Παίζουν 40 χρόνια και συνεχίζουν να βγάζουν απίστευτους δίσκους και να κάνουν 2ωρα και 3ωρα lives που άλλοι δεν κάνανε ούτε στα νιάτα τους! Και όσο για την τελευταία ερώτησή σου … εμάς μας κατηγορείς για σκυλλάδικη νοοτροπία εσύ όμως ξέρεις τα Φρατζέλικα και της καραμέλες!
Τα πράγματα είναι απλά … ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ! Εγώ δεν θα πήγαινα σε ένα πάρτυ FNM !Ούτε θα έγραφα σε topic τους για να βγάλω την χολή μου! Και αυτό το φανμπόηδες έχει καταντήσει κουραστικό! Μπορώ και εγώ να προσβάλω μέσω πληκτρολογίου και μάλιστα “ευγενικά”!

οκ, στο πάρτυ δεν ήρθα και δεν ανακατεύομαι αλλά τους fnm αφήστε τους απέξω. άκου που είναι τώρα. διέλυσαν αφού έβγαλαν the real thing, angel dust, king for a day, album of the year, όντας στην κορυφή και πριν προλάβουν να πνιγούν στη μετριότητα. όταν κάποιος δεν είναι του γούστου μας καλύτερα να μην πετάμε άκυρους χαρακτηρισμούς…:roll:

…α,ετσι το λεμε τωρα,ε;;;;:-k:-k:-k

Red Rum,γιατί δεν πλησίασες κανέναν υπεύθυνο εκείνη την ώρα,αυτόν που έπαιζε μουσική ή κάποιον που ήταν δίπλα στον Uli πχ,να του πεις την άποψη σου?
Πήγες στο παρτάκι,τσίμπησες τη φωτό σου με Uli και τη τζίφρα και τώρα κάνεις κριτική πίσω απ’την οθόνη σου.
Δεν έκανες κριτική για το πάρτι αυτό καθαυτό αλλά για τον κόσμο,τα γούστα και το πότε φεύγει.
¶σε μας ρε νταλάρα

αν έχεις κάποια ένσταση επί του θέματος, θα χαρώ να την “ακούσω” (διαβάσω δλδ :p). άντε μην ανοίξω πολλ με τίτλο “είναι πουθενάδες οι faith no more;” :lol:

Έχεις δίκιο στο ότι δεν πρέπει να πετάμε χαρακτηρισμούς (το άκυρους δεν θα το έλεγα) για μπάντες που δεν γουστάρουμε. Απλά απάντησα στον φίλο στο ίδιο ύφος που απάντησε και αυτός. Μάλιστα του το έθεσα και πιο πάνω … αν δεν γουστάρεις ένα συγκρότημα δεν μπαίνεις στο αντίστοιχο topic. Τι πιο απλό!

Και όσο για τους FNM … έχεις δίκιο … δεν φτάσαν την μετριότητα … θα έπρεπε να προσπαθήσουν λίγο ακόμα (:D:D:D … αυτό είναι αστείο, για τον χαβαλέ το είπα μην το πάρεις στα σοβαρα!!! :drunk: )

Πηγα αφου ειχε φυγει ο Ροθ αρα:

1. Δεν ηξερα ποιοι ειναι οι “υπευθυνοι” η ποιοι ηταν διπλα στον Ουλι
  2. Δε με ενδιεφερε να μιλησω στο dj η να του κανω κριτικη. Τον κρινω με βαση τη μουσικη που παιζει.

Δες τα μπολντ που εγραψες και ανετρεξε στο αρχικο μου ποστ να δεις. Αν επειδη εκανα κριτικη πισω απο την οθονη οπως λες σε ενοχλει, η γενικοτερα νομιζεις οτι ειναι εκ του ασφαλους επειδη δεν την εκανα σε ατομα που δε θα μπορουσα να ξερω, χαιρω πολυ ειναι δικαιωμα σου να κρινεις καποιον που δεν ξερεις (εμενα δηλαδη).

Τι να σας πω, νομιζω παντως οτι μετα κι απο τις απαντησεις στο αρχικο μου ποστ μου εχω πειστει:

Oι Σκορπιοι ειναι ενα ζωντανο συγκροτημα
—>το οποιο
Εχει τους φανατικοτερους οπαδους στην Ελλαδα
—>οι οποιοι
Κανουν τα καλυτερα παρτυ

(Χωρις να μιλαω ειρωνικα, ετσι?)

Εnd of story λοιπον:)

Εdit: Φιλτατε καμπει δεν ειναι οτι δεν το γουσταρω, αλλα δεν ειμαι και φαν κιολας. Οσο για το ποιο τοπικ μπαινω, απο ποτε το ροκιν εχει και τοπικ πολις :p?

Ε,ειρωνικά μιλάς,αλλά δικαίωμα σου μωρέ αδερφέ μου

ω,ποιος είναι αυτός δίπλα στον ρούντι?

Το πάρτι είχε και παιχνίδια,και ήπιαμε πολύ και μας άρεσε και περάσαμε σούπερ και η συνταγή ήταν το κάτι άλλο

:lol: Ρόμπα γίναμε πάλι, ήμουν και από τον ύπνο όταν μιλούσαμε. :lol:

Πολύ λογικό αφού συνεχίζουν να βγάζουν δίσκους και να κάνουν περιοδείες!

Και αυτό πολύ λογικό αφού κάθε νέα κυκλοφορία παέι στο Νο1 των Ελληνικών charts (και το Humanity, και το DVD στο Wacken … που μεταξύ μας ήταν άθλιο για ένα τόσο μεγάλο γεγονός, για να μην μιλήσω και για τα προηγούμενα όπως το Unbreakable, κλπ).

Αν καλύτερο ενοείς αυτό που έχει περισσότερο κόσμο, καλεσμένους μουσικούς που έχουν περάσει από την μπάντα, δημιουργία tribute band από μερικά πολύ μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Metal σκηνής, κλπ ε τότε και εδώ έχεις δίκιο!

Και εγώ πολύ σοβαρά μιλάω … είδες λοιπόν που τα βρήκαμε ωραία και καλά? Γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας. :smiley:

Αυτο εγινε με μερικους…και μετα λες…ρε γαμωτο,μηπως επρεπε να ειχε εισοδο;;;;
Αλλα τοσο λαλακες ειναι καποιοι…ερχονται βγαζουν την φωτο,παιρνον την τζιφρα,σπρωχνουν απο δω και απο’κει για να τα κανουν γρηγορα,φευγουν και μετα κραζουν…γιατι ο καλλιτεχνης,καθησε οσο κουρασμενος και αν ηταν,ωσπου να του μιλησει και ο τελευταιος…

Ο redrum πληρωνει για να κραζει μετα …δεν το καταλαβατε?

Εμεις,πως θα γινει να δουμε αυτο το βιντεακι;;;;:roll::roll::roll::roll:

Εσείς δε θα το δείτε…:oops:

:p:p:p:p:p

Γιατι???γιατί?επειδη οι σκορπιοι δεν ακουγονται ΠΙΑ…:stuck_out_tongue:
Μα καλα την ειπατε στον ανθρωπο επειδη δεν γουσταρε το παρτυ σας, k το dj set ???χρόνο με το χρόνο το φαν κλαμπ μου ακουγεται γραφικότερο δυστυχως…:wink:

Καλά … τρια πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ! Μεγάλε … διάβασε πρώτα ΟΛΕΣ τις απαντήσεις και μετά βγάλε συμπέρασμα! Καλά έκανε και δεν του άρεσε το Party! Ας μην ξανάρθει! Αυτό λέμε! Ο τύπος “κατα τύχη” ήρθε 2 φορές και μετά βγαίνει και κράζει γιατί δεν βάλαμε και άλλα συγκροτήματα στο playlist του παρτυ! Και αν εμεις είμαστε γραφικοί … τι να πούμε και για εσάς! Τι δεν καταλαβαίνεται απο την γαμ@#$νη φράση … ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ!!! Εγώ δεν θα πάω σε goth ή punk παρτυ και μετά θα βγαίνω να κράζω στα forums ότι δεν μου άρεσε!!! Έλεος πια! Και ούτε θα πάω σε topic Faith No More (μια που τους πιάσαμε νωρίτερα) και θα τους κράζω επειδή δεν τους γουστάρω! Εσείς γιατί το κάνετε αυτό με τους Scorpions? Τόσο πολύ σας ενοχλούν τελικά?

Και για το αν ακούγονατι οι Scorpions … καλύτερα ρώτα αυτούς που αγοράσανε το Humanity και το Wacken DVD (με μηδενική προώθηση … ας είναι καλά ο παπάρας ο manager τους) και το στείλανε στο Νο1 των Ελληνικών charts!